Setari Cookie-uri

super slim : extaz sau agonie

m-am uitat pe net la farmaci si produse iar super slim nu se afla pe lista... mai bine cumparati produse din farmacii.. se pare ca super slim da dependenta.
cathysailor
Postat pe 24 Mai 2009 02:11

Draga mea Dulcik: In primul rand, Guma de GUar este un ingredient cancerigen - cauta pe net! aceste pastile par a fi la fel ca reductilul in efecte: intrerup comunicarea dintre creier si stomac, ceea ce inseamna ca actioneaza la nivelul sistemului nervos, destabilizandu-l.
Aveti foarte mare grija cu sanatatea voastra. Efectele se vor vedea si dupa incetarea curei, nu neaparat in timpul ei.
Opriti-va pana nu e prea tarziu.
Mai bine cumparati de la un Plafar niste fibre de grau si luati cate o lingurita inainte de masa: se umfla in stomac si nu mai incape papa :)

Va pup si va doresc sanatate!
LittleScorpio
Postat pe 24 Mai 2009 09:40
dragele mele , trebuie sa fiu cel putin nebuna sa-mi pun viata in pericol. Va dati seama ce inseamna sa slabesti 10-20kg dintr-o data ?Ce se intimpla in organism ? e se intimpla cu imunitatea organismului nostru ? Eu prefer sa fac sport , sa maninc sanatos si sa apelez la serviciile de masaje anticelulita.Dau rezultate 100%.Nu dau jos 10 kg , dar nici nu ametesc si nu am palpitatii.Plus organismul meu este sanatos si eu ma simt bine. Alegeti ce vreti voi , este vorba de propria voastra sanatate !!!!
kudika010544
Postat pe 24 Mai 2009 10:33
ce pot sa zic e ca pe mine chiar m-a ajutat, le iau de vreo 2 luni si ceva , aveam 97 kg, si acum am 80.Nu inseamna ca poti sa mananci ce vrei , iei pastila de slabit si gata , te faci "fotomodel".Pt mine a fost f ok ca inhiba apetitul , pt ca sunt f pofticioasa , si am reusit in timp sa invat sa mananc sanatos .Sanatatea , zic eu ca nu mi-a afectat-o , totusi dupa ce termin cura , vreau sa merg sa fac un set de analize pt orice eventualitate, am avut doar acea senzatie de uscaciune a gurii, si asta m-a ajutat sa beau multa apa(ceea ce e recomandat de toata lumea in diete ).Scrie destul de clar in prospect , ce contraindicatii are acest medicament , deci clar fiecare l-a luat pe riscul lui.Daca stii ca ai probleme cu tensiunea si te mananca "ca pe zambilica a papadopolinii "sa le iei , sa nu te intrebi apoi de ce "te-aduni de pe jos" in urma tratamentului .Acum nu stiu cum va fi dupa ce ma voi opri din tratament , sper sa nu revina kg.Ideea e ca orice regim de slabire ai tine , si orice pastile ai lua, indiferent de calea pe care o alegi , mentinerea rezultatelor tine doar de tine , normal ca daca incepi sa mananci la fel de mult si sa ai acelasi stil de viata ca inainte de dieta , kg se pun si ele la loc rand pe rand .
Ah, si inca ceva , in primele 2 saptamani , cand am inceput sa le iau , aveam niste stari f ciudate , nu ma simteam rau pur si simplu treceam de la o stare la alta , acum radeam , acum plangeam , ma ceratam cu toata lumea(noroc ca iubitul meu stia ca e de la pastile :))), chiar stari usor depresive as putea zice.Dupa , au trecut .
A mai trecut cineva prin situatia asta ?
Lokyta
Postat pe 24 Mai 2009 11:19
Buna fetelor ! vreau sa va spun ca eu sunt la a doua cutie de Superslim ( pe ambele le-am cumparat din farmacie cu 54 si respectiv 61 ron ). dupa primele pastile si eu am avut palpitatii, o stare de agitatie f. ingrijoratoare,etc ( e drept ca in prospect se recomanda atentie in administrare si interzis pt hipertensivi,etc ) . Am hotarat sa renunt la ele, dar dorinta de a slabi a fost mai puternica si am reluat administrarea lor . Am slabit destul de mult , intr-un timp scurt pt ca intradevar iti taie complet pofta de mancare, nu mai " salivezi " dupa nimic, iti detoxifica puternic organismul ( de aici senzatia de gura amara, uscata - de aici necesitatea de a consuma f. multa apa ). Administrarea lor am combinat-o cu o dieta usoara ( iaurt+fulgi de ovaz dim. si o salata mare si f.f. variata ( verde, castrav, ardei gras, rucola, ciuperci,varza alba, ridichi, etc ) singura sau insotita de peste sau ficat de vitel la gratar, dupa amiaza, cafea, ceai verde+fructe si....uneori cate un pahar de vin rosu, bere neagra ( care in mod normal sunt interzise ). Hotararea de a folosi am luat-o pe propria mea raspundere , iar pana acum sunt multumita de rezultat .Sfaturi.......Nu imi permit sa dau nimanui ! Bafta !
