Setari Cookie-uri

Pantofi pentru mirese: alege deștept încălțămintea de nuntă

Urmează să te căsătorești sau știi pe cineva care va avea nuntă cât de curând? Acest material te va ajuta cu sugestii interesante de pantofi pentru mirese. Pentru orice stil, pentru orice vârstă, pentru orice model de rochie sau stil de nuntă, am alcătuit un mic ghid de criterii după care să alegi cei mai frumoși și confortabili pantofi de purtat la nuntă.

Pe lista de accesorii de bifat la nunta ta, pantofii sunt, probabil, în top. Și asta pentru că vei sta toată ziua și toată noaptea în ei, ba vei mai și dansa! Deci, trebuie să fie confortabili ca o a doua piele. Să nu mai spunem că trebuie să te îndrăgostești iremediabil de ei. Doar e ziua nunții tale! Pe scurt: peste 15 ore de stat în picioare + dansat și aspect lovable. Uf, cum să îi găsești? Cum să găsești cei mai buni pantofi pentru mirese?

Am căutat câteva modele interesante de pantofi și sandale și am alcătuit și un mic mini-ghid de ”da și nu”, care te va ajuta să nu dai greș. Așadar, până la modele de pantofi și sandale de purtat când ești mireasă, hai să vedem cum faci să alegi ce trebuie! Descoperă cum găsești cei mai cei pantofi de purtat la nuntă:

Citește și:

Cum să alegi cei mai buni pantofi de purtat de la nuntă: ce să faci și ce să NU faci!

Este important să ai mai întâi rochia gata. Chiar dacă ai găsit pantofii visurilor tale, așteaptă să ai rochia gata, așa încât încălțămintea să se potrivească ca textură, culoare, stil. Contează mult și lungimea rochiei tale de mireasă când alegi modelul de pantofi pentru mirese. Dacă rochia este cu vedere la pantofi, ei pot servi ca piesă din întreg, dacă rochia ta este foarte lungă, pantofii sunt acolo pentru confort în primul rând.

Extra pont: când ai ales modelul de rochie, mergi să cumperi pantofii de nuntă. Ia-i cu tine la fiecare probă, așa încât croitorul sau designerul să ajusteze lungimea și modelul rochiei și în funcție de postura pe care ți-o dau pantofii.

Citește și:

Orice ai face, nu aștepta până în ultimul moment să alegi modelele de pantofi ori sandale de purtat când ești mireasă! Cum spuneam, când ai ales modelul de rochie, mergi și caută pantofii, ca să îi ai la fitting.

Extra pont: cumpără-ți pantofii din magazine! Alege din shopuri online doar dacă îți știi bine măsura! Extra-extra pont: trebuie să știi locația nunții tale. Mai cu seamă dacă petrecerea este în aer liber! Asta va influența înălțimea tocului – imaginează-ți cât de grațios poți merge pe pietriș sau pe nisip cu tocuri de 12! Păi nu prea poți! Ce mai contează când alegi modelele de pantofi de purtat la nuntă? Stilul ținutei tale și a decorului de la eveniment! Dacă alegi un look retro, nu purta sandale cu ținte, de exemplu!

Citește și:

Și, nu uita, întotdeauna prioritizează confortul când alegi modelele de pantofi și sandale de purtat când ești mireasă. Extra pont: un toc mai gros conferă echilibru și susținere mai mare. La fel și tocul kitten. Extra extra pont: deși nu vor fi nou-nouți, poartă-ți pantofii de nuntă de cel puțin trei-patru ori, timp îndelungat, pre-eveniment!

Jurnalul unei shopaholice, pantofi pentru mirese, pantofi de purtat la nuntă, sandale de purtat când ești mireasă

Vezi pantofi pentru mirese

Pantofi pentru mirese albi - dar poți asorta oricând și sandale sau pantofi nude, argintii sau aurii

Poți să mergi pe stilul clasic și să alegi pantofi pentru mirese ”cuminți”. Albul este varianta la care mă refer. Dar poți la fel de bine să optezi pentru nude, bej, unt, gri, argintiu, auriu, cupru, roz, ba chiar și alte nuanțe, dacă sunt în ton cu localul și cu ținuta ta de mireasă (accesorii, buchet, bijuterii), ba chiar cu costumul mirelui.

Citește și:

Pe lângă culori, mizează și pe texturi interesante (satin, dantelă, catifea, piele metalică etc.) dar și pe aplicații când alegi modelul de pantofi de purtat la nuntă. Pene, franjuri, pietre, cristale, dantelă, satin, ținte, lanțuri, aplicații metalice, toate merg de minune dacă rochia ta oferă vedere la pantofi. Extra pont: poți chiar alege pantofi fără toc la nunta ta!

O pereche de sandale de purtat când ești mireasă, decorate cu pietre și elemente prețioase sau o pereche de balerini prețioși pot completa perfect o rochie fluidă, eterică, în stilul de ”zeiță grecească” sau Empire. Extra extra pont: ia-ți încă o pereche de schimb, una extrem de confortabilă, la tine. Ia-ți de asemenea un kit pentru picioarele tale (plasturi, branturi).

Citește și:

Jurnalul unei shopaholice, pantofi pentru mirese, pantofi de purtat la nuntă, sandale de purtat când ești mireasă

Sandale potrivite pentru mirese - AICI

Extra pont: dacă te-ai hotărât din timp și îți dorești cu adevărat să strălucești într-o pereche de pantofi pentru mirese deosebiți, alege să îți faci unii pe comandă! Astfel te vei asigura că modelul tău este doar al tău, că este special și că nimeni altcineva nu îl va mai purta. Vrei pantofi roșii? Vrei o fundă sau un ornament de care te-ai îndrăgostit?

În cazul pantofilor pe comandă pentru mirese, lucrurile vor sta cum îți dorești tu! În plus, astfel pantoful va fi creat special pe piciorul tău și măsura ta și nu vor exista probleme la calapod! Deci vei putea dansa mai mult!

Sursa foto front page – Unsplash

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.