Setari Cookie-uri

super slim : extaz sau agonie

as vrea sa aflu ce pareer aveti despre acest miraculos tratament pt slabit
anutza2005
Postat pe 18 Ianuarie 2009 04:42
intreaba userul super_slimm100
Vezi super_slimm100, sa nu zici ca nu-s draguta cu tine??? Desi faci spam, de am fost la un pas de a te raporta
kitty_krieger
Postat pe 18 Ianuarie 2009 12:46
draga iry 24 e prima oara cand intru pe un forum, cei de la kudica m-au abordat via email, habar n-am ce-am facut. ce-i ala un spam... sorry daca e ceva naspa , in ceea ce priveste super slim as vrea sa aud parerea femeilor ce intra pe acest site nu a celor de la super slim ca stiu ceea ce imi zic ei.... asa ca nu striga degeaba la mine ca nu-s vinovata, n-am sa ma intru never aici ca sa nu se mai supere nimeni
anutza2005
Postat pe 18 Ianuarie 2009 17:42
surdu nu le aude, dar le nimereste
super_slimm100 este o utilizatoare care face spam, spam sunt mesaje multe si nedorite (reclama in cazu' ei)

am gasit din intamplare ce a zis o alta utilizatoare in legatura cu subiectu' asta

De la: karinna27, la data 2008-12-29 12:23:58buna tuturor...lucrez in farmacie si nu recomand pastile de slabit,chiar dak sunt otc...adik fara prescriptie medicala...poate ati auzit de miraculoasa pastila de slabit chinezeasca 100 la 100 naturala....bullshit...actioneaza la nivelul SNC...si odata ce nu o mai iei s-a terminat...ajungi de unde ai pornit,poate chiar mai rau.
daca kg acumulate sunt multe propun vizitarea unui nutritionist care poate sa prescrie o groaza de medicamente pe langa un regim de viata adecvat...din astea amintesc REGENON,REDUCTIL,LINDAXA,XENICAL...etc...dar doar sub supraveghere medicala fiindca efectele adverse sunt o multime(n-are rost sa enumar)
asa ca : ceai verde...sport...regim disociat...multa apa..poate niste sedinte de masaj si e ok,asa e ok!!!!!!
VA PUP SI PRETUITI SANATATEA MAI INTAI DE TOATE!!!!!
kitty_krieger
Postat pe 19 Ianuarie 2009 17:00
salut...desi am fost mereu de parere ca pastilele pentru slabit sunt nocive,si doar prin sport si alimentatie sanatoasa pot dobandi o silueta armonioasa....mi-am calcat pe principii si am comandat o cutie de superslim....cu mari strangeri de inima,si cu gandul la efectele negative citite pe net.am 27 de zile de cand am inceput sa le iau,timp in care am slabit 8 kg,si nu am avut nici cea mai mica palpitatie,ameteala,lesin...si alte stari,cu care am citit ca s-au confruntat alte persoane.superslim mi-au inhibat apetitul,si doar asa am reusit sa imi schimb alimentatia...nu ma infometez,dar am exclus dulciurile,painea,cartofii si semipreparatele.acum nu regret ca le-am incercat...dar nu pot sa le recomand..pt ca fiecare organism e diferit...am vrut sa spun doar ca la mine a functionat cu succes...bafta la slabit:)
coral
Postat pe 4 Februarie 2009 19:43
sunt de acord cu tine
dar ai citit pagina lor de web, forumul in special. era o tipa care spunea ca dupa ce a luat nu stiu ce perioada superslim a avut niste repercusiuni foarte grave: gaura pe stomac, afectiuni neurologice etc etc, nici eu nu eram adepta pastilelor, fiind si cadru medical , iti dai seama, din disperare am luat vreo 6 zile, ce pot sa spun n-am fost una din norocoase, nu puteam sa dorm deloc, imi era foarte greata,agiatta, puls marit, tensiune mare, eu fiind mereu sub tensiune, si m-am speriat un pic si am abandonat, dar mi-as fi dorit sa le iau sincer, acum stau si ma uit la cutie si ea la mine :))) , nu stiu ce sa zic... fiecare pe propia raspundere le consuma... te pup merci ca ti-a spus parerea
anutza2005
Postat pe 5 Februarie 2009 19:41
Servus fetelor
Eu iau super slim de 5 zile si ma simt extraordinar- pofta de mancare nu prea am, dar ma oblig sa mananc, beau foarte multa apa dar nu am o senzatie de uscaciune a gurii, si in rest nu am avut nici o reactie negativa cum au avut diferite fete.
Problema este ca pastilele super slim pe care eu le iau nu le-am cumparat de pe siteuri, ci le-am luat de la un magazin nutritionist cu 95 de lei si si sincer nu seamana deloc cu cele de pe situri, adica cutia mea de super slim este verde cu macesele alea sau ce fructe sunt :)) dar are si o tipa pe ea, iar ca si compozitie e total diferit de super slimul de pe siteuri, pastilele mele fiind verde inchis cu verde deschis.
In fine eu vreau sa le termin ca ma simt bine nu am probleme cu ele si se pare ca am si slabit.
Eu nu m-am cantarit pentru ca vreau sa vad cate kg am dupa cele le termin, dar iubitul meu mi-a zis ca am slabit si el e genul care nu ma minte niciodata. Daca sunt grasa el imi spune verde in fata.
Am 1.65 si aprox 60-62 kg si vreau sa ajung la 45 sau 50kg.
Daca vreti sa vedeti ce pastile iau eu intrati pe adresa asta: http://remedii-naturiste-chinezesti.ro/, scuze de reclama, dar poate a mai luat cineva pastilele astea si putem schimba impresii.