adymih
Postat pe 24 Mai 2009 11:44
chiar mai exista naive care inghit "pastila" asta?
l_diana_c
Postat pe 24 Mai 2009 12:34
buna fetelor! Daca aveti rabdare sa cititi, va relatez din propria mea experienta. super slim.... minunat. dupa luni de dieta pe calcul caloric si sport, fara rezultate... am renuntat la ideea de a slabi, oricum am fost mai mereu plinuta. dar m-am intilnit cu o tipa care slabise uimitor si am cerut si eu o cutie ...macar sa ma conving ca acel surplus de kg. se pot da totusi jos.... si uite asa am inceput. ca reactii adverse.... eram f depresiva (stiam ca este de la pastile si imi impuneam sa nu decad psihic) asta a durat cam 1 sapt... pina s-a obisnuit organismul. dupa ce am terminat prima cutie aveam mai putin cu 7 kg. dar fiind Craciunul si Revelionul, si neamaiavind pastile sa taie pofta de mincare, am pus inapoi 2 kg- vreau sa spun ca eram dorita de tot ce insemna mincare si dulciuri- dar numai cit au fost sar5batorile si am mincat ca proasta, apoi nu am mai pus nimic. observasem din prima cutie ca 5 kg le slabisem in primele 2 sapt, apoi cu greu inca 2 kg. dupa o perioada (deja trecuse cam 3 sapt) am mai comandat o cutie. stiind ca rezultatele se vad in 2 sapt, am slabit la fel 5 kg, apoi cu celelalte partyile ramase am facut perioada de stabilizare. citisem ca nici corpul nostru nu slabeste continuu si ma gindeam sa mai las o perioada sa treaca si sa incerc inca pt 5 kg ... si eram multumita. pornisem de la 1.65 cu 80 de kg. a treia cutie nu a mai dat nici un rezultat (adevarul este ca am cumparat acele pastile de 500.000 de pe internet, probabil contrafacute - dar nu vreau sa gresesc). dupa 2 sapt , cintarul nu mai scadea, asa ca am dat pastilele fetelor care vroiau sa incerce. ele spun ca au aceleasi simptome care le-am avut eu.... sete mare, fara pofta de mincare, energie, chef de viata...dar au fost si fete care de la prima pastila aveau greturi f mari sau palpitatii si au intrerupt.
Cum reactioneaza corpul meu dupa aceste pastile.... maninc normal, dar nu am poftele de dulciuri care le aveam inainte. daca iau o bucatica de ceva dulce, imi este suficient(dar pot minca si o cicolatica de 30gr. si nu se cunoaste) in schimb corpul meu pofteste numai la fructe si multe salate. si ca sa nu fie numai salata... imi fac putina carne gratar sau brinza. imi este la fel de sete si beau multa apa, nu poftesc sucuri. deci ...fetelor dupa 2 luni de pastile, mi s-a transformat metabolismul. acum incerc sa fac citeva impachetari cu crema anticelulitica si antivergeturi, acasa, ma dau cu diverse creme, nu f scumpe, pt a-mi reface pielea cazuta de la slabit. au trecut deja 2 luni de cind am intrerupt total si sint OK.
anitsirc_stafie
Postat pe 24 Mai 2009 17:03
parerea mea despre asta e
ETE_EU
Postat pe 24 Mai 2009 17:06
vad aici mesaje pro si contra pastilelor super silm , eu am luat super slim 3 luni si am slabit 20 de kg. dupa 3 luni am mai luat inca 3 luni pentru metinere 1 pastila la 3 - 4 - 7 zile.. si am o jumatate de an decand nua m mai luat si nu am mai pus nici macar jumatate de kg pe mine, mi-am reglat ciclu si am o viata activa , mananc seara cand ajung de la munca , sunt ponderata in cantitatea meselor si consum foarta multa apa, sport mai fac in weekend dar nu ma omor cu el , in toata aceasta perioada nu mi-a fost rau deloc.. doar transpiram foarte mult si mis e uscau buzele foarte repede dar beam pana la 5 kg de apa pe zi si acum beau cam 3 :d, asa ca depinde de fiecare organism,
dupa terminarea celor 3 luni de regim am fost si mi-am facut analizele si am iesit perfect nu am nimic nici macar la glicemie.. cu stomacul stau foarte bine si tin sa va zic ca arat si bine:P trebuie insa sa aveti vointa foarte mare, mai ales daca incepeti aceasta cura in perioada verii ptr ca , consumul de apa este vital daca nu consumati apa suficienta atunci apar starile de lesin , ameteli, voma, etc.. asa ca aveti mare grija . eu una ma simt multumita implinita si nu vb aberatii , multumesc si acum socrei mele ptr ca mi le-a recomandat si astfel am ajuns la silueta care recunosc nu am avut-o niciodata .


