Setari Cookie-uri

dieta disociata 3 3 3

Am auzit numai lucruri bune despre dieta disociata 3 3 3 si am sa o incep si eu de astazi. Am 77.2 kg si 1.68. Cam mult!!!!!!!!!!!!!! Ce retete puteti recomanda pentru zilele de carne.Se poate adauga putin ulei de masline la salate in zilele de legume............... Sper sa vad rezultate curand ca sunt disperata....Am dormit pana acum si m-am complacut in situatia asta dar trebuiesc luate masuri drastice. Va multumesc!
dincaandreea77
Postat pe 15 Iunie 2010 05:48
am exact aceleasi dimensiuni...am mai urmat dieta asta si e kiar ok dar mai buna e cea 2 2 2....e greu de rezistat 3 3 3...pt ziua de carne...piept de pui, peste si in general carne slaba....mult succes...si mult sport
kudika189867
Postat pe 28 Iunie 2010 17:26
Intr-adevar e greu la zilele de legume si fructe. Am crezut ca va fi usor dar simteam tot timpul senzatia de foame. Pe cand la zilele de lactate a fost neasteptat de usor dar te cam saturi. Am slabit destul de putin in 9 zile.......doar 3 kg si acum urmeaza cea de a doua saptamana de regim.Sa speram ca va fi mai bine.Am sa incerc si regimul 2 2 2 pare ceva mai uman. Merci !!!!!1
dincaandreea77
Postat pe 29 Iunie 2010 16:14
montignac spune intr'o carte de'a lui, nu mai stiu in care, ca in prima faza a dietei disociate se slabeste putin, poate chiar deloc pt ca organismul, vazand ca nu ii mai dai alimentatie cum era el obisnuit incepe sa'si faca rezerve din orice bagi in gura. din acest motiv rezultatele sunt mai slabe in prima faza, dar incet si cu rabdare ai sa vezi si rezultate. nu conteaza numai cat ai dat jos ci si cum te simti, cum dormi, cata energie ai... nu te cantari/masura zilnic ci o data pe sapt. daca ti'a ocupa timpul liber cu cate o iesire in aer liber, sau stand la palavre cu vreo amica/vecina/ruda senzatia de foame dintre mese va disparea. nu mai sta cu gandul ca vai sunt la cura de slabire, mi'e foame, ce ma fac. impune'ti stilul asta de viata foarte in serios, fa si niste aerobic, danseaza haotic pe orice fel de melodie, mai arde calorii si asa nu numai din aportul scazut de grasimi. va functiona crede'ma!! multa bafta si tine'ne la curent. pt zilele de carne poti consuma carne slaba din cate stiu in orice cantitate in prima faza. parca! gratar, prajit in tigai de alea de teflon cu un stropicel mic de ulei, in folie in cuptor sau pe gratar, cruda, fiarta cu verdeturi aromate peste ea. fara mezeluri, sunculite cica slabe, si alte semipreparate.
Shhh
Postat pe 1 Iulie 2010 00:07
eu am o dieta proprie care este foarte usor de tinut
o zi mananc mancare normal, cam ce poftesc dar in cantitati mai reduse
iar o zi mananc fructe si legume
e usor de tinut si da rezultate
miauuu
Postat pe 3 Iulie 2010 07:24
Buna Andreea ! Te rog, posteaza acesta reteta aici pe forum pentru cele care nu au auzit de ea ! In felul acesta discutiile vor fi mai clare si la obiect ! Multumesc ! Bafta !
doinabalasa2006
Postat pe 3 Iulie 2010 08:24
buna ziua,as dori sa stiu si eu care este mai exact aceasta dieta?Va multumesc!
bingo
Postat pe 3 Iulie 2010 08:28
Nu inteleg de ce dietele astea se tin dupa ureche, pentru ca a tinut "prietena" si a fost ok nu inseamna ca si pentru tine e ok...Nu e mai bine sa apelezi la un specialist decat sa iei la rand dietele prietenelor sau a femeilor de pe acest forum?
Barbie30
Postat pe 3 Iulie 2010 08:30