Va pup si spor la dat kg jos
dia2oo7
Postat pe 15 Februarie 2009 10:35
Salut fetelor. Mi-am facut un cont deci sunt new....Am vrut sa comentez si eu la acest subiect pentru ca sunt cea mai in masura...


Eu lucrez intr-un mediu care imi cere sa fiu in permanenta slaba. Mancare nu prea mananc de felul meu dar sunt( adica eram) dependenta de ciocolata.Si in cateva luni m-am ingrasat in jur de 15 kg.Cand a urmat prelungirea contractului mi s-a spus ca nu se mai poate prelungirea deoarece m-am ingrasta etc etc. Am rezolvat problema dar am promis ca voi slabi. In disperarea mea am incercat si eu aceste pastile....in 10 zile am slabit 9 kg....intradevar am avut primele 2 nopti insomnie dupa care am avut si cateva palpitatii si transpiratii reci...dar cele din urma am pus pe faptul ca eu fiind insotitor de bord si zburand am avut palpitatiile pe baza lipsei de presiune si a oxigenului redus si recirculat. Am continuat totusi sa le iau...am mai slabit 5. De la 1 ian 2009 pana acum 5 zile adica pana pe 15 feb nu am mai luat pastilele....am mancat normal si nu m-am ingrasat. Intradevar nu am facut exces ....dar am mancat si la fast food si mancaruri gatite si nu am luat nici un kilogram in plus...acum am luat iar de 5 zile si am slabit 3 kg.Sunt destul de sedentara si nu fac sport pt ca nu am timp si sunt si delasatoare. Tin sa specific in perioada in care iau patilele beau foarte multe lichide....o sticla de ice tea la 1.5 l si cand zbor beau si cate o sticluta sau chiar 2 de apa la 0.5 l . Mai mi-au aparut si multe cosuri de atunci ceea ce nu ma incanta. Dupa ce am slabit toata lumea care m-a vazut a ramas socata si evident ca m-au intrebart cum. Le-am zis tuturor de ele....si si-au comandat mai toti. Majoritatea au avut senzatia de gura uscata si palpitatii....si decat cativa stiu ca intradevar au slabit....Mai am auzit persoane care am avut insomnii....ce sa spun....eu nefiind distribuitoare nu incerc sa conving pe nimeni de nimic....eu sunt multumita pt ce am obtinut eu....si am degand sa le iau incontinuare.
Am auzit de la un tip care distribuie pastilele respective ca ar exista o cura in ceea ce priveste pastilele respective si dureaza 3 luni: ceva de genu : o luna slabesti in greutate , o luna in volum si a 3 a luna iti schimba metabolismul...dar nu stiu sa va spun deoarece eu le-am luat discontinuu....in fine ce sa va zic....bafta celor care vor sa incerce...dar ganditi-va bine inainte sa le luati...poate slabiti sanatos...ca eu sunt de parere ca nu e prea sanatos ce fac eu. Ah si sa va mai spun in cele 10 zile in care am slabit 9 kg...am mancat numai mere si banane...la un momendat ma gandeam ca o sa incep sa merg prin copaci de atatea banane....


Va urez o zi buna tuturor....