Bafta
michelleserban
Postat pe 24 Mai 2009 21:02
Buna fetelor ! Am si eu o rugaminte la kudika018799, ne poti face o poza la cutia pe care o ai tu ? Cea alb cu verde, pt ca noi o avem numai pe cea verde inchis cu verde deschis. multumesc frumos !
orange25
Postat pe 24 Mai 2009 22:25
Anul trecut in urma unui tratament hormonal m-am ingrasat 15 kg, am fost ingrozita de cum arat, si asa am avut cateva kilograme in plus inainte tratament. I-au super slim de 4 luni cu pauza de rigoare in care din comoditate nu am luat nici o pastila si tot nu am dat buzna la frigider si nici nu m-am ingrasat la loc. Am dat jos cele 15 kg si mai vreau sa dau jos un pic. In primele trei zile aveam probleme cu somnul, nu aveam deloc pofta de mancare si eram usor agitata, dar starile astea au trecut. Nu ma simt rau nu am probleme nici cu stomacul nici cu altceva, sunt cu analizele la zi.
gerold83
Postat pe 24 Mai 2009 23:22
daca aveti ceva intrebari despre capsula sau vreti sa o comandati puteti sa ma contactati la id: my_super_Slim ; sau sa va informati de pe site-ul : www.My-SuperSlim.ro
my_superslim
Postat pe 25 Mai 2009 09:03
salut la toata lumea fete si baieti , binenteles ca am auzit si eu de super slim acum 2 sapt de la o colega de munca. L-am cumparat de la plafar cu 61.5 si l-am vazut si in farmacii la un pret variat dar nu mai mult 70 lei.Pe data de 24 mai am facut 2 sapt de cand il iau, (este verde cu macese). recunosc ca e ceva dubios la el . am reusit sa slabesc cam 4 kg ,dar daca iau vreo masa mai consistenta ma ingras cam 500-1000g( in ziua respectiva), daca manac putin sau f putin slabesc cam 500g si f rar 1000g in general in jur de 500g/zi. si mai ciudat e ca eu nu prea vad rezultatele (cred ca am slabit din masa musculara) ca nu se vede. sa slabesti 4 kg si sa nu se observe e cam ciudat . Imi este si mie sete si foarte sete,de dormit nu prea am mai dormit dar nu ma simt obosita, a si inca ceva in a 2 sapt daca pana la ora 14-15 nu mancam mi se facea foame, fata de prima sapt in care nu mi se facea foame ci mancam ceva asa ca sa nu zic ca nu manac, dar acum am pofta de mancare dar ma satur cu mai putin. De la un timp am ameteli, palpitatii nu , sotul imi spune ca sunt cam taciturna nu mai sunt asa vesela si nu prea mai vb (eu fiind o pers vb se vede dupa cat am scris ) eu nu simt diferenta. De astazi mi-am propus sa combin pastila cu regimul lui michel montignac, sper sa am succes! Am dat atat de multe amanunte in speranta ca va ajuta pe cineva sau ma va ajuta cineva pe mine cu un sfat.
ramonaaaa
Postat pe 25 Mai 2009 17:13
ati incercat sa nu mai mancati dreaq asa mult?
a muuult mai simplu !!!!!!!
googoodoll
Postat pe 25 Mai 2009 17:27
