Setari Cookie-uri

Draga femeie, nu incerca sa te repari. Nu ai nimic defect

Un mesaj de la un barbat adevarat pentru toate femeile din lume.

Vreau sa impartasesc cu voi aceasta intamplare. Este posibil sa ajute foarte multe dintre voi.

Aseara, cand am intrat in dormitorul nostru, mi-am gasit sotia in fata oglinzii. Pe pat erau aruncate peste 10 rochii, 10 perechi de pantaloni scurti, fuste si alte bluze. M-am uitat atent la ea... statea in fata oglinzii, intr-o rochie rosie. Arata incredibil. Apoi i-am vazut privirea, avea lacrimi in ochi iar pe fata ei se observa tristete.

Am profitat de acel moment in care nu ma vede pentru a o observa. Se analiza din toate partile, se atingea pe abdomen, se uita la fundul ei, isi verifica bratele si sanii. Apoi privirile noastre s-au intersectat. Ea nu a zis nimic, eu i-am zambit lung, m-am apropiat de ea, am luat-o in brate si i-am spus cat este de frumoasa.

"Esti un mincinos. Nu te uiti la mine? Am celulita, burta, riduri, pielea este lasata. Nu voi arata niciodata perfect."

Citește și:

Si atunci am inteles... aici este problema. Ce inseamna pentru ea sa arate "perfect"? Sa fie precum un model de pe coperta revistelor de moda? Pana si alea sunt modificate.

Aceasta problema cu modul in care o are nu o are doar sotia mea... ci majoritatea femeilor din lume. De aceea am zis sa postez acest mesaj pentru voi, dragi femei:

Nu mai incercati sa fiti altcineva. Nu, nu sunteti defecte. Acea celulita pe care o vedeti, pe noi nu ne deranjeaza. Nu vreti sa mergeti la plaja cu prietenii pentru ca aveti burta... ei bine, iata cum ratati cele mai frumoase momente de familie.

Durerea, tristetea, indoielile, dorintele cele mai profunde, gandurile fricoase... toate acestea nu sunt greseli si nici nu trebuie vindecate. Ele exista in voi pentru ca sunteti oameni. Nu lasati ca societatea sa va schimbe, nu lasati ca o imagine sa va dicteze viata.

Citește și:

Acceptati ceea ce sunteti si invatati sa va iubiti. Barbatii au nevoie de femei sigure pe ele si puternice, care sa se simta bine in pielea lor. Sunteti libere, sunteti frumoase, sunteti dorite, sunteti MINUNATE.

Iubiti-va si voi asa cum va iubim noi!

Dragi barbati, daca vedeti acest mesaj dati mai departe pentru a ajunge la femeile din intreaga lume.

foto interior si prima pagina: Unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.