Mai multe
am citit ca este o adevarata scorpie cu cei care-i ranesc sentimentele...nu ca nu-i adevarat,doar sunt si eu scorpion,si stiu cel mai bine,insa cred ca mereu uita sa se specifice ca duritatea este doar un paravan al nostru.ne ascundem dupa violenta deoaree avem tendinta de a crede ca cei din jur nu merita afectiune noastra.tot ce trebuie sa faceti este sa ii acordati spatiu,sa ii reprosati ca este mincinoasa,infidela sau nedemna de dragostea voastra doar daca va credeti destul de puternici incat sa va puteti lupta cu un adevarat tsunami...A!NU FITI TIMIZI!!! Femeia scorpion are nevoie de un barbat adevarat,nu de un papa-lapte |
||
|
bebelusha_trista Postat pe 27 Iunie 2008 22:58 |
||
|---|---|---|
hai mai draga, nu mai spune din casa! o sa se sperie lumea de noi!
|
||
|
Postat pe 1 Iulie 2008 10:32 |
||
|
adevarat...ii mai plac jocurile si uneori se plictiseste... o zodie plina de surprize :)) |
||
|
|
||
|
malevola Postat pe 7 Iulie 2008 13:45 |
||
| daca as fi intrebata ce zodie mi-ar placea sa fiu, atunci as alege fara tagada zodia scorpionului. imi iubesc zodia. nu as schimba-o. cat despre aviz masculilor patiti... :D numai daca sunt fraieri nu isi dau seamna ce comoara este o scorpioanca la casa omului. | ||
|
catalexis Postat pe 7 Iulie 2008 19:04 |
||
| O adevarata scorpie....discutabil..stiu doar ca stau la panda, ma comport ca si cum nu as avea nimic de impartit cu nimeni in incercarea mea asidua de a-mi atinge scopul. Motto-ul e...scopul scuza mijloacele. Daca a-mi atinge scopul inseamna sa renunt la orgoliu...sa ma tarai prin noroi, sa par ceea ce nu sunt e ok....pt ca orgoliul meu va fi gadilat in clipa in care lucrurile vor intra pe fagasul dorit de mine..si in cazul meu mai devreme sau mai tarziu asta se intampla :) | ||
|
Lavinia123 Postat pe 7 Iulie 2008 22:43 |
||
| oameni fara caracter intr-un cuvant! asta asa este | ||
|
BALASICA55 Postat pe 9 Iulie 2008 10:29 |
||
| Ce se spune in general despre scorpion? Ca este cea mai pasionala zodie , dar si cea mai periculoasa...Nici eu nu mi-as schimba zodia. Pasiune, pericol(rautate, razbunare)...Depinde ce vrei tu sa lasi sa iasa la suprafata!!! | ||
|
alexandra13 Postat pe 10 Iulie 2008 10:07 |
||
| @BALASICA55 tu doar atat ai inteles?! | ||
|
bommby Postat pe 10 Iulie 2008 13:45 |
||
| ba chiar au caracter si o personalitate unica, se fac remarcati imediat si nu se ascund dupa deget, nu sunt falsi. pacat...ramai cu parerea ta. take cre | ||
|
malevola Postat pe 10 Iulie 2008 16:14 |
||
puternica si sensibila in acelasi timp....sunt scorpie si multi afirma k is rea si razbunatoare si de multe ori indiferenta...problema e ca barbatii sunt supusi la mai multe teste de femeile scorpion si putini reusesc sa le depaseasca....deci fetelor testati baietii!!!
|
||
|
yoana89 Postat pe 10 Iulie 2008 16:35 |
||
adevarat yoana!prima data le e frica de scorpie iar dupa devin dependenti. SINT SCORPIOANCA SI MA MANDRESC CU ASTA!si putin imi pasa de ce spun altii.
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 17:15 |
||
onnyta..nici sa nu-ti pese..caci si eu sunt tot LEOAICA...
|
||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 18:16 |
||
| Stiti ce le mai este caracteristic femeilor scorpion? Ca o data ce un barbat a fost cu o femeia scorpion, cu greu o poate uita...So...Cred ca suntem una dintre cele mai interesante zodii.. | ||
|
alexandra13 Postat pe 11 Iulie 2008 09:18 |
||
iar invidiosii sa stea la rand!