agonie..............iti scade tensiunea,ai palpitatii si ameteli....................
just_heaven
Postat pe 25 Mai 2009 17:29
buna fetelor.si eu am inceput sa iau superslim de 2 zile numai...deocamdata nu au aparut reactii adverse atata ca mi-e foarte sete si daca nu beau apa la timp ma simt slabita..,am 65kg si 173 inaltime..si vreau sa ajung macar la 60,sa dau jos colacelul si burtica,inainte aveam 54 de kilograme dar nu cred ca o sa mai ajung la greutatea aia veci din cate am inteles nu exista pericolul de a te ingrasa din nou pt ca se scot treptat din folosinta.o capsula la 2 zile...apoi la 3 si tot asa..eu sper sa fie adevarat tot ce se spune despre pastilele astea si sa isi faca efectul ca lumea ca nu vreau piele lasata sau mai stiu eu ce...ai app de energie,eu de cand iau pastilele astea sunt f lenesa nicidecum energica
sonia_elena
Postat pe 31 Mai 2009 23:04
spuneti nu pastilelor!mancare mai putina,multa apa si mult sport!
shosho
Postat pe 31 Mai 2009 23:13
nu toata lumea se ingrasa pt ca mananca mult...sunt diverse cauze ale ingrasarii,daca ai probleme cu glanda,daca iei anticonceptionale fara sa te consulti cu medicul etc. am avut lg mine toata viata o prietena buna dar care era supraponderala...si facea sport,abia daca manca si nu slabea.tin sa precizez ca are cam la 90 de kilograme...ma simteam f privilegiata cand ne urcam pe un cantar si vedeam cat are ea si ce slabuta sunt eu.credeam ca toata viata va fii asasi uite ca nu a fost sa fie.am venit la facultate si intr-un an am pus pe mine 10 kilograme chiar daca mancam o data pe zi de multe ori.mi s-a schimbat metabolismul,nush...ideea e ca nu mancarea e singura cauza a ingrasarii,sunt atat de multe...cat despre superslim nu am ce comenta,se fac 4 zile de cand iau,am dat jos 2 kg jumate si sunt f fericita.inafara de sete nici o reactie...banuiesc ca toate reactiile depind de organismul fiecaruia si oricum ei sustin ca nu trebuie sa ai nicio reactie adversa mai ales daca nu ai probleme cu inima,tensiunea,rinichii deci...pers care au avut astfel de reactii ar trebui sa inceteze administrarea .si cei care luati superslim in nici un caz sa nu consumati ciocolata,cafea,tigari,energizant,alcool sau orice contine cofeina ca de aici porneste totul.recomand apa multa,fructe,legume si cate un pik de sport.
sonia_elena
Postat pe 2 Iunie 2009 09:57
aa,pe langa super slim mai iau si un complex de vitamine si minerale sa fiu sigura ca nu raman fara cele necesare organismului.
sonia_elena
Postat pe 2 Iunie 2009 10:03
Ufff ... Mie de la Reductil mi-a cazut parul foarte tare ... si parca nu mai fac conexiunile asa rapid ca inainte ....
Mai ca as lua si eu daca nu ar fi faza cu parul :) Vreau sa dau jos numai kg nu si parul :))

