ce inseamna de fapt o viata in doi?

Subiect nou
Alege alt forum  
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
kudika052198 Avatarul lui kudika052198

278 mesaje

atat in viata de cuplu? ma gandesc acum ca daca plec.... as avea multe beneficii, multe, dar nu pe el. ce inseamna de fapt viata de cuplu? cum se impart cheltuielile si pana unde ar trebui sa se sustina cei doi?eu cred ca sit in care ma aflu nu se cheama relatie de cuplu...

Daca ai de ales si iesi mai prost cu el decat fara el, insemna ca el nu tine asa de mult la tine, nu are grijad e tine ca de o persoana speciala, ca o printesasa faca totul ca sa ti fie tie bine , sa cedeze el sa treaca peste, sa faca orice, etc..
De obicei cand e dragoste adevata femeia simte si acepta chiar si situatii neclare sau dificile pentru o perioada doar pentru ca are incredere in relatie si in partener.
dar in cazul tau , pentru el tu nu esti asa importnata ca fiinta speciala de care el trebuie sa aiba grija.

In cazul asta, rebuie sa devii TU mai importanta in relatia aia.
Nu stiu de ce investesti tu in casa ( voastra) cand nu sunteti casatoriti si orice se poate intampla. Ia-ti casa ta daca vrei , indipendent de dorintele si ideile cuiva, ca macar sa ai siguranta ca ramane a ta indiferent de persoana cu care esti.

Poti sa testezi terenul sa vezi ce crede el : ii zici ca vrei sa ti dai demisia de la job ca te stresezi prea mult pe drum si ca o periaoda pana gasesti alt job veti trai cu un singur salariul, al lui . vezi ce parere are si cum rezolva situatia .
raspunsul lui poate demonstra multe si e bine sa stii cum stai cu increderea in el pe viitor ( de exemplu el poate sa aiba una din reactiile urmatoare : iti interzice categoric sa ti dai demisia ; SAU te santajeaza emotional ca se desparte de tine daca ti dai demisia la job ..SAU .. iti explica ca nu e momentul sa ti dai demisia ca aveti cheltuieli SAU se ofera sa te ajute cu ceva ca sa nu te mai obosesti pe drum la job; SAU iti cumpara masina ( el ) ; SAU te pune pe tine sa faci alt credit pt o masina ; ,
aranjeaza cu cunostinelte lui sa gaseasca un alt serviciu pt tine mai aproape , etc) .

Raspunsul lui spontan (lasa l pe el sa vina cu ideea, nu i sugera tu ce ti ar placea tie sa faca el, nu l intrerupe si nu te enerva cand vorbeste ca sa spuna ce are in cap,ca altfel o sa sesizese ca te enerveaza si o sa te minta cu ceva dragut si sensibil si nu o sa stii adevarul) o sa te lamureasca ce persoana ai langa tine si ce rol ai in viata lui ( doar finantator la casa comuna sau partener de viata, iubita, sau o aventura).
Atunci vei lua decizia potrivita pentru tine.!

Raporteaza abuz de limbaj
kudika056836 Avatarul lui kudika056836

56 mesaje
Oras: bucuresti

Buna ,
Pentru mine viata in doi inseamna doi=unu.Draga mea este o parere personala ,dar eu nu cred ca voi doi "sunteti unul".Timp ati avut s a va cunoasteti.Esti fericita?Este ceea ce ti-ai dorit ?Asa doresti sa-ti traiesti viata?
Iti doresc numai fericire.
adelaide_grace Avatarul lui adelaide_grace

20 mesaje

De la: jules, la data 2008-12-14 12:45:25dar ce ziceti de varianta in care el are tot atatea datorii la banca /puna echivalent cu cat castiga /luna? cu 2 joburi!
nu putem spune ca nu castiga nimic, dar nici ca aduce in casa prea mult, din moment ce tre sa dea la banci intreaga suma?nu pot zice nici ca sta pe tanjala, are 2 joburi, cum spuneam, face tot ce poate ca sa mai faca un ciubuc, dar la final, rezultatul e acelasi!raman banii mei!si tre sa recunosc, cu o oarecare rusine, ca ma doare sufletul sa vad cum mi se duc printre degete!locuim impreuna de 1 an, la anu" tre sa ne casatorim, situatie devine preanta pt. mine.

Pai depinde pentru ce sunt facute datoriile alea la banca. Daca sunt pentru casa sau masina sau orice alt bun de valoare pe care il folosesti si tu zilnic, n-ar mai trebui sa te agiti. Gandeste-te ca contribui si tu la cumpararea acelui bun.
adelaide_grace Avatarul lui adelaide_grace

20 mesaje

Daca raspunsul lui la nemultumirile tale a fost: "n-ai decat sa-ti iei bagajul cand vrei si sa pleci" eu zic sa pleci. El nu te iubeste cu adevarat, nu te respecta si nu-i pasa de tine. Cea care se agata de relatie esti tu. Parerea mea este sa-ti revii si sa pleci. Are balta peste!
Intr-o relatie adevarata fiecare se straduieste sa fie mai bun, fiecare se straduieste sa-i indeplineasca celuilalt dorintele, sa-i fie aproape, sa-l ajute, sa-l inteleaga, sa-l sprijine. D-asta exista relatia de cuplu. Ne unim ca sa ne fie mai bine.
De exemplu, eu n-am serviciu. Stau acasa si castig destul de putin pe luna. Am 2 copii care se duc la gradinita si la cresa, deci sunt mici. Avem masina familiei, pe care o foloseste mai mult sotul pentru ca el este cel care umbla. Eu, cand am nevoie sa ma duc undeva, iau taxiul. In ultimul timp sotul a inceput sa caute si sa se agite sa-mi ia si mie o masinuta, mica si ieftina, ceva la 1500-2000 euro, ca sa am cu ce sa ma deplasez pe ici-colo, pentru ca daca trebuie sa plec cu ambii copii undeva este foarte greu sa ma descurc singura sau daca vreau sa ma duc singura la cumparaturi iar e complicat. Cu alte cuvinte, se straduieste sa-mi ofere si mie aceeasi libertate de miscare pe care o are si el, se straduieste sa-mi faca viata cat mai placuta si sa nu ma vada ca ma chinui. Si exemple de genul asta am multe.
Eu mai zic: banii tai, banii mei, casa ta, casa mea... insa el de fiecare data ma corecteaza: banii NOSTRI, casa NOASTRA.
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Pagini: << 1 2 Sari la pagina: