Setari Cookie-uri

stie cineva un tratament pt o crestere rapida a parului?

Am folosit si eu Hair Grow impreuna cu samponul T-gel......mi s-a parut bun dar atat cat am folosit tratamentul(3luni)....Apoi dupa o porioada de jumatate de an a redevenit acelasi par lipsit de stralucire si care pica....Am luat de la farmacie niste fiole de la Bess care s-au dovedit a fii o alegere foarte proasta: nu s-a observat nici o schimbare si am dat si ceva banuti pe ele.... Acum vreau sa iau o pauza de 2 sapt sa incerc cu un sampon cu petrol....... Chiar nu stiu ce sa fac sa il fac mai bogat. Niciodata nu l-am avut bogat dar parca e din ce in ce mai rau.
flor1
Postat pe 17 Martie 2009 14:39
Dintre toate articolele citite nimeni nu mentioneaza: masaj energic la radacina parului cu otet de mere. Eu am probat aceasta reteta cu vreo zece ani in urma. Otetul sa fie caldut, masajul 30 minute,apoi se infasoara capul cu un prosop cald, se asteapta cam o ora si la urma se spala parul normal.Repetati acest masaj macar o saptamana si rezultatele se vor vedea. Curaj, caci nu miroase precum gazul sau usturoiul!!!
3mamarute_
Postat pe 19 Martie 2009 17:00
Salut,
Cea mai mare problema cu toate produsele regenerante este ca, intr-adevar parul creste foarte bine, dar cand firul ajunge la o anumita lungime cade, pentru a creste un alt fir in locul lui.
Eu as dori o reteta / un produs care sa mentina parul pe care il am, ca firele lungi sa nu imi cada...
Petrolul, usturoiul (eu amestec si laptisor de matca + galbenus de ou) sant extrem de bune dar miros de nu se poate...
umblataprinlume
Postat pe 19 Martie 2009 21:09
imi aduc aminte ca atunci cind eram mica aveam o eczema in cap si imi cazuse paru pe rotund nu stiu de unde a aparut sau ce a fost am fost l budimex si doctorii nu au fost in stare sa imi dea ceva ca sa imi treaca noroc cu tata ca cunostea o tiganca care mi-a facut o tinctura de ceva ca nici in ziua de azi nu am aflat ce era si mi-a crescut par ca alfel......eu de fel am parul rar dar am incercat si eu pastilele alea care le facea reclama revalid pt par dar de unde nu am simtit nimik decit ca ma ingras si am renuntat la spuma de par care ma facea sa pierd mult par......
bogdan_7000
Postat pe 23 Martie 2009 18:21
...
anakiss_26_yahoo_es
Postat pe 23 Martie 2009 19:33
De la: saby, la data 2009-03-15 14:58:23buna,eu am facut un tratament de par cu usturoi, am facut un fel de tinctura de usturoi, (sau ca un mujdei) iti masezi pielea capului si firul de par si stai cam 15 minute , apoi te speli f bine. pe mine m-a ajutat f mult. Am aflat acest tratament de la un barbat caruia din cauza stresului(si poate si din alte cauze) ii cadeau smocuri de par, pana a ramas chel. A urmat acest tratament si dupa aprox.3 luni de zile a inceput sa-i creasca parul pe tot capul.Acum are un par sanatos, nici nu zici ca a avut vreodata chelie. sper sa aibe si la tine efect. eu am urmat tratamentul 2 luni si nu-mi ma pica nici un fir de par si mi-a crescut f frumos si sanatos.


Tratamentul cu usturoi este excelent, dar numai pt cine ii poate suporta mirosul... E groaznic, mai ales cand transpiri o leaca
umblataprinlume
Postat pe 23 Martie 2009 23:53
De la: aldyb7, la data 2009-03-15 16:16:56Uite, aici poti gasi, eu folosesc alte produse, super bune, bafta si sanatate; ar trebui insa sa cauti cauza caderii parului - renunta la carne, toxinele din intestinul gros provoaca caderea, curata-l! ... ceva practici chinezesti te pot salva ... ai grija!
http://www.arpfarmdistributie.ro/par.html

Doamne ajuta!