Ciao,
Sigur vei reusi sa slabesti daaar?-intrebare-vei reusi sa te si mentii????
Eu am avut 87 de kg (vezi varsta mea! 47 ani) si de mai bine de doi ani ma mentin la 67,cu mici fluctuatii care nu ma mai preocupa pentru ca am oricand la'ndemana ceva care ma mentine aici.
Daca te intereseaza scrie-mi pe adresa
elena_moldovan64@yahoo.com
si-ti dau toate informatiile.
o zi faina!
mihaela-Timisoara
kudika189811
Postat pe 3 Iulie 2010 08:58
Dietele nu sunt recomandate pentru slabit. Daca vrei sa fi o persoana slaba atunci trebuie sa schimbi stilul de viata (ce mananci, modul in care privesti mancarea si ai nevoie de activitate fizica). Prin dieta pierzi cateva kilograme acum, dar tot grasa vei fi in curand. Sa fi slab e un stil de viata, nu o dieta (excluzand ca esti una din persoanele care nu depun).
ra_kudika
Postat pe 3 Iulie 2010 08:59
"Modul in care privesti mancarea"??
Barbie30
Postat pe 3 Iulie 2010 09:00
Este cam greu sa tii un regim fix, eu am slabit 13 kg, obosind sa caut pe internet un regim care sa mi se protriveasca, mi-am facut propiul regim, cu alimente slabe in grasimi dar care sa imi placa si sa fie si usor de gasit. dimineata beam suc ( facut de mine ) 1 gref rosu , o lamaie, 2 portocale, si dupa ce-l beam mai beam si un pahar mare de apa. chear imi oferea o energie de neimaginat, spre deosebire de cola care obisnuiam sa o comsum in loc de apa la orice ore. Duca cam 2-3 ore imi era foame si mancam una din urmatoarele: piept de pui la gratar sau la cuptor, peste slab ( de obicei la cuptor ca nu prea imi placea pe gratar, iaurt slab, oua fierte, salata verde cu lamaie sau otet si putin ulei de masline, ciorbe de legume sau supe din piept de pui, fara nici un pic de ulei, supa de rosii, ( toate supele facute de mine in casa) lapte cu fulgi de porumb, conserva de ton in suc propiu cu multa lamaie, alge cu morcov, peste marinat, si la masa decat doua felii de paine neagra( vroiam sa renunt la paine de tot dar nu am putut) ( dupa cum se vede sunt multe variante pe care le poti alege) atat timp cat mananci in cantinati mici, renunti la prajeli, sucuri , cipsuri, dulciuri si altele .... Dupa un timp te obisnuiesti si nici nu-ti dai seama cum slabesti, Eu am tinut cam 3 luni si de la 66 kg am ajuns la 53kg am incetat sa tin regim de la Paste si nu m-am ingrasat de loc, dar cred ca o sa ma apuc iar ca ma sinteam mai bine cand mancam sanatos.
Mult succes cu regimul pe care il alegeti :)
corina002
Postat pe 3 Iulie 2010 09:03
NUmai diete , diete si iar diete, ma puteti contacta pe mn ..si va fac eu un regim superb ..eu am slabit del a 119 ..la 108 in 2 sapt..fara dieta ..adica sa mananc doar varza 3 zile ceapa 3 zile si apoi carne 3 zile :)
kudika150696
Postat pe 3 Iulie 2010 09:15
este o dieta pe baza de vitamine mai mult :)adica proteine :P
kudika150696
Postat pe 3 Iulie 2010 09:17
De la: kudika150696, la data 2010-07-03 09:15:36NUmai diete , diete si iar diete, ma puteti contacta pe mn ..si va fac eu un regim superb ..eu am slabit del a 119 ..la 108 in 2 sapt..fara dieta ..adica sa mananc doar varza 3 zile ceapa 3 zile si apoi carne 3 zile :)





sper ca in zilele de ceapa nu iesi din casa ..........cred ca faci o galagie de la atata topait!!??!?
anastasia_m
Postat pe 3 Iulie 2010 09:18
interesanta dieta ta ...
gabitzuku
Postat pe 3 Iulie 2010 09:25
uhm .... cum sa mananci NUMAI ceapa trei zile .. sau .. mai rau: o saptamana
sub ce forma ai manacat ceapa aia?
butterfly07
Postat pe 3 Iulie 2010 09:26
De la: butterfly07, la data 2010-07-03 09:26:06
sub ce forma ai manacat ceapa aia?

probabil cu hamburgeri, cartofi prajiti, shaorma...etc
miss_darine
Postat pe 3 Iulie 2010 09:27
Totul depinde de fiecare organism in parte.Nu la toata lumea a valabila aceeasi reteta. Dupa mine fructele si legumele sunt sfinte,dar organismul are nevoie si de carne deci eu zic ca un regim echilibrat in alimentatie si in viata da oricand rezultate. Inca ceva ,niciodata nu tine diete de 2 saptamani, pentru a vedea cu adevarat rezultate ai nevoie de cel putin 3 luni.Asta nu inseamna ca vei tine un regim drastic atata timp,ci pur si simplu iti vei schimba stilul de viata.Dupa mine nu e o dieta,e un stil de viata pe care oricine ar trebui sa il incerce,pentru a-si corecta si schimba proastele obiceiuri alimentare.