Postat pe 20 Februarie 2009 12:29
buna b87pty mie trebuie sa mi ajunga maine cutia cu super slim as vrea sa mi spui cum arata cutia aia care ai luat o tu pt ca am vazut ca sunt multe imitatii si nu as vrea sa mi iau vreo teapa mersi
ioanaalinav
Postat pe 10 Martie 2009 16:24
Buna!Va spus si eu experienta mea cu pastilele astea de slabit Super Slim, am 1.60 si 54 kg.Am zis hai sa incerc nu trebuie sa le iau mult timp pentru ca intentia mea era sa slabesc doar vreo 4-5 kg.Le-am cumparat de la farmacie cu 94 RON, sunt verde inchis cu verde deschis. Le-am luat timp de 4 zile , 4 zile de chin si cosmar, m-am simtit f rau de la ele, ameteli f puternice, agitatie, nu puteam dormi, puls ff marit tensiune mare, parca imi simteam capul strans intr-o menghina, transpiratii reci ce mai ff rau pe langa gura uscata si senzatia de foame care disparuse aproape complet. In prima zi nu mi-am dat seama am zis ca ce stii,sunt stresata sau din alte motive. Apoi simptomele au continuat mai tot timpul pana cand in a patra zi am citit pe un site pareri si reactii ale celor ce au luat aceste pastile, multe din ele asemanatoare cu ale mele. M-am speriat groaznic, era sa ajung la urgente , nu mai puteam respira, aml uat repede un extraveral si dupa ore bune m-am linistit. Acum nu le mai iau de vreo 3 zile si ma simt super la fel ca si inainte de a le lua. Deci nu le recomand nimanui , decat cu prescriptia medicului.Depinde si de organism dar din cate am vazut majotitatea celor care le-au luat au avut reactii adverse. Am slabit 3 kg dar sincer cand m-am urcat pe cantar nu am fost deloc fericita sa vad rezultatul.Asa ca de acum incolo o sa incerc sa slabesc prin diete usoare, sport si consumand multa apa.Va doresc succes!
tweeti_pa
Postat pe 10 Martie 2009 16:38
SuperSlim contine fructe care au eficienta în procesul de scadere în greutate si de asemenea sunt benefice pentru ten, fructe care sunt recunoscute de sute de ani si sunt combinate cu plante verzi cum ar fi anghinare de Ierusalim, konjacu, cartof dulce, etc. Prin intermediul stiintei moderne, s-au obtinut prin purificare si concentrare extrase de fructe care ajuta corpul omenesc sa arda mai repede grasimile.

Extractul de Garcinia Cambogia (HCA) abunda în hidroxicitrati, datorita carora va scadea pofta de mâncare si stimuleaza activitatea enzimelor care ajuta la arderea grasimilor si împiedica transformarea carbohidratilor în grasimi. De asemenea, previne depozitarea lipidelor în organism, lipide provenite din alimentele consumate.

Acidul malic, extras din sucul merelor golden, contribuie la accelerarea metabolismului si la producerea energiei prin accelerarea arderii grasimii existente si prevenirea depunerii altor grasimi noi.

Fermentul de albumina, extras din fructul de kiwi poate descompune rapid albumina din hrana si astfel previne absorbtia grasimilor.

Având integrate extracte din plante verzi (Jerusalem artichoke, Amorphophallus konjac etc.), celuloza din cartofi dulci, pudra de Guar gum (Cyamopsis tetragonolobus - fibra dietetica cu efect în reducerea greutatii corporale si de reducere a nivelului seric al colesterolului total), etc., acest produs inhiba apetitul dând senzatia de satietate, care, unita cu reducerea greutatii formeaza aceasta noua generatie de produse moderne, sigure si fara efecte adverse ce reduc greutatea si au rezultate rapide.