nu mai dezinforma populatia , te rog!
carnea contine proteine benefice pt par..acestea nu pot fi inlocuite prin consumarea altui aliment!mai interesant e ca trebuie mancata cat mai putin preparata termic(in sange asa..ca tiristii:)sa ma scuze-n'am nimic personal cu ei-)
eu am fost 2 ani vegetariana..insa o vegetariana haotica:)nu ma preocupa hrana mea foarte mult..pana m'a ingrozit caderea parului..
de atunci ma documentez continuu despre alimentatia sanatoasa , ceaiuri , tratamente pt par.
moon_y
Postat pe 24 Martie 2009 20:08
fetelor fiecare persoana are corpul sau nu toate medicamentele sau sampoanele reactioneaza la toti la fel.uleiul de ricin e bun alaturi de vitamina c ptr caderea parului dar sa nu va ganditi ca va creste parul peste noapte cati altul in 10 ani.Adevarat il regenereaza dar nu creste rapid. va pup
ELLA_87
Postat pe 22 Aprilie 2009 16:16
DA, TE POT AJUTA CU TRATAMENT ORGANIC , DIN PLANTE CU SAMPON DE URZICA PLUS UN TRATAMENT CU 2 PRODUSE SPECIAL CREATE PT PRIBLEMA TA, TOATE FIIND DIN PLANTE ORGANICE, ZERO CHIMICALE. PRODUSELE POTI SA LE PRIMESTI ACASA, PRIN CURIER , IN 24-48 ORE DE LA COMANDA. PT DETALII SCRIE-MI PE MAIL MEU: pricrodica@yahoo.com
healthy002409
Postat pe 9 Iunie 2009 03:40
Asi vrea sa-ti spun si eu cum am reusit sa-mi regenerez parul fara un efort deosebit. Anul trecut, in urma unui tratament de lunga durata frumosul meu par incepuse sa cada in disperare. Am mers la Plafar si am avut sansa sa intalnesc o domnisoara amabila care mi-a recomandat fiolele pentru uz extern GINSENG. Se folosesc simplu. O data pe saptamana, dupa ce te speli pe cap, iti prinzi parul intr-un prosop si il lasi sa se usuce putin (pana iti aluneca din par), apoi, pe parul inca umed aplici lichidul din fiola masand radacina parului. La mine a incetat caderea parului cam dupa 2 saptamani, iar de la vreo luna jumatate se vedeau bine firele care incepusera sa creasca. O cutie contine 12 fiole si anul trecut costau cam 30 roni. Acum parul meu este dinnou des si frumos. Multa bafta!
lauraluminita1969
Postat pe 3 Iulie 2009 04:13
eu am folosit ULEIUL PT PAR DE LA HEMEL 1-2 ori pe sapt si am fost f. multumita ...inclusiv prin faptul ca parul imi crscuse repede intr-o perioada scurta de timp. e un ulei pe baza de plante .
3041977
Postat pe 3 Iulie 2009 07:37
De la: moon_y, la data 2009-03-24 20:08:07
De la: aldyb7, la data 2009-03-15 16:16:56Uite, aici poti gasi, eu folosesc alte produse, super bune, bafta si sanatate; ar trebui insa sa cauti cauza caderii parului - renunta la carne, toxinele din intestinul gros provoaca caderea, curata-l! ... ceva practici chinezesti te pot salva ... ai grija!
http://www.arpfarmdistributie.ro/par.html

Doamne ajuta!


nu mai dezinforma populatia , te rog!
carnea contine proteine benefice pt par..acestea nu pot fi inlocuite prin consumarea altui aliment!mai interesant e ca trebuie mancata cat mai putin preparata termic(in sange asa..ca tiristii:)sa ma scuze-n'am nimic personal cu ei-)
eu am fost 2 ani vegetariana..insa o vegetariana haotica:)nu ma preocupa hrana mea foarte mult..pana m'a ingrozit caderea parului..
de atunci ma documentez continuu despre alimentatia sanatoasa , ceaiuri , tratamente pt par.