|
||
|
Postat pe 11 Iulie 2008 09:20 |
||
| asa e ! cea mai tare zodie din toate punctele de vedere e scorpionul..daca vrei sa ai siguranta ca esti iubit sincer ,neconditionat , apeleaza la un scorpion...daca vrei sa ai un partenere fidel la fel...doar atat..da-i spatiul de care are nevoie...nu il jigni...nu il peria ..si vei ave unul din putinii prieteni adevarati! | ||
|
lucia29 Postat pe 11 Iulie 2008 09:32 |
||
| Am avut un iubit scorpion si...n-am fost deloc impresionata. Lipsit total de coloana vertebrala, orice problema avem sa discut cu el, o intorcea in asa fel incat sa iasa el basma curata. Si mergea pana la a incerca sa ma manipuleze emotional si a ma minti. M-a dezgustat. In felul acesta nu puteam sa ne dezvoltam relatia. Era si egoist si il interesau in mare parte doar interesele lui. Nici macar in pat n-a fost deosebit. Pasiune da, tehnica ba! Dupa 6 luni eu l-am parasit. Nu stiu cat de usor sau greu e sa uiti un scorpion, dar eu l-am uitat foarte usor. El ma mai tot cauta de un an jumate, chit ca nu ii mai raspund la mesaje de mai bine de un an. Iar in ceea ce priveste loialitatea scorpionului...eu zic ca sunt loiali pana au nevoie de tine si ca sunt extrem de profitori. | ||
|
Erika_blue_eyes Postat pe 11 Iulie 2008 11:18 |
||
ma regasesc in caracteristicile zodiei mele..TOTAL!...si cred ca femeile scorpion sunt niste femei adevarate: luptatoare, frumoase, pasionale...si lista poate continua...RAZBUNATOARE...Avem nevoie de un barbat adevarat alaturi ; un barbat matur,responsabil si `rezistent`
|
||
|
deni_sa_18 Postat pe 12 Iulie 2008 14:53 |
||
| sunt femeie..dar fereasca sfantul ...nu scorpion. fosta mea sefa unde am lucrat 11 ani , i-am fost cum s-ar zice mana dreapta in firma. o tipa vulcanica ( apropo eu sunt rac.. cica chipurile sunt compatibile zodiile astea doua), ff. capabila sa-si atinga scopurile materiale si nu numai..jumatate din mine o admira , jumatate o ura.Ca sa ma explic mai bine , tipa daca avea succese in plan material si personal era o generozitate.. dar daca ceva ii mergea prost intr-unul din planuri ..sa te fereasca Dumnezeu din calea ei , o adevarata fiara, fara caracter, te jignea fara motiv.Nu spun prostii..cand a parasit-o iubitul ma invidia pe mine si relatia mea si-mi sugera sa-i dau papucii iubitului meu pe motiv ca e sarantoc..ma domina si ma influenta practic.In monentul cand firma s-a dus pe chituci ( a dat faliment) nemernica nu mi-a platit drepturile la zi ...drept pt care am reclamat-o la Inspectoratul de Munca..si cand a aflat m-a terorizat cu telefoane de amenintatre atat pe mine cat si pe cativa cunoscuti de-ai mei , deoarece cand i-am lasat cartela tel. mob. de la firma , mi-au ramas cateva nr. de tel. acolo.O cunostinta din cele cu nr.de tel . ramas pe cartela de servici mi-a zis ca a primit nu mai putin de 30 de mesaje fara continut intr-o zi de pe nr.meu de servici ...puteti sa va inchipuiti ce fel de om este aceasta femeie " drac " i-as spune scorpion...eu una sunt marcata de cum s-a comportat aceasta " femeie" cu mine dupa atata amar de vreme cat am lucrat la ea ,numa in fund n-am pupat-o( ii mestecam si-n ceasca de cafea) ..apropo si iubitul ei a lasat-o era fff posesiva , tipul avea 2 fete din prima casatorie ( fetele nu o inghiteau) .. apropo iubitul ei avea o functie ff inalta in oras ( o adevarata vanatoare de barbati cu bani ..nici nu concepea sa stea cu unul mai sarac ca ea ) ..dar oricum a scapat de ea si ma bucur pt el ca i-a mancat sufletul bietului om. IN CONCLUZIE CAND AUD DE ZODIA SCORPION FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUGGGGGGGGGGGGGGGGGG! | ||
|
vio_foxy Postat pe 14 Iulie 2008 16:23 |
||
|
-draga vio, te inteleg prin ce-ai trecut!sincer te compatimesc! eu sunt scorpion si am avut un sef tot scorpion, de genul celui descris de tine..., dar TOTAL-TOTAL diferit de caracterul meu ,iar cand ne confruntam ieseau scantei... -nu uitati k nu toti scorpionii trebuie bagati in aceesi oala pt k exista 2 TIPUI DISTINCTE de scorpioni -e adevarat ca scorpionii sunt f mandri si nu renunta la telul pe care si l-au propus , chiar dc sunt constienti k acesta poate dura ani -din exepienta proprie va spun k suntem cei mai fideli si de incredere prieteni, iar sentimentele nostre sunt sincere --- SUNT MANDRA K SUNT SCORPIOANCA |
||
|
crinac Postat pe 14 Iulie 2008 20:20 |
||
|
Viata cu o scorpioanca ...raiul si iadul impreuna...Ori ii ramaneti alaturi, ori fugiti cat mai departe! Ar fi de preferat prima varianta pentru ca altfel va va bantui zilele si noptile...De uitat n-o poti uita si, indiferent cat de departe ai fi vrut sa fugi, iti vei dori sa i te intorci aproape... Pai...daca tot reprezinta un aviz pentru masculii patiti, sa sune ,fetelor, ca un avertisment, nu ca o confesiune!... |
||
|
Postat pe 15 Iulie 2008 09:56 |
||
|
tampenii :)) eu sunt scorpion, si uneori se potriveste, alteori nu...ma refer la ceea ce zic astrele si marile carti ..bla bla. Sunt miliarde de oameni, iar horoscopul 1, nu are cum sa ii impace pe toti, nu toti oamenii sunt la fel. |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 15 Iulie 2008 13:57 |
||
|
||
|
Postat pe 15 Iulie 2008 14:15 |
||
|
sunt scorpion si ma mandresc cu asta!!!!!e cea mai complexa zodie si n-as schimba-o pt nimic in lume.intr-adevar un scorpion e un prieten adevarat pe care te poti baza si la bine si la rau. Asa ca mereu scorpioancele raman in top....