Caracteristicile produsului SuperSlim YangshengYouFang weight-reducing fruit (metode potrivite pentru mentinerea sanatatii):

1. Scadere în greutate sigura si fara efecte secundare cu ajutorul fructelor verzi.

2. Apetit inhibat fara a fi nevoie de a urma o dieta.

3. Rezultate rapide si vizibile înca din prima zi.

4. Reteta din fructe cu rezultate în eliminarea toxinelor si înfrumusetarea tenului.

5. O capsula SuperSlim în fiecare zi, usor de administrat.

6. Scadere în greutate dirijata, fara reîngrasare.

Continut: Arome ≥200 mg per 100 g

Întrebuintare în protectia sanatatii: Scaderea greutatii si îngrijirea tenului

Utilizare: Pe lânga utilizarea SuperSlim de catre persoanele ce sufera de obezitate normala, acest produs este mult mai recomandat persoanelor ce sufera de obezitate refractara si persoanelor care nu au obtinut rezultate în urma altor cure repetate de slabire.
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 20:50
Apetit inhibat fara a fi nevoie de a urma o dieta. WTF???
Ok,Ok,inhiba apetitul,nu mai simti nevoia de a manca dar sucul gastric se formeaza mereu-de acolo si senzatia de foame.Iar acest suc gastric cand nu are ce digera se apuca si "papa" din stomac.....si uite asa incep probemele!eu una mai bine ma apuc de sport decat sa-mi pun in pericol sanatatea!
deea_20
Postat pe 10 Martie 2009 23:46
pai mai recomandat e sa faci sport si sa tii o dieta decat sa iei pastile
_dulcik_
Postat pe 11 Martie 2009 21:39
a picat la fix topicul asta chiar vroiam sa deschid unul pe aceasta tema super-slim,iau si eu si vroiam sa stiu si parerea altor persoane care le-au folosit deja,
nici eu nu am avut probleme dar nu se stie niciodata,o sa urmaresc subiectul in continuare.
corect ar fi sa faci sport si sa mananci sanatos dar atunci cand ai un program de lucru de nu mai stii de capul tau alimentatia sanatoasa si sportul raman doar un vis greu de realizat.
adistefi1970
Postat pe 13 Martie 2009 05:41
chiar ca la fix a picat subiectul...nu mai erau deschise insa "cinspe' topicuri pe tema asta...

luati cu incredere !si mancati normal!de fapt mancati mai mult pentru ca numai asa o sa va bucurati din plin de efectele acestor pastile!

Am o prietena care a luat asa ceva si nu a terminat prima cutie...Nu pentru ca ar fi slabit miraculos ci pentru ca se simtea foarte rau de la ele!
ella_c
Postat pe 13 Martie 2009 06:22
De la: b87pty, la data 2009-02-20 12:29:53Eu lucrez intr-un mediu care imi cere sa fiu in permanenta slaba. ..

In ce mediu lucrezi ? E legal ? Mergi fata la protectia consumatoarelor si reclama-i si pe ei si pe super slim ! Iti strici si sanatatea si bagajul de cunostiinte !

Postat pe 13 Martie 2009 06:44
De la: Roco, la data 2009-03-13 06:44:52In ce mediu lucrezi ? E legal ? Mergi fata la protectia consumatoarelor si reclama-i si pe ei si pe super slim ! Iti strici si sanatatea si bagajul de cunostiinte !