Off topic: Inainte de a spune altora sa nu dezinformeze, mai bine te-ai informa tu intai. In primul rand exista alte "chestii vegetariene" care contin mult mai multe proteine decat carnea. De exemplu soia. dar ca sa nu-ti iau din placere, te las pe tine sa dai o cautare pe google sa vezi cu ochii tai. In al doilea rand, noi nu avem stomacul construit sa digere carnea "mai mult cruda". asta inseamna practic imbolnavire rapida. Te las iarasi sa vezi singura. Eventual cauta un studiu de specialitate. In al treilea rand, proteine animale gasesti si in lapte, oua, etc.
In al patrulea rand, cauzele caderii parului sunt multiple. Si o alimentatie sanatoasa, conform parerii majoritatii specialistilor, include extrem de putina carne.
Alapopescu
Postat pe 3 Iulie 2009 08:23
tarot_healthy
Postat pe 9 Iulie 2009 13:28
Foloseste produsele de la firma FOREVER LIVING PRODUCTS extern dar neaparat intern.Am un material de informare care poate te intereseaza. Tel.0741215388
healthy001662
Postat pe 10 Iulie 2009 20:29
Eu folosesc sampon din plante gama KRAUTER de la life care si sunt chiar multumita.E 13 Ron 500 ml.Cu ulei de ricin si masline am incercat si eu.E prea complicata treaba.www.life-care.ro
alexia24
Postat pe 20 Iulie 2009 19:45
Am citit aici despre fiolele de ginseng.Intr-adevar sunt miraculoase pt caderea parului, dar si pt ingrosarea firului de par.Sunt exceptionale! Eu ti-as indica sa te masezi la radacina capului dupa ce te-ai spalat cu samponul de la Krauter.Sigur vei fi multumita!
alexia24
Postat pe 20 Iulie 2009 19:57
Parerea mea este sa nu luati pastile pentru cresterea parului .. fiecare cu organismul lui..la unii le prieste la unii nu ! Si in caz contrar iti poate creste par in alte zone ale corpului ! ..Cel mai bine este sa administrati tratamente care se aplica direct pe par !.. Eu folosesc ulei de ricin de vreo 2 saptamani .. nu am observat inca rezultatul.. insa mi se ingrasa mai repede parul.. ! ma dau la 3 zile.. insa la gene ma dau in fiecare seara inainte de culcare si chiar incepe sa dea rezultate la gene..! deci cred k intr-o luna voi avea rezultate si la par ..!
healthy00696587
Postat pe 30 Septembrie 2009 11:07
ai incercat produsele naturiste la Bio?toata gama de produse KRAUTER sunt exceptionale
alinuza
Postat pe 23 Octombrie 2009 11:50
Probabil ca sunteti interesata de REGENERAREA parului, dupa cum bine a remarcat si un alt partener. Sanatatea parului este cel mai bun indiciu de sanatate, nu intamplator analiza chimica a parului este si o metoda de diagnosticare. Fara a intra in amanunte, majoritate problemelor din organismul nostru, chiar in proportie de 80%, depind de nutrientii necesari, fara de care acest complex biochimic nu functioneaza sau functioneaza defectuos. Solutia este in majoritatea cazurilor eliminarea acestor deficiente prin schimbarea regimului alimentar, consumul de fructe si legume proaspete, eliminarea toxinelor, a fumatului, a medicamentelor, a stresului din viata noastra. Exista solutii stiintifice de refacere a carentelor nutritive din interior cu ajutorul suplimentelor nutritive de calitate si remineralizarea, revitalizarea foliculilor din exterior, prin tehnici moderne de ultima ora. Leacurile babesti uneori ajuta, dar de cele mai multe ori inrautatesc situatia. Scrieti-mi pe info@antioxidanti.com ca sa va pot ajuta in mod concret.
Antioxidanti_NSE
Postat pe 2 Decembrie 2009 13:36
De la: sarmisegetuza, la data 2009-03-16 15:54:02da. tratament cu sampon si tonic HEMEL
healthy009841
Postat pe 7 Decembrie 2009 10:05
set complet de ingrijire a parului(sampon si ser ptr cresterea parului)si de accelerare a procesului de crestere a acestuia KRAUTER (www.life-care.ro)
alinuza
Postat pe 7 Decembrie 2009 15:52
De la: dana_n, la data 2009-02-20 18:20:54un tratament simplu, preferabil naturist!


Incearca Keratine forte (http://www.quantshop.ro/1039).

Keratine Forte ofera singurul lucru de care parul are cu adevarat nevoie: cheratina, principalul lui component, vitamine din grupa B si zinc!

Keratine Forte este primul supliment alimentar cu cheratina pura extrasa din lana de oaie din Noua Zeelanda...

