Setari Cookie-uri

4 outfit-uri pentru vacanta in Grecia

O vacanta in Grecia necesita dorinta, iubire, imaginatie si voie buna.

Pentru multi dintre noi, vara inseamna Grecia. Si Grecia inseamna apa turcoaz, cel mai fin nisip, stradute inguste cu flori si casute alb-albastre. Inseamna palarii, ochelari de soare, sandale, unghii colorate, rochii cu imprimeuri si fuste vaporoase.

Am avut ocazia ca in acesti 30 de ani de viata sa merg... o singura data in Grecia, in team buliding, dar acela a fost doar inceputul. Anul acesta am primit promisiunea ca ma voi reintoarce in tara mult iubita de atatia romani.

Si se pare ca o sa fie diferit. O sa ma pot bucura din plin de ce inseamna Grecia, motiv pentru care m-am pus sa caut cateva hainute pe care sa le iau cu mine in minunata vacanta. Iata la ce m-am gandit:

Outfit casual-elegant

Grecia este un taram de poveste colorat in alb si albastru, iar eu ma gandesc ca cea mai mare fericire pe care i-o putem aduce, pe langa cea de a o vizita, este sa imbracam hainute in aceleasi nuante.

Citește și:

Un outfit casual-elegant pe care sa-l purtam in timpul interminabilelor plimbari este cel alcatuit dintr-o bluza scurta, oversize, cu umerii goi si ciucurasi, pantaloni scurti din denim albastru si sandale cu toc mic.

Outfit casual elegant

Top cu umerii goi

Rochie eleganta cu imprimeu

Pentru ca atunci cand ma aflu pe pamant strain imi place sa fiu altfel si indraznesc sa imbrac hainele pe care, din comoditate, in Bucuresti nu le port, am ales o rochie usor eleganta, tot in culorile Greciei.

Este o rochie scurta, dreapta, confectionata dintr-un material placut la atingere, pe care o pastram pentru plimbarile de seara si iesirile la restaurant.

Se poarta neaparat cu sandale cu toc sau platforma.

Rochie eleganta cu imprimeu

Rochie de zi cu print

Rochie Alba ca Zapada

Wow! Cu rochia asta sunt pregatita sa traiesc cele mai frumoase momente din viata mea.

Uit complet ca-s genul care nu iese din tenisi si din blugi si ma visez o printesa imbracata in alb, cu sandale elegante in picioare, o palarie pe cap si la bratul barbatului de care sunt indragostita. De ce nu, as alege acest model ca si rochie de mireasa.

Citește și:

Rochie eleganta cu imprimeu

Rochie alba cu umerii goi

Outfit romantic

Grecia ma inspira sa iubesc si sa visez. Imi da motive sa fiu atenta la ce haine pun pe mine si sa ma port mai feminina ca niciodata.

In Grecia nici nu ar trebui sa ne dea voie sa ne imbracam altfel decat cu fustite si rochite.

Un alt outfit in care ma vad defiland sub soare este format dintr-o fusta scurta alba, un tricou alb cu barcute imprimate si o pereche de sandale cu talpa joasa.

Outfit romantic

Bluza alba Fusta alba Sandale


Abia astept sa ajung din nou in Grecia, mai ales ca sunt atatea destinatii acolo dintre care poti alege, nu ai cum sa te plictisesti.

In plus, sunt disponibile foarte multe oferte si pachete turistice in cele mai frumoase puncte din Grecia (verifica oferta turistica actuala pentru principalele destinatii in Grecia).

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Maridav

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.