Eu am slabit 25 de kg in 3 luni, renuntand la excese, in primul rand la PRAJELI !!! Recunosc,in primele 2 saptamani trebuie sa ai vointa de fier daca esti gurmand,cum eram eu :D dar mai apoi te vei obisnui.Inceputul e greu intotdeauna.Eu am renuntat cu desavarsire la orice fel de prajeli. Orice mancam era fiert sau proaspat.dar si asa in cantitati mici,si treptat stomacul s-a micit,disparand obsesiva senzatie de foame.
Apoi am renuntat la micile rontaieli,nimic din categoria chipsuri sau cartofi prajiti,ciocolatat sau napolitane. Si inca ceva important : renunta la prostul obicei de a rontai ceva in timp ce te uiti la TV sau pur si simplu in pauza la munca te serveste colega cu grisine si tu pofticioasa ce iti zici: o singura bucata nu o sa ma ingrase atat de mult. Ei,eu zic sa te abtii pana ajungi la greutatea normala(zic normala nu ideala pt ca nu toata lumea poate fi topmodel )
Renunta la vicii, ca doar de aia suntem oameni nu animale,pt ca avem VOINTA .Bea multe lichide(apa are 0 calorii) sterge Cola din memorie,de fast food-uri nici nu mai vorbesc.Pe cat posibil incearca sa faci mai multa miscare,dupa parerea mea,cel mai simplu si placut mod de a te misca e dansul (lambada nu vals :P )
Succes!!!!! si....VOINTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ticky
Postat pe 3 Iulie 2010 09:28
De la: butterfly07, la data 2010-07-03 09:26:06uhm .... cum sa mananci NUMAI ceapa trei zile .. sau .. mai rau: o saptamana
sub ce forma ai manacat ceapa aia?



Eu nu am tinut niciodata regim,era doar un raspuns tampit la o dieta tampita!!!!
Barbie30
Postat pe 3 Iulie 2010 09:31
Pt a reusi sa slabesti, este absolut necesar sa iti schimbi stilul de viata. Iti spune asta un om care, in decursul timpului (vreo 2 ani si jumatate) a reusit sa slabeasca peste 30 de kg. Ai grija ce mananci, cat mananci si cum mananci. Este vara, asa ca esti in avantaj. Mananca multe legume (salate) si fructe. Niciodata nu sari peste micul dejun - cerealele cu lapte te vor ajuta sa diminuezi senzatia de foame de pe parcursul zilei, prin urmare vei manca mai putin. Mananca portii mici (din farfurii sau castronele mici, pe care nu le umple niciodata). Nu te ridica de la masa satula. Senzatia de satietate apare dupa vreo 15 minute. Trebuie sa incluzi in alimentatie orice produs de care organismul are nevoie: carne (peste sau piept de pui la gratar), lapte sau iaurt semidegresat, legume si fructe. Renunta la grasimi (putin ulei in salata merge, dar nu mai mult). Renunta la paine si produse de panificatie - cerealele iti vor da energia de care ai nevoie pe tot parcursul zilei. Bea multa apa si ceaiuri neindulcite (cel putin 2l pe zi). Pune o lingurita de zahar brun doar in cafea, daca nu o poti bea altfel (nici eu nu pot). Incearca sa renunti putin la sare (vei vedea ca vei pierde rapid cateva kg bune, prin eliminarea lichidelor retinute in organism). Ultima masa trebuie sa fie cu cel putin 3 ore inainte de culcare si trebuie sa fie usoara (supa, salata, fructe, gratar). Si, nu in ultimul rand, incearca sa faci sport. Nu trebuie sa te duci neaparat la sala, daca nu iti permiti (din cate stiu, in Romania sunt destul de piperate preturile). Dar poti face cateva exercitii acasa, pt fiecare grupa de muschi in parte. Cauta pe youtube si sigur vei gasi ceva ce poti lucra singura, in camera ta. Eu asa am facut, cand eram acasa.Vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Sfat: nu renunta la aceste obiceiuri, dupa ce ti-ai atins scopul, pt ca te vei intoarce la situatia de la care ai plecat. Si stiu ca nu asta iti doresti. Acesta trebuie sa devina un stil de viata normal pt tine. Sa fie la fel de natural ca a respira.

Mult succes! Iti garantez ca vei reusi!
rara_avis_in_terris
Postat pe 3 Iulie 2010 09:32
De la: Barbie30, la data 2010-07-03 09:31:24
De la: butterfly07, la data 2010-07-03 09:26:06uhm .... cum sa mananci NUMAI ceapa trei zile .. sau .. mai rau: o saptamana
sub ce forma ai manacat ceapa aia?