Dintre cele care ati luat ... ati avut problema asta?

Eu mentionez ca a inceput sa imi cada la 3 luni dupa administrare.

Multa sanatate!
LittleScorpio
Postat pe 2 Iunie 2009 14:44
am luat pastile de slabit, si nu mi-a mai venit menstruatia, nu am nici un sintom, de insarcinata nu sunt.. daca pana pe 1 luna viitoare nu-mi vine fug la doctor.. si cand ma gandesc ca am luat doar 3 zile...
cathysailor
Postat pe 3 Iunie 2009 00:51
De la: LittleScorpio, la data 2009-06-02 14:44:03Ufff ... Mie de la Reductil mi-a cazut parul foarte tare ... si parca nu mai fac conexiunile asa rapid ca inainte ....
Mai ca as lua si eu daca nu ar fi faza cu parul :) Vreau sa dau jos numai kg nu si parul :))

Dintre cele care ati luat ... ati avut problema asta?

Eu mentionez ca a inceput sa imi cada la 3 luni dupa administrare.

Multa sanatate!


si eu am luat cateva luni reductil....sincer eu n-am avut nimic de la ele...n-am mai luat pentru ca m-am enervat foarte mult...cand am intrerupt tratamentul m-am ingrasat la loc...bine nu am luat toate kg-urile dar asta doar pentru ca am avut mare grija si am cuntinuat cu alte diete, ca altfel daca mancam normal....oricum in prosper este o lista foarte mare cu efecte contradictorii....
gargaritamica
Postat pe 3 Iunie 2009 01:03
fetelor trezitiva la realitate.si eu am luat super slim intradevar am slabit dar dar ce fac cu palpitatile de inima pe care le am intruna si cu toate ca nu mai iau super slim .voi ati fost curioasa sa vedeti daca sunt avizate de ministerul sanatatii?daca sunt asa de naturale d c toata lumea se plange de ele?de la super slim faci tahicardie in caz daca nu stiti ce inseamna este o boala la inima.vreti sa megeti pe strada si sa arati bine dar cine va mai admira daca sunteti bolnave? cine va mai sta cu voi?mai bine renuntati la ele si apucativa de ceva sanatos nu va imbolnaviti singure o viata avem si nici de ea nu avem grija .va doresc toate cele bune si fiti cu capu pe umeri

Postat pe 6 Iunie 2009 15:29
buna .. eu am probleme cu greutatea din cauza unor probleme cu chisturi ovariene, m-am trezit obeza fara sa imi schimb regimul alimentar, iar in momentul in care am facut diverse analize , in afara de cele legate de ginecologie toate au iesit bine... imi place sa tin post de doua ori pe an (cele lungi), nu suport grasimea, ador pestele slab, iar dulcele nu este pt mine... sunt cel putin 10 ani de cand beau cafeaua fara fir de zahar... am incercat destul de multe diete, nu suport sportul, sunt satula de sfaturi si diete fixe pentru toti la fel ... si nu mai spuneti de stricarea stomacului din cauza nemancarii... eu din obisnuinta, spre sfarsitul postului Pastelui ajung si traiesc cu apa.. si sunt plina de energie ... anul acesta am incercat super slim .. este a treia luna .. am inceput sa iau dupa ce am renuntat la niste pastile recomandate de un medic, care mi-au scazut tensiunea mult prea tare , in contextul in care eu aveam tensiunea mult prea mare pentru 26 de ani... am gasit pe net super slim si am inceput cu ele ... dupa 3 luni am 20 kg mai putin , nu am tensiunea mare, mananc sanatos, mai ales ca am descoperit ca marul este foarte bun fara coaja (coaja este cea care baloneaza) , beau cafea destul de multa, tensiunea se apropie de valori normale, dorm cu pofta, iar apa este cea mai buna indiferent de regim ..
eu pot sa recomand urmatoarele: renuntati la fixuri si fiti atenti la reactiile corpului, pt ca doar cunoscandu-va puteti manca sanatos in functie de ceea ce va prieste, mancarea gustoasa va ajuta sa va saturati mai repede, pt ca creierul este cel care trebuie sa se sature, iar in momentul in care stiti ca este interzis ceva, o sa vreti....
este foarte important sa cunoasteti motivul pentru care luati in greutate, pt ca trebuie tratata si sursa problemelor ..
nu vreau sa uit sa specific ca am incercat mai multe pastile si nu am avut rezultate , nici macar unul ...
tineti cont de anotimpuri, si de alimentele specifice...
daca retineti apa, se pot lua pastilute usoare pt eliminarea apei, acestea sunt bune si pt tensiunea ridicata...
este foarte important motivul pt care vreti sa slabiti, adik este un avantaj sa existe un motiv care nu dispare, nu trebuie sa iti doresti sa slabesti pt a te place cineva , pt ca e posibil sa te maltratezi degeaba...
trebuie sa slabesti pentru a fi sanatos pt ca in aceste timpuri mancarea nu mai este la fel de sanatoasa precum era pe vremea bunicii, din lactatele de azi nu mai iau Calciul, din fructe nu mai imi asigur vitaminele, etc etc, asa ca eu imi ajut energia cu o capsula de multivitamine si minerale...
eu am cautat sa citesc despre super slim pt ca tocmai am auzit la stiri, la un post tv ca acestea contin anfetamina, declaratia fiind facuta de un laborator din Belgia... asa o fi .. cum spun ei .. dar si eu in laboratorul de chimie din facultatea de chimie, am analizat putin cea mai populara bautura din lume si ma intreb oare de ce nu este interzisa o bautura consumata de oameni de orice varsta, avand in vedere ca pH-ul era undeva intre 1.5 si 2.0 (ceea ce este mult prea acid), iar colorantul "caramel" este obtinut folosindu-se acid sulfuric concentrat... de ce este admisa mancarea pentru bebelusi conservata, fiind plina de emulgatori ...
era sa uit.. nu iti maltrata corpul in speranta ca la 30 si ceva de ani mai poti fi ca la 20...

