Setari Cookie-uri

Top 9 carti de suflet, de citit in vacanta

Vara e pentru lecturi: pleaca in concediu cu o carte usoara in geanta, asta e o vacanta pe care nu o vei uita. Ti-am pregatit 9 recomandari – carti de suflet pe care sa le citesti, sa le iubesti si sa le lasi in urma.

3. Mananca, roaga-te, iubeste
Autor: Elizabeth Gilbert, Editura: Humanitas, Pret: 32.00 ron

5 milioane de exemplare vandute Bestseller New York Times In Italia, gusta "la dolce vita" si deliciile ei culinare, punand "cele mai fericite" 12 kilograme din viata. In India, afla intr-un ashram, prin asceza (trezire la 3 dimineata, meditatie si frecat de podele), ce este cautarea spirituala. In Indonezia, incearca sa-si reconcilieze trupul cu sufletul, sa descopere echilibrul care se cheama fericire – si isi gaseste marea dragoste. Uneori, fericirea se afla la capatul lumii. Calatoresti ca sa ajungi la tine insati. Ca sa te descoperi.

"O carte de memorii atragatoare, inteligenta si amuzanta…" (Lev Grossman, TIME MAGAZINE)
"O calatorie fascinanta si plina de miez, repovestita cu verva, umor si intuitie. Si altii au scris, inainte de Gilbert, asemenea memorii, dar putini au intrecut-o." (John Marshall, SEATTLE POST-intelligencer)
"Elizabeth Gilbert ne duce intr-un pelerinaj, ea are umorul, intuitia si farmecul care insotesc doar autodezvaluirea sincera si scrisul de buna calitate." (Jack Kornfield)


2. Femei care iubesc prea mult

Autor: Robin Norwood, Editura: Amaltea, Pret: 19.00 ron

Il iubesti. Nu e perfect, dar cine este? E mai ciudat, mai retras, cam timid si parca totul in el iti cere ajutorul. Iar tu esti mereu acolo, cand bea prea mult, cand ramane somer cu lunile, cand se poarta cum se poarta... Pentru ca STII ca are nevoie de tine.

Toata viata ta se-nvarte in jurul lui. Poate-poate, cine stie, intr-o zi o sa se schimbe de-adevaratelea, precum broasca din povestea fermecata. Numai ca anii trec, tu dai tot mai mult, iar el nu se schimba.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.