Setari Cookie-uri

Pantofii rosii revin pe val in primavara-vara 2018!

Nu e nimic ca rochia neagra si ca pantofii rosii! Nu e nimic ca rochia rosie si ca pantofii negri! Uhm, se potriveste si asa, si asa, dar astazi vorbim despre faptul ca pantofii rosii revin la moda in tendinte in incaltaminte pentru 2018!

Descopera ce pantofi pentru primavara-vara ti-am pregatit! Promit ca am selectat cea mai chic incaltaminte rosie de dama, de la pumps, pana la sandale, papuci cu toc, pantofi din piele rosie, cu broderie, calapod kitten sau sandale cu aplicatii pretioase!

Am ales din cele mai chic modele de pantofi pentru primavara-vara cateva modele relevante de incaltaminte rosie de dama. Pentru ca, doamnelor, pantofii rosii revin! Si de data aceasta sunt mai HOT ca oricand!

Pantofii rosii revin in primavara-vara 2018! Se poarta pumps!

O pereche de pantofi din piele rosie de tip pumps poate fi varianta ideala atat alaturi de blugi, cat si la o tinuta office, si mai ales la evenimente speciale si petreceri!

Daca iti doresti sa faci o investitie care sa nu se demodeze, dupa ce trecem de sezonul viitor, alege incaltaminte rosie de dama cat mai basic, ca model. Fara decoratiuni, fara calapod sofisticat sau aplicatii ce se incadreaza doar in tendinte in incaltaminte pentru 2018.

Citește și:

Alege papuci cu toc rosii!

Pantofii rosii revin de la primavara, asa ca am ales si modele specifice sezonului. Una dintre cele mai bine reprezentative tendinte in incaltaminte pentru 2018 o reprezinta papucii rosii cu toc inalt.

Daca e vara lui 2018 atunci se poarta pumps cu bareta la glezna

Trebuie sa vorbim si despre incaltaminte rosie de dama cu broderie. Insa la fel de chic sunt si modelele de pantofi din piele rosie, cu bareta pe glezna. Am avut noroc si am gasit in magazinele online un dublu must-have. Un model de pantofi care le cuprinde pe amandoua!

Citește și:

Si pentru ca este sezonul broderiilor, te sfatuiesc sa asortezi acest gen de pantofi pentru primavara-vara cu blugi brodati, rochii cu broderie sau tricotaje cu aplicatii si broderii opulente.

Se poarta pantofii de dans

Pantofii rosii revin in tendinte in incaltaminte pentru 2018. Si unul dintre calapoadele cele mai confortabile si sexy este reprezentat de pantofii sau sandalele de dans.

Sandalele de dans sunt si confortabile si au darul de a sculpta piciorul, facandu-l zvelt, fin, si ajutandu-te sa ai miscari senzuale, de felina. Alege incaltaminte rosie de dama de acest tip daca vrei sa ai o postura senzuala, feminina si daca vrei sa rezisti toata ziua pe tocuri.

Daca nu ai o pereche de pantofi rosii cu toc kitten nu esti in trend!

Din acelasi calapod confortabil fac parte si aceste modele de pantofi din piele rosie, cu tocul mic, kitten. Este sezonul lor de altfel!

Citește și:

Pantofii rosii revin, mai ales cu toc kitten, uh-la-la! Iar vestea si mai buna este ca acest gen se poate asorta la orice fel de outfit.

Este sezonul papucilor si sandalelor rosii cu aplicatii si decoratiuni

Am ales, desigur, si pantofi pentru primavara-vara, specifici sezonului. Si o alta varianta cand vine vorba de incaltaminte rosie de dama o reprezinta sandalele sau pantofii cu aplicatii metalice, de pietre si cristale, creand impresia de bijuterie asortata la pantofi.

Pantofii rosii revin

Pumps rosii Papuci rosii cu toc Pantofi de dans Sandale cu aplicatii

Pantofi cu toc kitten Pumps cu bareta la glezna

Ideea este ca pantofii rosii revin si ca ti-am prezentat cateva modele de pantofi pentru primavara-vara din care sa te inspiri! Insa la capitolul incaltaminte rosie de dama sunt atatea tendinte in incaltaminte pentru 2018 ce asteapta sa fie explorate!

Citește și:

Tu ce pantofi din piele rosie alegi?

Sursa foto front page – Nick Karvounis/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.