Setari Cookie-uri

Cele mai altfel sacouri pe care ai face bine sa le ai

Nu stii cu ce sa iti completezi tinutele de sarbatori? Am eu cateva idei pentru tine. Ce spui de un sacou cu paiete sau de un sacou cu maneci evazate?

Sacoul a incetat de mult sa mai fie o piesa office purtata doar la locul de munca. In prezent nu trebuie sa lucrezi in banca sau la un birou de avocatura ca sa il imbraci, acum esti libera sa il porti in orice moment din zi si din noapte, cand mergi la intalniri romantice, la dans in club si lista poate continua.

Prin urmare, am pornit in cautarea unor modele de sacouri altfel decat cele pe care le vedem la tot pasul. Am gasit sacouri asimetrice, sacouri cu maneci evazate, decorate cu paiete si sacouri tip rochii, la mare cautare in 2017 si, cred eu, si in anul urmator.

Sacou cu paiete

Sacoul cu paiete e altfel. Sacoul cu paiete il imbraci atunci cand vrei sa stralucesti la propriu si la figurat, atunci cand chiar iti doresti sa fii altfel. Si o sa reusesti! Anul asta s-au purtat piesele vestimentare cat mai stralucitoare, s-au purtat paietele, prin urmare ai toate motivele sa il introduci si tu in tinutele tale. Daca gasesti combinatia potrivita, poti sa il imbraci si ziua in amiaza mare, dar daca consideri ca este prea mult pentru tine, bucura-te de el intr-o tinuta eleganta de seara.

Citește și:

Sacou cu paiete

Vezi oferta sacouri dama

Sacou petrecut cu cordon

Sacoul petrecut cu cordon este pentru fetele chic, pentru tipele moderne, pentru tipele care par ca si cum in fiecare zi sunt sfatuite de un specialist in ceea ce priveste outfit-ul zilei. Cu toate astea, este o piesa atat de usor de asortat si de purtat, incat este si pacat sa nu ii faci loc in dulap alaturi de celelalte haine deosebite pe care le pastrezi pentru ocazii. Nu ai alte haine deosebite? E ok, poti incepe cu sacoul petrecut.

Sacou petrecut cu cordon

Alte modele de sacouri

Sacou cu broderie din paiete

Impresioneaza-i pe toti in seara de Anul Nou. Adopta un stil in care nu te-au vazut niciodata, si nu ma refer la un stil super sofisticat. Spre exemplu, o pereche de pantaloni evazati de catifea, o pereche de pantofi cu tocuri inalte sau platforma, geanta plic si sacoul cu broderie din paiete alcatuiesc un altfel de outfit. Cel putin pentru mine, care, asa cum v-am mai spus, nu ma scoate nimeni din blugii skinny.

Citește și:

Sacou cu paiete aurii

Modele diferite de sacouri

Sacou cu maneci evazate

Si sacoul roz cu maneci evazate este un model de sacou mai putin obisnuit. Da, il poti imbraca la locul de munca, dar te poti folosi de el si atunci cand mergi la un eveniment monden, la un botez sau cand esti nasa la nunta. De fapt, oricand vrei sa te simti dulce, romantica, mai buna si iubibila, pune pe tine acest sacou minunat. Doar sa ai in vedere sa il porti cu stiletto si pantaloni eleganti.

Sacouri cu maneci evazate

Vezi alte modele de sacouri

Sacou tip rochie

Sacoul tip rochie a fost si el la mare cautare anul acesta, de aceea nu poate sa lipseasca din recomandarile mele. Inca il poti purta, chiar si la petrecerile de sarbatori. Este un sacou asimetric care vine perfect cu o pereche de sandale sau de stiletto in picioare, dar si cu ghete scurte - pentru un outfit urban.

Sacou tip rochie

Alege un sacou care ti se potriveste


Mai pe scurt spus, sacoul este piesa vestimentara pe care poti conta in orice moment. Si poti face asta indiferent de model, culoare si croiala.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By indira's work

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.