Setari Cookie-uri

Rochii pentru silueta-mar: tinuta de ocazie ce te face sa pari mai slaba

Nu toate avem silueta perfecta. Insa toate avem cate ceva de obiectat cand vine vorba de corpul nostru. Ai parul ondulat, il vrei drept. Ai ochii caprui, ii vrei verzi. Ai silueta-mar, vrei silueta-clepsidra. Ei bine, asta se va schimba de azi! De azi te vei iubi!

De azi te vei iubi si iti vei asuma felul in care arati. Esti frumoasa, stiu sigur. Asuma-ti frumusetea ta. Daca ai tipologia mar, cand vorbim de proportii, sa stii ca poti sa maschezi micile imperfectiuni sa sa scoti in evidenta tot ce ai tu mai frumos.

De astazi vei sti ce rochii pentru silueta-mar sa alegi. Astazi am adunat cateva sfaturi pentru tine ca sa pari mai slaba cu ajutorul vestimentatiei. Am adunat cateva rochii modelatoare de ocazie, cateva rochii care te avantajeaza daca ai talia nu tocmai definita, daca ai abdomenul pronuntat si daca ai un bust spre generos.

Adesea, femeile tind sa aleaga rochii pentru silueta-mar total gresit. Ele aleg rochii largi sau cu drapaje, din dorinta de a nu scoate in evidenta tocmai “zona cu probleme”. Ei bine, iata cateva rochii daca ai abdomen pronuntat ce vor face minuni! Si asta ajutandu-te sa fii sexy, sa nu te ascunzi.

Citește și:

Alege rochii pentru silueta-mar ce creeaza iluzia de talie. Alege rochii care te avantajeaza cu un decolteu generos (de preferat in V) - pana la urma este un atu sa ai un bust mare. Alege imprimeuri verticale ca sa pari mai slaba.

Iata deci, cateva rochii daca ai abdomen pronuntat. Iata cateva rochii modelatoare de ocazie, ce vor crea impresia unei siluete feminine si vor adauga un plus de eleganta, rafinament si zveltete posturii.

Cele mai avantajoase rochii pentru silueta-mar

In primul rand, intrucat zona superioara va atrage atentia, investeste timp si bani intr-un sutien care iti vine perfect. Cauta pe cat posibil rochii cu decolteu in V, intrucat ele vor crea impresia de alungire.

Un alt sfat este sa alegi rochii care te avantajeaza si mascheaza micile imperfecituni. Deci rochiile cu imprimeu tind sa camufleze zona. Rochiile ce atrag atentia la maneci de exemplu sau la decolteu vor distrage privirea de la abdomen, deci o sa pari mai slaba.

Citește și:

Alege intotdeauna modele de rochii modelatoare de ocazie ce urmaresc bine zona umerilor. Umerii trebuie sa fie nu prea mari, dar haina nu trebuie sa fie nici stramta pe umeri. Neaparat, nu alege o rochie prea mulata si fii atenta la zona sutienului, la felul in care se vede la spate si la axila.

Rochii pentru silueta-mar: alege rochii cu talia inalta

Rochii pentru silueta-mar cu talia inalta

Rochii Empire - potrivite in silueta cu abdomen pronuntat

In general, alege rochii pentru silueta-mar cu talia usor ridicata de tip Empire. Talia urcata, sub bust, va marca astfel zona cea mai ingusta din trunchi si va crea impresia unei siluete feminine.

De asemenea, poti alege rochii pentru silueta-mar, cu detalii si croieli asimetrice. Ele lasa impresia de verticalitate, deci de zveltete.

Alege astfel de rochii daca ai abdomen pronuntat si adauga pantofi cu toc pe cat posibil pentru a crea impresia de silueta alungita. Nu doar ca pari mai slaba cu tocuri, dar vei avea si o alura si o postura eleganta.

Citește și:

Sursa foto front page – Zoriana Stakhniv/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.