Setari Cookie-uri

Salopeta din denim pentru tinute de toamna cu stil

Salopeta din denim este back in business pentru toamna 2017. Se poarta cu pulover sau maleta, cu camasa sau tricou, dar si cu hanorac si alte bluze oversize.

Salopeta din denim ma duce cu gandul la simpaticele femei insarcinate, dar si la cele mai cool outfit-uri urbane. Mi-am cumparat si eu una de curand, am inaugurat-o, dar astept zilele racoroase de toamna ca sa o pot combina cu bocancii Timberland si un hanorac scurt.

In caz ca aveai dubii, afla ca o salopeta din denim se introduce cu usurinta atat intr-un outfit urban, cat si intr-o tinuta eleganta si mega sexy. Pentru ca da, salopeta este o piesa vestimentara sexy, indiferent daca alegi varianta cu croiala lejera sau varianta skinny.

Salopete din denim stil boyfriend

La cautare in zilele noastre este salopeta boyfriend, asa cum sunt si blugii boyfriend. Salopeta boyfriend cu aspect deteriorat sau nu, care permite indoirea mansetelor, ajuta la crearea unui oufit super cool, mai ales daca mai si lasi o bretea sa cada de pe umar.

Daca eu am spus ca abia astept sa port salopeta cu hanorac scurt, asta nu inseamna ca nu sunt innebunita si dupa combinatia seducatoare cu o bluza mulata si cu umerii goi.

Citește și:

Pentru ca de cativa ani am avut retineri in a purta bluze decoltate, odata cu aparitia salopetei in garderoba mea am indraznit sa scot de la naftalina acest gen de bluze si pulovere, pentru ca salopeta lasa la vedere o priveliste discreta in zona bustului.

Salopete din denim boyfriend

Salopeta din denim deteriorat Salopeta din denim cu croiala lejera Salopeta din denim boyfriend

Salopete de blugi in tendinte 2017

Pentru toamna lui 2017, lasa-ti imaginatia sa zburde si iesi din casa imbracata in cele mai deosebite outfit-uri. Mergi in cautarea unei perechi de ghete sau botine confortabile, dar cu toc ori platforma, si poarta-le cu o salopeta skinny sau evazata. Te vei simti de parca ai fi intrat in pielea unei alte persoane, probabil a unei celebritati sau a unei femei fatale, si vei primi complimente asa cum cum meriti sa primesti in fiecare zi.

Ce imi mai place la salopeta de blugi este ca se poarta cu bluze cu spatele gol, iar spatele gol este o arma de seductie. Iti imaginezi cum te-ai simti intr-o salopeta evazata, bluza cu maneci lungi si spatele gol, platforme in picioare si palarie pe cap? Eu imi imaginez si tare mi-e ciuda ca nu am incaltaminte de toamna cu platforma ca sa ma imbrac chiar maine asa.

Citește și:

Salopete de blugi

Salopeta de blugi cu aspect retro Salopeta de blugi cu aspect prespalat

Ne plac salopetele din denim pentru ca sunt practice si printre cele mai usor de combinat haine din garderoba. Sunt versatile si gasim online sute de modele pentru gustul fiecareia dintre noi. Adauga-i multe bijuterii si un ruj rosu chiar si atunci cand in picioare porti tenisi.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Borysevych.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.