Setari Cookie-uri

Vopsea de păr în culori trăsnite vii tip fantezie

Vara asta indrazneste sa faci toate lucrurile la care doar ai visat! Vara asta fii cine ti-ai dorit sa fii dintotdeauna, cel putin pentru o zi! Dar poti alege sa porti din farmecul verii si in sezonul rece prin vopsea de par in nuante trasnite, vopsea de par sau nuantatoare in nuante pastelate sau in culori tari, vii, tip fantezie. Renunta la culorile de vopsea obisnuite (blond, brunet, saten, roscat) si opteaza pentru roz pastel sau fuchsia, mov sau ultraviolet, verde sau turcoaz, ori galben tare, albastru, culori curcubeu etc.

Atunci cand imi ies in cale fete cu parul vopsit in culori trasnite vii tip fantezie, instant imi apare pe chip si un zambet larg si sincer. Imi sunt dragi si le admir curajul.

Le admir pentru ca nu le pasa de ce ar putea spune unul sau altul sau de cum sunt privite atunci cand merg pe strada. Le admir pentru ca si-au format o lume a lor in care doar cei optimisti au voie sa patrunda. Ca au ales altfel de vopsea, vopsea in culori trasnite, in nuante de basm si de poveste, de „Verzi Imparati”.

Te sustin si pe tine sa fii una dintre ele! Stii deja ca vara inseamna culoare si nebunie, asa ca ai voie sa alegi cea mai indrazneata nuanta si sa-ti schimbi radical look-ul.

Daca ar fi dupa mine, nu m-as rezuma la o singura nuanta, ci mi-as vopsi parul in culori curcubeu. Si promit sa nu ma las pana nu imi iese asa cum imi doresc. Iata asadar cateva tipuri de vopsea de par pe care ti le recomand azi pentru un par de zana sau de sirena ori de festival, in culori fantezie:

Citește și:

🦄 Vopsea de par nuantatoare in nuante de sirena si zana - gama L'Oréal Paris Colorista

🦄 Vopsea de par tip creta in nuante trasnite neon cu efect temporar

🦄 Vopsea de par semipermanenta in nuante fantezie tari

🦄 Vopsea de par profesionala permanenta Fanola in culori fantezie

Vopsea de par nuantatoare in nuante de sirena si zana - gama L'Oréal Paris Colorista

Cand m-am gandit sa fac acest material, primul lucru care mi-a venit in minte si care m-a determinat de fapt sa scriu despre aceasta tema a fost ca am observat acum cateva zile in magazine noua gama de vopsea de par nuantatoare in nuante de pasteluri L'Oréal Paris Colorista. Sunt absolut fabuloase, e disponibila in nuante atat pastelate (lavanda, roz pudrat, roz deschis, bleu, roz piersica, cupru), pentru parul de zana si sirena acum la moda, dar si in nuante mai inchise de culori atipice (rosu burgundy, piersica, violet, Marsala, negru albastrui) de vopsea de par.

Citește și:

Gama Colorista contine nu doar vopsea temporara de par in nuante trasnite sau fantezie, ci si vopsea de par permanenta cu amoniac, precum si kit de decolorare profesionista bleach, dar si kit pentru vopsit parul in stil balayage - o altă tendinta actuala in materie de podoaba capilara. De altfel, daca vrei sa iti faci parul cu suvite sau il ai deja astfel, s-ar putea ca gama de vopsea de par in culori fantezie L'Oréal Paris Colorista sa te ajute sa obtii niste nuante in degrade foarte originale si fin lucrate.