Eu nu am tinut niciodata regim,era doar un raspuns tampit la o dieta tampita!!!!



pai, da .. am auzit de muuulte diete . dar asta .. mi se pare de-a dreptul absurda . tre sa ai un stomac incredibil ca sa poti rezista doar cu ceapa
butterfly07
Postat pe 3 Iulie 2010 09:35
De la: miss_darine, la data 2010-07-03 09:27:49
De la: butterfly07, la data 2010-07-03 09:26:06
sub ce forma ai manacat ceapa aia?

probabil cu hamburgeri, cartofi prajiti, shaorma...etc
anastasia_m
Postat pe 3 Iulie 2010 09:37
oare de ce vreti sa slabiti? tot secretul e sa mancam normal si sa nu fim hapsani!! nu sunt de acord cu eliminarea unor alimente .se da metabolismul peste cap si s-ar putea sa fie reactie inversa, in loc sa slabim , sa ne ingrasam. Cautati cartea "Mananc ,slabesc si ma mentin" cu dieta MONTIGNAC
Angel_spirit
Postat pe 3 Iulie 2010 09:42
Obligatoriu pentru fiecare e consumul de apa, dar si aceasta trebuie bauta intr-un fel. Cel mai ideal ar fi astfel:

Timpul corect pentru a bea apa va imbunatati eficacitatea ei pentru corpul uman.
- Doua pahare de apa imediat dupa trezire, ajuta la activarea organelor interne.
- Un pahar de apa - 30 de minute inainte de o masa ajuta digestia.
- Un pahar de apa inainte de a face baie. Ajuta la scaderea tensiunii sanguine.
- Un pahar de apa inainte de culcare. Ajuta la evitarea unui atac cerebral sau de cord.

Cele 2 pahare de apa de dimineata trebuie baute inainte de a te spala pe dinti si abia dupa 45 de minute dupa ce le-ai baut poti sa mananci micul dejun. In acest fel iti vei face o detoxifiere a organismului.


getaiuliana
Postat pe 3 Iulie 2010 09:44
tare maimutoiul ala.... chiar m-am amuzat:)) si eu cam tot la fel o privesc mmmmmmmmmmmmm
KudikaMea
Postat pe 3 Iulie 2010 09:53
cea mai buna reteta de slabire consta in portii mici servite la 3 ore.Portia sa cuprinda legume 3/4 din farfurie si 1/4 carne, a nu se combina carne,branza,oua,peste la aceeasi masa. Cea mai buna leguma este VARZA- detoxifiaza organismul, se combina cu telina si morcovi.Spor la treaba!!!!!!! Asa am slabit 20 de kg fara sa dau in ANEMIE
kudika200477_marya
Postat pe 3 Iulie 2010 09:55
eu am tinut dieta disociata 18 zile....in care am slabit....in primele 6 zile ..aproximativ 4-5 kg iar in urmatoarele zile ink 5 deciiiiiiiiiii depinde de organismul fiecaruia pana la urama...ca nu suntem toti la fel....dar stai linistata ca totul vafi bineeeeeee.....aaaaaaaaaaaa si apropo...branza sauuuuuu in sfarshit lactatele sa fie dietetice siiiiiiiiiii la salate pui cel mult o lingurita de ulei...( dar eu nu am mancat salate...am preferat sa mananc in prima zi doar pepene...in a 2 a nectarine si in a 3a grefe).....iar la carne a fost cel mai greu dar a trecut cuuuuuuuuu piept de pui la gratar siiiiiiiiiii cam atat..............toate combinate desigur numai cu apa plata cu multa lamaie...fara suc carbogazos ....itzi urez succes si fii sigura ca vei reushi
kudika050481
Postat pe 3 Iulie 2010 09:57
Interesanta dieta.
O sa tin si eu
kudika456392
Postat pe 3 Iulie 2010 10:19

Imi pare rau sa te dezamagesc dar dieta aceasta nu functioneaza la toata lumea,si in majoiritatea cazurilor cunoscute de mine s-a produs efectul yo-yo. Parerea mea este sa consulti ca ar trebui sa consulti un nutritionist in aceasta privinta si sa faci cat mai mult sport cu putinta.
lilutzi
Postat pe 3 Iulie 2010 10:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubitul meu nu considera sexul important 51 De la: kudika029282 13 Iulie 2010 16:47
Cum sa o cuceresti in trafic? 3 De la: pinguina 11 Decembrie 2010 19:43
ajutor umanitar 1 De la: lumi27 14 Iunie 2010 14:37
pbme...:)) 58 De la: dragon_fly88 8 August 2010 22:14
ce sa fac 7 De la: Barbie30 11 Iulie 2010 20:04