|
||
|
andreiutza3010 Postat pe 15 Iulie 2008 14:33 |
||
Bine bine , Dar trebuie sa recunosc ca sunt mandra de zodia mea :D
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 15 Iulie 2008 20:53 |
||
|
Noi Scorpioancele suntem niste fiinte contradictorii: blande/salbatice, sincere/mincinoase, generoase/zgarcite, razbunatoare/iertatoare si asa mai departe, insa toate trasaturile noastre se manifesta ca un raspuns la comportamentul celor care ne inconjoara. Scorpionii nu sunt persoane nedrepte, nu vor rani, nu vor minti si nu se vor razbuna pe cineva care nu merita. Nu suntem femei neaparat deosebit de frumoase, insa il avem pe "vino-n coace", exista intotdeauna o "electricitate" care atrage persoanele de care avem nevoie sau pe care le dorim. Din prima clipa intuitia specifica ne ajuta sa detectam persoanele cu care vrem sau nu sa fim prieteni, avem un simt aparte in acest sens. Nu alegem sa fim diplomate cand nu este cazul si doar de dragul aparenteleor. Cat despre sex ... cred ca trebuie sa va convingeti si singuri ca suntem "cireasa de pe tort". Ce vreau sa zic? Simplu. Cu oricine altcineva ai avea ocazia sa fii, atunci cand o sa fi cu o scorpioanca o sa tii minte, prin ce, ramane de vazut, suntem unice si avem stiluri diferite, insa lasam totdeauna amprenta |
||
|
Postat pe 16 Iulie 2008 09:59 |
||
shi eu sunt o mica scorpiutza shi sunt o persoaa placuta pana ma calci p coada:D daca m.ai calcat nu iert si nu uit :D... toate caracteristicile zodiei mi se potrivesc :D:D :D pwp scorpiutzelor :X
|
||
|
iubarici Postat pe 16 Iulie 2008 16:00 |
||
| Scorpiiiiloooorr ce suntetzi :)) | ||
|
Sabrina_Nede Postat pe 16 Iulie 2008 20:07 |
||
Scorpioanele sunt foarte razbunatoare dupa ce nu le mai place de tine
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 09:54 |
||
siii???
|
||
|
Postat pe 17 Iulie 2008 09:55 |
||
asa este ,o femeie scorpion cu greu poate fi uitata.am o prietena in zodia scorpion,si toti barbatii cu care a fost umbla in continuare dupa ea,dar putini sunt cei care o pot face sa fie in cap dupa ei.nu as schimba'o pentru nimic in lume,este una dintre cele mai bune prietene ale mele. nu acelasi lucru il pot spune despre barbatii scorpion...
|
||
|
stefanescu27 Postat pe 17 Iulie 2008 11:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| hy | 5 | De la: bestiutza_relouded 9 August 2009 01:16 |
| eu taur el leu... | 8 | De la: sakura_7777777 2 Aprilie 2010 20:08 |
| Eu capricorn...el berbec...ce sanse avem sa fim/ramanem impreuna? | 28 | De la: kudika101429 22 Noiembrie 2010 22:17 |
|
|
||
| Trebuie sa fac ceva... | 4 | De la: mitura 4 Mai 2010 22:56 |
| eu balanta 14.10.78 si el tot balanta 17.10.1976......oare merge relatia? | 15 | De la: KezGirl 23 August 2009 14:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.