  • Vopseaua de par temporara in nuante pastelate L'Oréal Paris Colorista Washout rezista pe par pana la 2 saptamani (itre 5 si 10 samponari). Culoarea se estompeaza gradual, revenind la blondul de baza, ombre sau suvite, in functie insa si de porozitatea firului de par. Rezultatul depinde, de asemenea, in functie de nuanta de par pe care se aplica vopseaua.
    Vopseaua temporara L'Oréal Paris Colorista Washout are o textură tip crema usor de utilizat, care se aplica pe parul uscat. Daca nuanta parului tau este foarte deschisa, e recomandat sa lasi produsul sa actioneze 15 minute. In cazul in care iti doresti un rezultat intens si mai de durata, poti lasa produsul pana la 20 de minute. Indeparteaza produsul exclusiv cu apa. Doar la urmatoarele spalari poti utiliza sampon.
  • Spray-ul colorant de o zi L'Oréal Paris Colorista ofera nuantare in culori fantezie timp de 1 zi, asadar poti sa te joci si sa testezi la ocazii speciale, petreceri sau festivaluri astfel de culori trasnite. Ele se vor duce oricum repede, la o zi distanta.
    Spray-ul vopsea temporara 1 zi pentru par L'Oréal Paris Colorista te ajuta sa-ti schimbi look-ul instantaneu. Culoarea rezista pana la prima samponare. Culoarea se poate mentine mai mult timp, in functie de porozitatea parului. Rezultatul final depinde de nuanta pe care se aplica produsul.
    Mod de folosire: Inainte de utilizare, acopera umerii cu un prosop. Agita bine inainte de utilizare. Recipientul se tine in pozitie verticala in timpul aplicarii. Pulverizeaza pe parul uscat si coafat, de la o distanta de 15 cm, intr-un strat subtire. Nu aplica mult produs, o pulverizare lejera este suficienta. Dacă doresti o culoare mai intensa, poti pulveriza mai mult produs. Lasa sa se usuce 1 minut si ai un look nou!
    Spray-ul colorant se usuca rapid si nu ingreuneaza parul. Ofera schimbare de look instantanee.
  • Vopsea de par permanenta cu amoniac L'Oréal Paris Colorista Paint iti ofera cele mai moderne tonuri metalice, roz-aurii si smokey. Culorile inspirate de la profesionisti si formula crema-gel cu pigmenti puri ofera o culoare fascinanta si armonioasa.Nuantele se potrivesc unui stil mai rock, punk sau glamour, gothic, metallic.
    Vopseaua se poate utiliza pentru colorarea intregului par (aplica pe toata lungimea, evitand radacinile si scalpul) sau pentru obtinerea unor look-uri moderne, ombré sau par suvitat colorat in tendinte (imparte parul pe sectiuni specifice - aplica pe lungime, din dreptul barbiei in jos pentru ombré si sectiuni subtiri pentru suvite).
    Kitul Aplicator L'Oréal Paris Colorista Paint include pieptan adaptabil, special creat pentru o aplicare generoasa si delicata. Perii flexibili permit o aplicare personalizata si uniforma si culori fascinante cu fiecare miscare.

vopsea de păr în nuanțe trăsnite fanteziste L'Oréal Paris Colorista Vezi mai multe modele din gamă

Citește și:

Vopsea de par tip creta in nuante trasnite neon cu efect temporar

Am gasit online vopseaua de par tip creta in neon. Aceasta vopsea temporara tip creta in culori fantezie este reactiva UV, ceea ce inseamna ca ne vom putea face remarcate intr-o zona cu expunere la lumina ultravioleta. Parul nostru va avea un efect stralucitor imposibil de trecut cu vederea.

Vopseaua de par tip creta in nuante neon este compatibila cu orice tip de par, nu va avea un efect negativ asupra firului si se indeparteaza rapid la prima spalare. Poate fi folosita chiar si pe parul degradat, decolorat, tratat chimic, alb sau grizonat. Dar si pe par fragil, normal, deschis la culoare. Nu afecteaza, din contra, lasa un par frumos si sanatos, deci stai fara grija!

Vopseaua tip creta in culori vii neon se aplica usor si rapid pe par, este inofensiva si are efect temporar, practic se indeparteaza cu usurinta la urmatoarea spalare pe cap cu sampon. Este mai degraba o vopsea creta tip nuantator si e disponibila in culorile sezonului, tot mai in tendinte. Este ideala pentru a obtine par in culorile sirenelor tip mermaid-like, cele mai indicate pentru parul nostru in vacantele petrecute la malul marii si in tendinte in ultimii ani.

Citește și:

In plus, o astfel de vopsea de par tip creta cu efect temporar, in nuante trasnite de neon, este perfecta pentru a obtine diverse tipuri de look de festival. Tot cu o astfel de vopsea poti testa cu succes si cum ai arata cu parul vopsit in culorile curcubeului, tot mai in tendinte.

vopsea de par tip creta in nunate neon reactiva UV cu efect temporar

Vopsea de par in nuante neon AICI

Vopsea de par semipermanenta in nuante fantezie tari

Poti sa urasti culoarea roz in orice obiect si articol vestimentar, insa atunci cand vine vorba de par, iti garantez ca o sa iti placa mai mult decat ti-ai fi inchipuit vreodata. Eu visez la un par blond cu tonuri de roz pal pe care sa mi-l port in bucle lejere, cozi impletite si cocuri dezordonate. Este tot ca un par de sirena in nuante pastelate, de poveste (roz, somon, portocaliu,verde menta, turcoaz deschis etc.). Iar rozul-capsuna este printre top nuante de roscat pentru vopsea de par anul acesta.

Citește și:

    In schimb, cand vine vorba de un par albastru, mi-l inchipui intr-o coafura bob, parul perfect intins, buze pline, ochi mari si gene lungi, o rochie eleganta de seara si un pahar de vin rosu. Parul albastru este pentru femeile cu atitudine, pentru femeile gratioase si elegante, seducatoare si pasionale. Asa cum trebuie sa fie o femeie vara, cand soarele ne mangaie pielea si ne rasfata cu razele lui.

