Setari Cookie-uri

Tendinte de beauty toamna asta pentru un look nou

Cat imi mai plac schimbarile de look. Nu m-ar deranja deloc sa ma bucur de cate o astfel de schimbare la fiecare inceput de luna sau, cel putin, in fiecare sezon.

Am auzit des in ultima vreme - "E greu sa fii femeie", constatare venita din partea barbatilor. Da, e greu, daca te gandesti la durerile fizice (dureri menstruale, sarcina) pe care trebuie sa le induram toata viata, dar de care uitam de indata ce punem pe noi rochia preferata, ne coafam parul, aplicam un fond de ten si putin rimel pe gene.

Este greu sa fii femeie, dar este usor daca inveti sa te iubesti si sa te accepti asa cum esti, daca iti pastrezi spiritul tanar si iti folosesti in orice moment imaginatia, chiar si atunci cand vine vorba de haine, par si machiaj. Pentru toamna asta, tendintele sunt de partea noastra. Se poarta culorile vii in machiaj, parul impletit si tunsorile cat mai scurte.

Hai sa lasam imaginatia sa zboare si sa profitam de ce ne ofera tendintele de toamna 2017.

Machiaj multicolor in tonuri vii

Desi vorbim de tendinte de beauty pentru toamna, cand paleta de culori este predominata de tonuri maronii, auriu, rosu, galben mustar, make-up artistii recomanda pentru acest sezon culorile puternice, vii, cat mai multe puse in acelasi machiaj.

Citește și:

Se poarta eye-linerul fucshia, combinatia alb-bleu-portocaliu, galben-bleu, verde-galben, mov-roz, mai pe scurt - se poarta machiajul multicolor.

Par curat si colorat

Stiu ca suna taaare ciudat, insa este adevarat: se poarta parul curat. Designerii vor ca parul fotomodelelor si al manechinelor sa fie proaspat spalat atunci cand le imbraca creatiile vestimentare, referindu-se la faptul ca parul podoaba capilara straluceste si are o alta nuanta dupa ce este spalat si uscat. Atunci parul are o textura aparte si lasa impresia ca abia ce ti-ai facut niste bucle lejere (beach waves) cu placa sau ondulatorul.

Daca esti deja o fana declarata a parului colorat, bucura-te! Ai si sezonul asta liber la culori puternice precum verde, albastru, roz si rosu.

Taieturi asimetrice si cozi impletite

Pentru ca suntem la capitolul par, adaug faptul ca se poarta tunsoarea scurta si celebra coafura bob. Cu aceasta ocazie, i se ofera o noua sansa parului tau ca sa-si recapete sanatatea si stralucirea. Daca mergi lunar sa iti tai varfurile despicate, acum ii poti permite hair-stilystului sa taie din parul tau mai mult de 1-2 cm.

Citește și:

Inca de la inceputul acestui an femeile de toate varstele s-au intrecut in parul impletit. Moda continua si in toamna lui 2017, fiind in tendinte cozile impletite si impletiturile pe par lung in stilul Rapunzel.

Par impletit in tendinte 2017

Ruj inchis si buze sarutate

Se poarta buzele sarutate in fiecare zi, mai ales cand iubesti si esti iubita, dar ce vor sa spuna specialistii este ca se poarta rujul intins (in limita bunului simt).

Uita de conturul pentru buze, uita de rujurile mate, lasa rujul sa se intinda in jurul buzelor astfel incat sa para ca si cum tocmai ce-ai fost sarutata.

De asemenea, se poarta si rujurile in nuante inchise (pruna, fructe de padure, visina putreda). Alege nuanta care se potriveste culorii pielii tale, dar si in functie de outfit.

Gene lungi, foarte lungi

Genele lungi reprezinta cea mai mare dorinta a femeilor in materie de make-up. De aceea se trece rapid de la un rimel la altul, se foloseste clestele de intors genele, totul in speranta ca privirea noastra va fi si mai seducatoare datorita genelor lungi si pline de volum. Toamna asta, insa, se cere ca genele de jos sa fie si ele la fel de lungi.

Citește și:

Gene lungi

Cam atat pentru moment in ceea ce priveste tendintele de beauty pentru toamna 2017.

Promit sa revin cu noi materiale care sa te inspire si sa te ajute in fiecare zi sa fii cu un pas mai aproape de persoana care iti doresti sa fii. Impreuna o sa ajungem unde ne dorim. Pana atunci, vezi si: "Cum realizezi machiajul natural in tendinte de toamna".

Sursa Foto Front Page: Pexels.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.