sanatatea este cea mai importanta
kitu_athena
Postat pe 6 Iunie 2009 19:59
SUPER SLIM DA DEPENDENTA DIN CAUZA CA CONTINE DROGUL NUMIT AMFETAMINÃ..... a fost la stiri

http://www.antena3.ro/stiri/romania/produsele-de-slabit-superslim-retrase-de-pe-piata-din-cauza-continutului-de-amfetamina_73141.html

http://www.videonews.ro/action/viewvideo/15915/Pericolul-Superslim-inca-in-farmacii/

cathysailor
Postat pe 6 Iunie 2009 21:32
De la: cathysailor, la data 2009-06-06 21:32:46SUPER SLIM DA DEPENDENTA DIN CAUZA CA CONTINE DROGUL NUMIT AMFETAMINÃ..... a fost la stiri

http://www.antena3.ro/stiri/romania/produsele-de-slabit-superslim-retrase-de-pe-piata-din-cauza-continutului-de-amfetamina_73141.html

http://www.videonews.ro/action/viewvideo/15915/Pericolul-Superslim-inca-in-farmacii/



Intradevar si eu am citit in ziar ca DE FAPT SuperSlims contine un derivat de amfetamina...detaliu NEPRECIZAT in prospect...pe care scrie fte mare 100%natural si enumera cateva plante dubiose... Slava Domnului ca a fost retras de pe piata!!
happy_face
Postat pe 6 Iunie 2009 23:47
Am pus 32 de kg la sarcina . De la 50 la 82 . Cu 70 am iesit din spital . O vreme am tot mancat ciocolata ,pana cand mama mi-a spus ca asa nu vei da inapoi jos kg-le . Asa ca am renuntat la dulciuri. Am mancat ca de obicei , dar am impartit mesele sa fie mai dese , dupa ora 18 nu am mai mancat , si am baut multa apa . Miscare nu prea am facut afara de plimbarea cu copilul , caci sunt genul care merge si 200 de metri cu masina ( poate exagerez putin ) . Am slabit pana la 52 in 7 luni in acest ritm . Fara nici o pastila .
Bun , sa vedeti ce metoda folosesc baietii inainte de un meci de box ca sa slabeasca , de exemplu 5 kg de dimineata de la 8 pana la ora 16 .
E vecinul meu , daca nu vedeam nu credeam - jur ca e adevarat . Avea 90 de kg . Trebuia sa dea jos 5 kg. A mancat un iaurt si a plecat la alergat cu 8 hanorace pe el . S-a intors dupa 2 ore , a stat in apa fierbinte timp de 30 de min si iar a plecat la alergat . Dupa aceea somn de doua ore imbracat ca la polul nord , putin alergat din nou , cam 30 min si gata , cantarul arata 85 de kg . Sunt sigura ca multi nu vor crede . Eu am ramas afis .
danylor29
Postat pe 6 Iunie 2009 23:59
buna tuturor.. si eu am luat super slim..o luna in care am slabit vreo 7 8 kg, si am scazut vreo 2 marimi la haine, si nu doar atat, ci chiar arat bine (asha zice toata lumea), deci pot spune ca sunt multumita. nu pot spune ca m am simtit extraordinar de la ele, adica eram putin cam deprimata, dar in rest nu au fost probleme. dupa o mica pauza in care nu le am mai luat si in care nu m am slabit (mica pauza fiind de aproximativ o luna), am reinceput sa iau dar doar o tableta la doua trei zile ptr mentinere si ptr sistemul digestiv (din punctul acesta de vedere, eu avand probleme, pot spune ca m-a ajutat), in schimb a disparut senzatie de depresie, probabil si din cauza mea ca am inceput sa vad altfel lucrurile in general. ce am auzit recent a fost ca, de fapt ar contine ceva drog in ele si noah.. de aici va dati seama.. nu pot spune cu siguranta, ceea ce stiu e ca ale mele au venit intr o cutie verde cu macese pe ele.. si prietenul meu a luat.. si a avut niste mici probleme dupa o perioada mai lunga in care le-a luat gen palpitatii, insomnii si alte cele. dar, depinde de organismul fiecaruia! spor la slabit!
babysunsmile
Postat pe 8 Iunie 2009 13:51
"AVERTISMENT DE LA UE. Un produs pentru slãbit care provine din China va fi retras de pe piaþã, dupã o alertã rapidã a Uniunii Europene.

