Setari Cookie-uri

Alege cel puțin un rucsac din piele la modă în primăvara aceasta

Să-mi iau rucsacul în spate și să cuceresc noi culmi. Asta îmi doresc în primăvara asta, în weekenduri și mini-vacanțe. Și să-mi iau rucsacul în spate și să cuceresc noi destinații urbane. Doar că alt rucsac! Dacă și tu ești ca mine, și prețuiești atât confortul, cât și stilul, sigur apreciezi aceste accesorii în tendințele pentru 2018!

Eu sunt când fată de oraș, când fată de coclauri. Așa-mi place să-mi spun! Și asta pentru că ador atât viața urbană și toate avantajele sale, cât și expedițiile la munte. Astăzi mă voi opri la stilul urban, deși voi aduce în prim-plan modele de rucsacuri de damă, ideale de asortat în ținutele urban-cool.

Și asta pentru că la capitolul modele de genți pentru femei, trebuie să alegi măcar un rucsac din piele la modă. Este în trend și poate fi atât de ușor de asortat, atât la ținuta casual, cât și la un outfit office, relaxat.

De câteva sezoane se poartă aceste accesorii, însă este evident că acum ai de unde alege, când vorbim despre rucsacuri pentru primăvară-vară 2018! Se poartă și un rucsac cu inserții de material textil, cu pattern etnic. Se poartă și un rucsac din textură metalică. Se poartă și aplicațiile de tip franjuri sau ținte. Despre toate acestea și mai mult, îți povestesc mai jos. Alege-ți și tu un rucsac din piele pentru femei!

Citește și:

Ce modele de rucsacuri de damă se poartă: accesorii în tendințe pentru 2018

Am făcut o selecție cu cele mai cool modele de rucsacuri de damă, încercând să cuprind toate trendurile. Se poartă modele de genți pentru femei, atât de variate încât sigur îți vei găsi și tu favorita.

Poți alege rucsacuri pentru primăvară-vară din piele întoarsă nude. Sau poți alege ca accesoriu un rucsac din piele simplă la modă. Cu inserție de pattern etnic, ca să îl combini cu alte accesorii în tendințe pentru 2018, cum ar fi sandalele Boho! Poți alege un rucsac din piele pentru femei, în tonuri neutre (nude, negru, maro, kaki) dar și în culori tari (roșu, auriu). Poți opta pentru un rucsac din piele la modă cu aplicații punk-rock, de tipul țintelor sau capselor, ori poți alege aplicații feminine, precum franjurile.

Citește și:

Cele mai cool modele de rucsacuri de damă

Cele mai cool modele de rucsacuri de damă

Cum porți un rucsac din piele la modă în acest sezon!

Ideea este că orice model de rucsac din piele la modă ai alege în acest sezon, trebuie să reții că aceste modele de genți pentru femei nu se asortează doar în ținute sport. Deși așa ar părea, noutatea în modă este că poți purta modele de rucsacuri de damă și cu sandale cu toc sau stiletto, ori pumps sau bocanci, de ce nu?

Poți asorta cele mai șic rucsacuri de primăvară-vară 2018 și la o ținută cu blugi, dar și la o rochie vaporoasă flu-flu, sexy, feminină. Poți asorta aceste accesorii în tendințe pentru 2018 atât la pantaloni la dungă, cât și la fuste tip tutu sau rochii cu transparențe. Alege un rucsac din piele pentru femei și poartă-l pentru un stil șic, alegând cu atenție ”tema”.

Citește și:

Vezi mai multe modele de rucsac din piele în tendințe

Dacă alegi un stil sau o inspirație: să zicem Boho, poți combina blugii cu o bluză tip ie, cu sandale Boho, cărora le poți asorta un rucsac din piele la modă, la fel boem. Poți combina modele de rucsacuri de damă, nude sau aurii, la rochițe cu voal sau tulle. poți asorta rucsacuri pentru primăvară-vară, cu franjuri și ținte, cu rochii sexy, bocanci și giacă din piele.

Aceste accesorii în tendințele pentru 2018 sunt atât de versatile și atât de confortabile, încât merită să alegi și tu măcar un rucsac din piele pentru femei. Aceste modele de genți pentru femei sunt simbolul fashionistelor autentice în 2018!

Sursa foto front page – Pete Bellis/Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.