Setari Cookie-uri

Sacouri lungi din țesături interesante: este timpul lor să strălucească!

Care este metoda cea mai eficientă să scoți o ținută din banalitate și anonimat? Simplu: adaugi un plus de culoare, un accent sau o textură ce atrage atenția. Și pentru că vorbim despre sezonul ce vine, azi ne oprim la sacouri lungi din țesături interesante, care te vor ajuta, fără doar și poate să fii atracția zilei, ori a serii, indiferent de ocazie!

Designerii au propus modele de sacouri lungi din țesături interesante, așa că și eu îți voi prezenta câteva variante pe care te poți adapta: fie casual, sport, fie office sau pentru un stil business, fie la cocktailuri, ocazii sau petreceri. De la materiale de zi, la texturi de seară, prețioase, azi am adunat la un loc cele mai chic sacouri oversize din texturi interesante.

La Marc Jacobs sacoul lung și larg a fost din stofe pline, dar fluide.
La Saint Laurent am găsit blazere lungi din texturi de efect, precum tweed-ul în carouri de tipul tartanului, asortate cu hot pants din paiete.

sacouri lungi din materiale prețioase cu texturi interesante Vezi mai multe modele

La Jacqumeus, am găsit sacouri lungi din țesături interesante, cu mâneci asimetrice, în stil capă. Iar la Loewe, sacourile până la coapse au fost în carouri, având mâneci de capă și decolteu adânc. Să nu uit de fabuloasele sacouri oversize din texturi interesante, lucioase, precum paietele sau aplicațiile strălucitoare de la Tadashi Shoji, Balmain sau Tom Ford, asortate cu pantaloni din același material prețios, pe ideea de costum.

Citește și:

Am găsit blazere lungi din texturi de efect și la Carolina Herrera, Philosophy sau Alexander McQueen, asortate cu pantaloni lungi, tot pe ideea de tuxedo sau costum de inspirație androgină. Și am văzut mult tweed gros la sacouri lungi din țesături interesante, completate de inserții de piele, franjuri sau blană și fuste tot din stofă robustă, plină, la Louis Vuittonl, Miu Miu ori Chanel.

Sacourile de lungime maxi în toamna ce vine. Și se poartă texturile de efect!

Dacă ar fi să fac un rezumat, aș spune că e important să mizezi pe țesături și texturi de efect în toamna și iarna ce vin. Acest fel de a atrage atenția, prin ținute bogate, sofisticate, rafinate, i-a cucerit pe designeri și sincer, și pe mine!

sacouri lungi din țesături interesante

Vezi sacouri lungi din țesături extra aici

Poți miza pe sacouri lungi din țesături interesante, precum stofele. Fie ele în carouri, fie necadrilate, fie ele cu motive picior-de-cocoș, fie cu parfum scoțian de ecosez. Poți miza pe sacouri oversize din texturi interesante precum pielea sau vinilinul.

Citește și:

Și, dacă îți plac strălucirile metalice, ai ”verde” la texturile cu irizații sau metalice, cât mai strălucitoare, precum și la materialele cu aplicații lucioase, ca paietele sau lamé-ul. Să nu mai spun că în sezonul acesta rece, cu cât porți mai îndrăzneț, cu atât mai bine. Deci poți asorta oricând blazere lungi din texturi de efect precum catifeaua, dantela sau brocartul! Orice, numai monoton să nu fie! Automat și ținuta ta va fi evidențiată și va fi oricum, numai monotonă nu!

Alege sacouri lungi din țesături interesante, la ținute casual, sport, office sau de seară

Nu doar că sunt din materiale ce ies în evidență, dar sunt și piese dominante, cu lungime exagerată, adesea cu elemente supradimensionate de croială, menite, se pare, să metamorfozeze orice ținută. Și chiar pot fi inserate cu succes indiferent de stil, de vârstă, de ținută sau de ocazie.

Citește și:

Poți asorta sacouri lungi din țesături interesante precum stofele, cadrilate sau nu, la ținuta business, la blugi, fuste și pantaloni din piele. Poți asorta sacouri oversize din texturi interesante, strălucitoare, precum paietele sau materialele lucioase, cu alte piese dominante, precum fustele din piele, stofele pline, rochiile fluide, eterice sau pantalonii lungi, ampli, din materiale vaporoase, prețioase.

sacou lung cu paiete strălucitoare

Vezi alte sacouri din propunerile noastre

Și, nu în ultimul rând poți purta blazere lungi din texturi de efect precum catifeaua ori pielea cu dantele, rochii-furou, rochii romantice, pentru a contrasta cu piesa centrală, sau pe același vibe. Eu te-aș sfătui la capitolul accesorii, să mizezi pe piese la fel de interesante, cu structură, cu pattern sau din texturi ce ies în evidență.
Poartă pantofi cu toc, cizme lungi, peste coapse, bocanci cu șireturi, inserții de plană, catarame metalice, ținte sau piele metalică. Alege și genți să atragă atenția, dar oricum, în temă!

Citește și:

Ar fi păcat ca acum, în sezonul celor mai frumoase sacouri lungi din țesături interesante să stai pe margine! Este momentul să îndrăznești, să alegi mixuri contrastante și juxtapuneri bogate, eclectice, prețioase, pline de rafinament. Este timpul perfect să fii o femeie asumată a prezentului, moda e de partea ta!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.