buna dimineata, Roco!
ella_c
Postat pe 13 Martie 2009 06:49
Vreau sa spun ca eu am luat superslim pentru 4 zile, azi fiind a 4-a zi, dar de maine sigur nu mai iau...Citisem inainte despre efectele adverse ale pastilelor, dar o prietena mi-a spus ca sunt exagerari si ca ea a luat si nu a avut nici un simptom.Eu, in schimb azi si ieri chiar, dar azi in mod deosebit am avut palpitatii foarte puternice si senzatia de sufocare, de parca imi iesea inima din piept.Alte simptome pe care le-am mai observat: uscaciunea gurii, dureri de cap,transpiratii, ameteli.In general nu sunt o sperioasa, dar ceea ce am simtit eu azi cu tahicardia m-a convins sa nu mai incerc niciodata pastile de slabit.Oricum in 4 zile am slabit 1.6 kg....Poate la alte persoane functioneaza si fara efecte negative majore.Succes, oricum.Pupici.
kudika002418
Postat pe 13 Martie 2009 20:31
Tare ciudat mi se pare mie cum se transmite asa in eter, vestea ca cineva INTREABA de super slim pe un forum.. si ca din pamant apar conturi noi cu sfaturi si link-uri .. Si toate laudative. Si care, desigur.. dupa asta au disparut definitiv din zona.
Nu-i curios ca aceste iduri aparute instant la susurarea numelui super-slim... desi AU probleme de sanatate, reactii adverse.. il recomanda cu tarie altora? NU-i curios ca cei care intr-adevar l-au folosit, din marea masa.... NU vor sa-l mai foloseasca?
Da, da, stim cutia rosie cu nu stiu ce fructe.. nu cumva sa o iei pe cea albastra ca nu intra banii in contul super-slim.
rashela
Postat pe 13 Martie 2009 20:44
mdea, nu se mai poarta dieta si sportul
sportul ar trebui sa fie mod de viata, oameni buni, si automat va veni si un corp frumos
kitty_krieger
Postat pe 14 Martie 2009 22:52
buna fetelor azi e prima zi cand iau super slim pana acum nu am avut nicio reactie adversa.super slim original este alb cu verde, nu verde inchis cu verde deschis
kudika018799
Postat pe 30 Aprilie 2009 09:10
salut..............am citit posturile voastre si am descis sa va impartasesc si experienta mea cu pastilelel acestea. am inceput sa le iau pe 4 aprilie. aveam 62 kg la o inaltime de 1,60. ieri m-am cantarit si aveam 55,5 kg. eu nu m-am simtit rau de la ele, nu am avut palpitatii, insomnii, dureri, greturi sau alte simptome cum am mai citit pe diferite forumuri. in aceasta periada am renuntat la dulciuri, sucuri, mancare gatita. am mancat multe fructe, legume in stare naturala, branzeturi si iaurturi slabe, lapte cu cereale in fiecare dimineata, si apa in cantitati normale. mi-am comandat a doua cutie. o sa o primesc saptamana viitoare. voi mai lua vreo 10 zile cate 1 pastila pe zi si apoi restul le voi lua pt intretinere, o pastila la 2, 3 zile. eu nu va spun sa va luati, nu le fac reclama, spun doar ca mie mi-au functionat si sunt bucuroasa. bafta la slabit si aveti grija de sanatatea voastra pt k e cel mai important lucru.
mnd_tm
Postat pe 7 Mai 2009 14:25
am uitat sa precizez k ma simt excelent, sunt mai vesela, mai extrovertita, am mai multa incredere in mine si ma simt mai atragatoare. tenul meu este mult mai curat acum, mai luminos, nu mai am cosurile pe care le aveam inainte. in plus, pielea imi e mai catifelata. abia astept sa ma vada sotul meu.
mnd_tm
Postat pe 7 Mai 2009 14:31
mai poate or avea efect aceste pastile dar totusi dupa ce nu le mai iei nu se depun kg la loc... ousi nu prea e indicat sa slabesti cu pasile
_dulcik_
Postat pe 7 Mai 2009 22:04
De la: mnd_tm, la data 2009-05-07 14:31:12am uitat sa precizez k ma simt excelent, sunt mai vesela, mai extrovertita, am mai multa incredere in mine si ma simt mai atragatoare. tenul meu este mult mai curat acum, mai luminos, nu mai am cosurile pe care le aveam inainte. in plus, pielea imi e mai catifelata. abia astept sa ma vada sotul meu.


Am si eu o intrebare pentru mnd_tm! De unde le-ai comandat, ca vreau sa stiu daca eu le am pe cele bune ca am inteles ca sunt doua feluri de cutii: una numai cu macese si una in care apare si o tipa.
Kudika024503
Postat pe 11 Mai 2009 22:09
De la: airtiny, la data 2009-05-11 22:09:50
De la: mnd_tm, la data 2009-05-07 14:31:12am uitat sa precizez k ma simt excelent, sunt mai vesela, mai extrovertita, am mai multa incredere in mine si ma simt mai atragatoare. tenul meu este mult mai curat acum, mai luminos, nu mai am cosurile pe care le aveam inainte. in plus, pielea imi e mai catifelata. abia astept sa ma vada sotul meu.


Am si eu o intrebare pentru mnd_tm! De unde le-ai comandat, ca vreau sa stiu daca eu le am pe cele bune ca am inteles ca sunt doua feluri de cutii: una numai cu macese si una in care apare si o tipa.

