Setari Cookie-uri

Sandale cu baretă pe picior: o variantă versatilă de vară

Vara asta e plină de sandale! Și de barete! Și de curele! Și se aplicații, pietre, cristale, pene, ținte metalice, catarame, șnururi, panglici, funde, șireturi de sus până jos, franjuri sau cusături decorative ce ies în evidență. Vara asta e plină de tocuri decorative, colorate, de texturi strălucitoare și interesante, de volume și forme avangardiste, de imprimeuri pline de soare și de vară! Vara asta se poartă muuulte sandale cu baretă pe picior și sandale cu baretă pe gleznă. Și pe toate, cele mai șic, cele mai la modă, le-am adunat în materialul de mai jos.

Eu, una, de abia aștept vara, în fiecare an! Adio haine grele și groase, adio încălțăminte greoaie, masivă! Desigur, ador și cizmele și bocancii și ghetele și botinele, dar drept condiment. Câte puțin, câteva săptămâni pe an, cât să nu mă plictisesc, dar aștept cu mare drag sezonul de papuci și sandale, de balerini și mocasini. Iar vara asta nu m-a dezamăgit deloc-deloc!

Se poartă multe sandale cu barete, pe gleznă, pe gambă, până sus, către genunchi! Și dacă nu au barete, au șireturi, panglici ori șnururi care mai de care mai creative. Este vara dedicată modelelor de sandale cu baretă pe picior, în stil retro, ce amintește de saloanele de dans, de moda anilor 50-70. Este o vară bogată în sandale cu baretă pe gleznă, fie pentru cele mai finuțe dintre noi, fie pentru cele ce ne dorim să ieșim în evidență, cu modele evidențiate, cu curele late, cu catarame-bijuterie.

Citește și:

Vara aceasta este plină de soare, de culoare, de prețiozitate, confort și feminitate. Vara aceasta este plină de sandale cu baretă și toc, dar și de modele de sandale cu calapod flat, cu talpă joasă, ideale de plimbări urbane sau în concediu. Despre acestea și mai mult, vorbim, ca fetele, mai jos.

Sandale cu baretă pe picior, cu tocul înalt sau deosebit

Ce preferință ai? Ce alegi când vine vorba de sandale cu baretă și toc? Alegi bareta fină pe gleznă, șireturile, cu găici metalice, șnururile din panglică, romantice? Alegi sandale cu baretă lată pe gleznă sau preferi modelele ce se leagă până sus pe gambă? Nici nu contează, se poartă toate!

Se poartă sandale de vară cu barete din piele, din piele lăcuită, vinilin, din piele întoarsă sau cu textură metalică, din texturi cu imprimeu floral, din panglici satinate cu buline sau printuri abstracte, exotice ori geometrice. Se poartă logo-uri la vedere și sisteme de prindere cât mai ingenioase, cât mai statement.

Citește și:

Și dacă tot vorbim despre sandale cu baretă și toc, ce calapod preferi? Țin să te anunț că designerii marilor case de modă au creat toate formele și înălțimile, așa încât toate femeile să fie fericite că au ce încălța.

De la tocurile stiletto, înalte, la tocul kitten, până la tocul de pumps, toate se poartă. De la tocul-cui la forma pătrățoasă (pe variantă de toc înalt, mediu sau jos) și până la talpa-platformă cât mai ridicată, toate se poartă. Retro a la anii 70, cu tocuri groase. Ori poate feminine a la Ludovic al XIV-lea sau Roger Vivier și Christian Dior, în anii 50, cu tocuri kitten. Sau poate stiletto precum în cele mai erotice fetișuri.

Sau poate retro, ca în anii 60, cu tocul chunky, mic și gros. Ori poate vrei să etalezi tocuri cu aplicații decorative sau cu forme deosebite. Orice îți place și te face să te simți confortabil se poartă în materie de sandale înalte în vara aceasta!

Citește și:

Cele mai tari sandale cu baretă pe picior pentru 2018

Cele mai tari sandale cu baretă pe picior

Modele de sandale flats și cu barete interesante

Oh, dar nu doar modelele de sandale cu baretă și toc sunt la mare căutare! Nu, nu! Și sandalele cu baretă pe gleznă și talpă joasă, toc mic sau talpă Creepers (dublă) sunt șic. Când spuneam că vara aceasta este dedicată celor mai cool sandale cu baretă pe picior nu glumeam! Versatilitate și varietate, acestea sunt cuvintele-cheie ce descriu calapoadele, texturile și formele acestui sezon.

Poți alege sandale de vară cu barete Boho, precum cele din panglici din satin (completate de talpă cu sfoară) sau cele cu aplicații de mărgele, franjuri și paiete până sus pe gleznă. Poți alege calapod de Birkenstock sau de Crocs ori de sandale bărbătești, flats, dacă vrei să bați orașul la picior.

sandale cu talpă joasă și barete pe gleznă

Mai multe modele de sandale joase

Citește și:

Poți alege sandale cu baretă și toc mic, lat și gros, cu volănașe și texturi lucioase, străluciri sau aplicații prețioase, precum cele cu perluțe sau cu barete deosebite, cu formă interesantă, precum modelul cu tocul decorativ, geometric. Poți alege atâtea modele, buget să ai și poftă de plimbare, căci toate sunt confortabile și atrăgătoare.

De fapt, așa se pare că le-au și desenat designerii. Să fie confortabile, indiferent de calapod. Funcția primează, dar asta nu înseamnă că au sacrificat și detaliile plăcute privirii. Și în plus, pe lângă faptul că sunt comode și frumoase, modelele de sandale cu baretă pe picior ale lui acestui an sunt versatile, ușor de asortat la orice stil și siluetă.

La rochii vaporoase, fuste-pantaloni și fuste maxi flu-flu, alege sandale cu baretă pe gleznă și toc înalt sau gros, kitten sau sandale Boho, cu talpă joasă și curele multe. La blugi, pantaloni scurți și fuste mini din denim poartă sandale de vară cu barete din material textil, talpă de espadrile Creepers, calapod de papuci, sandale cu tocul înalt și gros sau cu tocul mediu și gros.

Citește și:

Sparge monotonia unei ținute office cu o pereche de sandale cu baretă și toc decorativ, cu formă interesantă, alege tocul kitten sau modelele de sandale cu tocul mic și lat. La rochiile de ocazie și seară, mergi pe pumps, pe sandale cu tocul înalt, stiletto sau pe modele ce ies în evidență prin textura strălucitoare ori tocul interesant ca formă. Poartă cele mai frumoase sandale cu baretă pe picior în vara asta, ai de unde alege!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.