Setari Cookie-uri

Top 9 carti de suflet, de citit in vacanta

Vara e pentru lecturi: pleaca in concediu cu o carte usoara in geanta, asta e o vacanta pe care nu o vei uita. Ti-am pregatit 9 recomandari – carti de suflet pe care sa le citesti, sa le iubesti si sa le lasi in urma.

Vara e pentru lecturi: pleaca in concediu cu o carte usoara in geanta, asta e o vacanta pe care nu o vei uita. Ti-am pregatit 9 recomandari – carti de suflet pe care sa le citesti, sa le iubesti si sa le lasi in urma.

9. Fii fericita chiar daca nu esti perfecta - Cum sa te eliberezi de iluzia perfectiunii
Autor: Dr. Alice D. Domar, Alice Lesch Kelly, Editura: Curtea Veche, Pret: 24 ron

„Perfectiunea este inamicul fericirii. Dr. Domar ne invata sa ne acceptam mult mai usor micile defecte, astfel incat sa depasim teama de esec in care multe femei inca traiesc.“ (Dr. Mehmet Oz, coautor al bestsellerului TU. Ghid de functionare)

„A renunta la ideea de perfectiune este drumul catre o viata sanatoasa si fericita. Daca te simti prinsa intr-o capcana pentru ca iti doresti un corp perfect, o familie sau o cariera profesionala perfecta, atunci aceasta carte este pentru tine.“ (Christiane Northrup, autoarea bestsellerului Women’s Bodies, Women’s Wisdom)


8. Minciuni de vara

Autor: Bernhard Schlink, Editura: Polirom, Pret: 24.95 ron

Mizind pe stilul sobru, elegant, cu care si-a incintat intotdeauna cititorii, Bernhard Schlink arata in cea mai recenta carte a sa ca exceleaza si in arta prozei de mai mica intindere. Concentrind simplitate, complexitate, sensibilitate si melancolie, volumul de povestiri Minciuni de vara (2010) surprinde in diferite ipostaze tematica amagirii si a deceptiei, protagonistii fiind oameni care isi cladesc pe minciuna cel putin un episod din viata si care isi dau seama ca e mult prea tirziu ca s-o ia de la capat in clipa in care ar vrea sa repare ceva din consecintele unor fapte din trecut. Unii au puterea de a intrevedea o eventuala solutie, altii au fost invaluiti iremediabil de mrejele minciunii.

Cele sapte povestiri – Extrasezon, Noaptea din Baden-Baden, Casa din padure, Strain in noapte, Ultima vara, Johann Sebastian Bach pe insula Rügen si Calatorie spre sud – sint construite ca tot atitea revelatii ale istoriilor (sau minciunilor) mici si mari, neintentionate sau deliberate, neinsemnate sau hotaritoare, din care poate fi tesuta viata de zi cu zi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.