eu le-am comandat de pe superslim.com.ro. daca le vrei prin posta te costa 10 lei pe langa pretul cutiei. succes la slabit
mnd_tm
Postat pe 12 Mai 2009 17:12
Multumesc pentru raspuns. Este aceeasi cutie pe care am cumparat-o si eu, dar dintr-o farmacie. E a treia zi de cand iau superslim si nu am insomnii, nici senzatie de rau si nici alte simptome, decat o sete chinuitoare. Foame nu imi mai este aproape de loc si inainte chitaiam tot timpul dupa mancare. deja am dat jos 1,8 kg, in 2 zile!!! De mancat mananc orice , dar foarte putin, caci de la pastile nu mai simt sensatia de foame si cand mananc ma satur foarte repede. Eu una le consider o minune!
Kudika024503
Postat pe 13 Mai 2009 17:22
EU AM 40 DE ANI SI MI-AM DORIT SA SLABESC 5 KG
,I-AU SUPER SLIM DE 6 ZILE
POT SA SPUN CA TAIE POFTA DE MINCARE,
NU M-AI SIMT NEVOIA SA MANINC DULCIURI ,
POT SA MA ABTIN ,
IMI AJUNGE DOAR SA GUST .
DAR EXISTA UN DAR ,NU MAI DORM NOAPTEA CA INAINTE ,DORM MAXIM 5 ORE ,DUPA CARE MA SCOL SI NU POT SA MAI ADORM . SIMT SI O PRESIUNE IN CAP ,O DURERE ,NU ESTE O DURERE PUTERNICA ,AM SLABIT CRED CA 1 KG .
NU MAI BEAU CAFEA ,NU BEAU ALCOOL.
EU SUNT CU TENSIUNEA SCAZUTA DACA ERAM HIPERTENSIVA NU RISCAM DEOARECE MARESTE TENSIUNEA .
PENTRU MINE ESTE IMPORTANT SA SLABESC 5 KG , SA NU LE MAI PUN ,SA NU MAI SIMT NEVOIA AVIDA DE DULCIURI .ACUM CIND I-AU PASTILA CHIAR DACA SIMT MIROSURI DE TOT FELUL DE FRIPTURI ,DULCIURI COZONAC ,POT SA MA ABTIN ,NU M-AI DAU FUGA SA IMI FAC CEVA SAU SA CUMPAR.
O SA I-AU PINA SLABESC ACESTE 5 GK , IAR DUPA ACEEA ,LUNA URMATOARE O PASTILA LA DOUA ZILE .
UREZ SUCCES FETELOR CARE VOR SA O FOLOSEASCA DAR CA ORICE MEDICAMENT POATE ACTIONA DIFERIT DE LA PERSOANA LA PERSOANA.
BAFTA FETELOR.

Postat pe 23 Mai 2009 09:44
Maine termin a doua saptamana de superslim. Mi-e sete non-stop dar nu imi mai este foame. Am slabit 6 kg.Mai am numai vreo 20 de kg de dat jos si ajung la greutatea normala!! N-am absolut nicio stare de rau de la pastilele astea si mai dorm si bustean.In primele2-3 zile cand am inceput sa le iau nu prea am dormit, apoi mi-am revenit cu somnul. Succes celor care vor sa slabeasca! Chiar stiu cat de greu va este!
Kudika024503
Postat pe 24 Mai 2009 01:39
De la: airtiny, la data 2009-05-24 01:39:35Maine termin a doua saptamana de superslim. Mi-e sete non-stop dar nu imi mai este foame. Am slabit 6 kg.Mai am numai vreo 20 de kg de dat jos si ajung la greutatea normala!! N-am absolut nicio stare de rau de la pastilele astea si mai dorm si bustean.In primele2-3 zile cand am inceput sa le iau nu prea am dormit, apoi mi-am revenit cu somnul. Succes celor care vor sa slabeasca! Chiar stiu cat de greu va este!


te-ai gabdit la consecintele pe termen lung? ce se intampla de fapt cu stomacul tau? te contin si cum actioneza de fapt substantele din aceasta pastila?
daca opresti tratamentul nu cumva te vei ingrasa la loc chiar mai repede decat ai dat jos?
aceste tratamente miraculoase sunt cu suisiuri si coborasuri.. adica.. ascund lucruri mai neplacute decat cele placute si mult mai rele.. trebuie sa fi atenta.. ai grija. noroc.
cathysailor
Postat pe 24 Mai 2009 01:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Simplu si usor 2 De la: toamna1986 20 Februarie 2009 03:20
Agent imobiliar?! 3 De la: kudika330764 22 Noiembrie 2010 07:20
Caut un concetatean care traieste in Austria si care nu a uitat ca este roman 3 De la: ADMINISTRATORUL 17 Aprilie 2012 22:01
Ce sanse am sa imi gasesc un job pe siteurile de recrutare? 4 De la: kudika_972424 19 August 2014 02:41
Locuri de munca pe timp de vara 2 De la: kudika_972424 19 August 2014 02:41