    Dar nu-ti face griji, vei gasi vopsea semipermanenta si in alte culori tari. Fie ca e vorba de bal, festival sau petrecere de Halloween, cu o astfel de vopsea semipermanenta poti testa si astfel de nuante aparte, de fantezie, atipice. Iar daca iti place culoarea care iti a isi, o mai poti purta cateva saptamani pana la disparitia ei totala de pe par. Pentru ca o vopsea semipermanenta de par dureaza mai mult, dar nici la fel cat o vopsea de par permanenta obisnuita. Va trece in cateva saptamani, se va estompa oricum intre timp, dupa primele spalari pe cap. Daca te temi de ideea de a avea inca par intr-o culoare trasnita mai mult timp, no problem, opteaza pentru vopsea de par temporara in nuante fanteziste.

    Citește și:

      vopsea de păr semipermanentă în nuanțe trăsnite tip nuanțator

      Vopsea de par semipermanenta in nuante trasnite


      Vopseaua de par tip nuantator semipermanenta LaRiche Directions are o textura usoara, ca de gel, si este disponibila in borcanele simpatice transparente de 88 ml, care iti permit sa vezi nuanta culorii respective. Ai grija ca nu mai este nevoie sa o amesteci cu niciun fel de revelator, ci se aplica direct pe par, conform instructiunilor!

      Culoarea finala pe par cu aceasta vopsea de par semipermanenta LaRiche Directions poate varia in functie de baza pe care se aplica. In general, rezultatele cele mai bune se obtin pe un par decolorat sau tratat chimic. In cazul in care aplici mai multe culori diferite pe par, ca sa obtii un fel de par vopsit curcubeu, atat de in voga acum, se recomanda spalarea separata a fiecarei suvite colorate diferit, pentru a evita migrarea culorilor. Este o vopsea de par in nuante trasnite perfecta pentru a obtine par in culori curcubeu, ca in tutorialul de mai jos:

      Vopseaua de par in nuante trasnite LaRiche Directions este tip nuantator, asa ca nu te astepta sa iti poata decolora parul in nuante deschise, daca optezi pentru asemenea culori. Desigur, daca ai parul deschis deja la culoare, decolorat sau vopsit blond, poti testa orice nuanta. Daca o aplici insa pe un ton de culoare inchis, mai ales daca alegi o culoare de vopsea trasnita mai deschisa, s-ar putea sa nu obtii niciun fel de rezultat.

      Pentru pastrarea culorii vii un timp cat mai indelungat, se recomanda spalarea cu apa mai rece si evitarea expunerii excesive la soare. Avand in vedere natura semipermanenta a vopselei de par in nuante fantezie LaRiche Directions, este posibil sa lase urme usoare pe diverse suprafete atunci cand te vei spala pe cap.

      Gasesti aceasta vopsea de par semipermanenta tip nuantator inclusiv in nuante de culori pastel, pentru par de zana sau de sirena, mermaid-like. Ca tot se poarat si arata gnial pe parul decolorat sau vopsit blond-deschis.

      Vopsea de par profesionala permanenta Fanola in culori fantezie

      Vopseaua de par profesionala permanenta Fanola face parte din top cele mai apreciate si cautate tipuri de vopsea de par profesionala. Iar acum, fiind in tendinte nuante de par colorat fantezist, gasesti si vopsea de par Fanola in culori trasnite fanteziste. Doar ca trebuie sa fii convinsa ca iti doresti sa „traiesti” cateva saptamani bune cu nuanta respectiva de par sau pana la o noua colorare.

      Gasesti acum vopsea de par permanenta Fanola in nuante altfel, originale, fantezie ca: rosu intens, violet, mov pastel, lavanda, albastru intens electric, galben intens, negru albastrui.

      vopsea de par profesionala permanenta Fanola in culori trasnite

      Iata cele mai apreciate tipuri de vopsea de par

      Tot de la Fanola mai poti opta pentru pudra decoloranta de par direct in nuante de pasteluri ca de par de zana sau de sirena.

      Totodata, daca vrei un par colorat in culori fantezie pe perioada scurta de timp, ocazional, un par de zana efemer, poti opta si pentru sampoane nuantatoare si colorante - s-ar putea sa gasesti si printre ele nuante trasnite sau tip par de sirena.

      Eu zic ca trebuie sa lasi rusinea deoparte si iti pese mai putin de ce vorbeste lumea. Important este sa te simti bine in pielea ta si sa se vada asta in orice moment. Si mai ales la ocazii speciale si unice, la festivaluri, la party-uri de Halloween si nu numai, la petreceri tematice unde sa joci rolul unei zane. printese etc.

      Un par viu colorat o sa iti mentina starea de spirit la cote inalte. Inclusiv pe cea a persoanelor din jurul tau! Si iti va aduce amintiri de neuitat, garantat! Indica o persoana sigura pe ea si curajoasa, asa ca macar o data in viata asta, incearca sa te vopsesti intr-o culoare trasnita! Chiar la tine acasa, de ce nu? Uite aici cateva sfaturi utile ca sa te ajute sa te vopsesti pe par acasa, ca la salon.

      Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Artmim

      Vizionare placuta


      Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.