Suplimentul alimentar
se numeºte Superslim, iar autoritãþile estimeazã cã în toatã þara sunt zeci de mii de cutii. Produsul conþine un derivat de amfetaminã într-o concentraþie mare, avetizeazã specialiºtii." (EVZ ,06.06.2009)....
drogate mici....
no_bine_dara
Postat pe 8 Iunie 2009 14:21
De la: babysunsmile, la data 2009-06-08 13:51:45buna tuturor.. si eu am luat super slim..o luna in care am slabit vreo 7 8 kg, si am scazut vreo 2 marimi la haine, si nu doar atat, ci chiar arat bine (asha zice toata lumea), deci pot spune ca sunt multumita. nu pot spune ca m am simtit extraordinar de la ele, adica eram putin cam deprimata, dar in rest nu au fost probleme. dupa o mica pauza in care nu le am mai luat si in care nu m am slabit (mica pauza fiind de aproximativ o luna), am reinceput sa iau dar doar o tableta la doua trei zile ptr mentinere si ptr sistemul digestiv (din punctul acesta de vedere, eu avand probleme, pot spune ca m-a ajutat), in schimb a disparut senzatie de depresie, probabil si din cauza mea ca am inceput sa vad altfel lucrurile in general. ce am auzit recent a fost ca, de fapt ar contine ceva drog in ele si noah.. de aici va dati seama.. nu pot spune cu siguranta, ceea ce stiu e ca ale mele au venit intr o cutie verde cu macese pe ele.. si prietenul meu a luat.. si a avut niste mici probleme dupa o perioada mai lunga in care le-a luat gen palpitatii, insomnii si alte cele. dar, depinde de organismul fiecaruia! spor la slabit!


anfetamina afecteaza circulatia sangelui rezultand palpitati, resterea tenziuni, sangele circula mai repede, senzatia de odihna, deci poti lucra mai mult daca doresti acest lucru, senzatia de alerta continua.. fetele mai informativa.
cathysailor
Postat pe 8 Iunie 2009 18:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Universitatea de arte Bucuresti ! Help! 13 De la: kudika090507 5 Decembrie 2012 14:29
sunt studenta la master.. si cu toate aste.. foarte greu imi gasesc un loc de munca adecvat 25 De la: cristinxxx 6 Februarie 2010 13:36
Thoughts... 10 De la: battleofwits 11 Iunie 2011 21:20
o sugestie 3 De la: kudika052198 8 Noiembrie 2009 11:23
help me urgent, maine am interviu, cum ma imbrac?? 9 De la: l_diana_c 27 Mai 2009 21:16