Setari Cookie-uri

Sotia lui l-a rugat sa mearga la intalnire cu o alta femeie. Ce a urmat este INCREDIBIL

Partenera lui de viata i-a sugerat sa scoata o alta feme in oras. Ce s-a intamplat apoi este INCREDIBIL.

Dupa 21 de ani de casatorie, sotia mea a venit la mine si mi-a spus ca vrea sa ies in oras cu o alta femeie pentru a lua cina impreuna si a merge la un film. Mi-a spus “Te iubesc, dar stiu ca aceasta femeie te iubeste enorm si si-ar dori foarte mult sa petreaca putin timp in compania ta.”

Cealalta femeie pe care sotia mea mi-a sugerat sa o vizitez este MAMA; este vaduva de 19 ani, insa din cauza ca sunt ocupat cu munca si am si trei copii de care trebuie sa am grija, reusesc sa o vizitez doar din cand in cand.

In acea seara, am sunat-o pentru a o invita la cina si la un film.

Ce s-a intamplat? Esti bine?” – m-a intrebat ea cand a auzit ce vreau sa fac.

M-am gandit ca ar fi foarte dragut sa petrecem putin timp impreuna doar noi doi.” – i-am raspuns eu.
S-a gandit pentru cateva secunde, apoi a zis cu emotie in glas: “Mi-ar placea foarte mult.

Citește și:

In acea zi de vineri, dupa munca, in timp ce conduceam catre casa ei eram putin nervos. Isi aranjase parul si purta rochia pe care a purtat-o in ziua in care si-a sarbatorit ultima aniversare a casatoriei. A zambit la mine; arata ca un inger.

Le-am spus prietenilor mei ca ies in oras cu fiul meu si nu le-a venit sa creada.” – mi-a spus in timp ce se urca in masina. “Abia asteapta sa le povestesc ce se intampla la aceasta intalnire.” – a adaugat ea.

Am mers la un restaurant care, desi nu era foarte elegant, era dragut si primitor. Mama ma tinea de cot, de parca era Prima Doamna. Dupa ce ne-am asezat la masa, am citit meniul si pentru ea. Nu vede foarte bine. Cand am ajuns la jumatatea antreurilor, am ridicat ochii din meniu si am vazut-o pe mama cum se uita la mine. Avea un zambet nostalgic.

Eu eram cea care trebuia sa citeasca meniul cand erai mic.” – mi-a zis.

Citește și:

Atunci este timpul sa te relaxezi si sa ma lasi sa iti returnez aceasta favoare.” – i-am raspuns.

In timpul cinei am avut o conversatie foarte frumoasa – nimic extraordinar, insa linistita. Am vorbit despre ce s-a mai intamplat in vietile noastre in ultimul timp. Am discutat atat de mult incat am uitat complet de film. Cand am ajuns la casa ei, mai tarziu, ea mi-a spus: “As iesi din nou cu tine, insa doar daca ma lasi ca de data asta sa te invit eu.” Am fost de acord cu asta.

Cum a fost intalnirea ta?” – m-a intrebat sotia mea, in timp ce intram pe usa.

Foarte draguta. Mult mai frumoasa decat m-as fi asteptat.” – am raspuns.

Dupa doar cateva zile de la intalnirea noastra, mama mea a murit de infarct. S-a intamplat atat de repede incat nu am avut sansa sa fac ceva pentru ea. La scurt timp de la moartea ei, am primit un plic cu chitanta de la restaurantul la care eu si ea am luat cina. Era si un biletel acolo: “Am platit nota de plata in avans. Nu eram sigura ca voi merge acolo; dar eu am platit pentru doua persoane – unul pentru tine si celalalt pentru sotia ta. Nu vei stii niciodata cat de importanta a fost acea seara pentru mine. Te iubesc, fiule!

Citește și:

In acel moment am inteles importanta de a spune TE IUBESC si de a le oferi celor dragi timpul pe care ei il merita. Nimic in viata nu este mai important decat FAMILIA.

foto prima pagina: siluete tineri, Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.