Pana in prezent, toate suplimentele alimentare capilare nu aduceau deca 2 aminoacizi, vitamine si oligoelemente care au rolul lor aparte in sinteza de keratina.
dianamioara
Postat pe 28 Februarie 2010 23:09
buna fetelor!am avut si eu parul destul de lung,pana la fund,daaa era mandria mea,apoi am zis ca trebuie sa ma tund si eu putin,dar cand m-a tuns tipa aia,vedeam ca taie cam mult din parul meu,insa am crezut ca nu il scurteaza chiar asa,tare.mi-a taiat mai mult de jumate din el,si deci rezultatul a fost unul cam trist pentru mine,pentru ca de cand ma stiu am avut un par lung si frumos,pentru ca folosesc tratamente simple,ulei de masline,ulei de ricin galbenus de ou sau sa ma clatesc cu apa si lamaie...ce-i drept a trecut o luna de cand m-am tuns,si inca ma doare sufletul pentru ca taind din par e ca si cum ar fi smuls o parte din mine bun,lasand la o parte sentimentalismele,oricate tratamente ne-am aplica pe par eu nu am certitudinea ca v-a creste considerabil doar in cateva luni,ma rog intr-un an probabil ca va creste 14cm...acuma nu stiu ce sa spun,pentru mine e putin atat...dar nah...incerc sa nu ma uit mai des la el...succes si o zi frumoasa fetelor
miss_kitty
Postat pe 29 Martie 2011 19:43
Uleiul de ricin categoric este cea mai buna solutie pentru un par frumos, puternic si sincer chiar am observat o crestere si mai rapida a parului. Samponul Petrol Hahn este iar foarte foarte foarte bun si stimuleaza cresterea parului!
RoxyRoxx
Postat pe 29 Iunie 2011 20:23
Exista in saloanele profesioniste un set de 10 sticlute (nu stiu exact cum se numesc) in jur de 100 lei care iti stimuleaza cresterea parului. Dat fiind faptul ca de obicei produsele pentru par destinate saloanelor fac minuni, eu as incerca aceasta solutie daca ar fi cazul.
GeorgianaBB
Postat pe 1 Iulie 2011 20:30
Buna!
Eu folosesc de 1 an si jumatate produsul de la GNC pentru par, unghii si piele. Se numeste GNC Women's Hair, Skin & Nails Formula si mi-a fost recomandat si trimis de catre o prietena din strainatate. Sunt nemaipomenit de multumita de el. De cand il folosesc mi s-a regenerat foarte usor parul, nu imi mai cade, e mai stralucitor, pielea este mai fina, iar unghiile nu se mai exfoliaza. Mai nou, am citit pe net ca s-a deschis si la noi un magazin GNC, in Mall Vitan. Era si cazul, avand in vedere ca sunt brandul nr 1 la nivel mondial de suplimente nutritive. Iti recomand cu incredere, tie si tuturor femeilor care sunt interesate de fizicul lor si de propria sanatate!
valy87
Postat pe 6 Iulie 2011 17:52
Eu sunt curioasa cine pune eticheta de "nr 1 la nivel mondial" in cazul oricarui produs. Adica sa fim serios..se face un sondaj de opinie pe un esantion de maxim 1000 de persoane si peste noapte devine numarul 1 in lume? Nu ma refer neaparat la produsul acesta, dar in general ma amuza termenul de nu 1
RoxyRoxx
Postat pe 7 Iulie 2011 16:45
De la: dana_n_healthy, la data 2009-02-20 18:20:54un tratament simplu, preferabil naturist!
kudika469063
Postat pe 10 Noiembrie 2011 08:06
De la: dana_n_healthy, la data 2009-02-20 18:20:54un tratament simplu, preferabil naturist!
kudika469063
Postat pe 10 Noiembrie 2011 08:10
sunt cheala ce ar trebui sa folosesc pt cresterea rapida a parului?
kudika469063
Postat pe 10 Noiembrie 2011 08:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Parodontoza 17 De la: momica 13 Ianuarie 2011 12:14
Unde pot gasi produse Bio in Bucuresti? 21 De la: Mcherry 31 Iulie 2015 15:30
SALVATI O VIATA 1 De la: crina.craciun 8 Octombrie 2009 20:44
Dieta South Beach 5 De la: cornel_sabin 27 Februarie 2010 00:02
CAPSULA DE SLABIT...EU AM LUAT SI AM SLABIT... 3 De la: raisa0510 27 Ianuarie 2010 10:39