Multumesc pt raspunsuri. Am inteles tot, de la inceput, dar am vrut sa mai aud o data k sa iti pot spune ceva. Sincera sa fiu, pot dormi f bine si fara parerea ta si nici nu incerc sa ti-o schimb, dar ma deranjeaza ca tu incerci sa schimbi directia altora si ca tu esti convins ca ceea ce spui este perfect. De unde stii toate astea? Crezi ca daca mergi la biserica esti mai bun ca altii? Iti spun eu ca nu. In fata celorlalti esti la fel. Traiesti si mori la fel ca noi, restul.
Sa-ti mai spun ceva: viata mea o traiesc eu, nu tu. Iar eu daca m-am daruit unui tip am facut-o pt ca asa am simtit, am facut-o cu pasiune si placere. Am crezut ca vom ramane impreuna toata viata, dar nu a fost asa. Acum sunt cu altcineva si mi-am dat seama ca ceea ce am crezut inainte ca e aevarata iubire, era mai mult un ideal. Iar in viata sexuala, am descoperit ce inseamna adevarata placere.
Eu traiesc viata asta prin placere si ceea ce consider eu ca e bine pt mine. Iar pt mine, pot sa-ti spun ca virginitatea nu a insemnat nimic. A fost, s-a dus. Oricum, practic, nici nu mai eram virgina cand am facut drag prima oara. Probabil din cauza unor probl din copilarie. Asa ca prietenul meu nici nu a simtit ca am fost virgina, cu toate ca el era. Dar asta nu a insemnat ca tb sa ma lase.
Iar respectul nu vine de la virginitate, asta cu siguranta. Ca primul nu m-a respectat mai mult ca am fost virgina. Primesc acum de o mie de ori mai mult respect. Si n-am inteles ceva: daca el ma inseala, este acelasi lucru cu faptul ca eu nu mai sunt virgina?
Si de ce virginitatea nu este la fel de importanta si pentru barbati? Tu ai fost virgin? Ar fi bine sa spui ca da, ca sa iti mai speli din pacte. De ce femeia este sclava societatii barbatului? Stii cum se numeste asta? MISOGINISM! O iei pe una virgina doar pt ca ea tine mult la virginitate si asa te asiguri ca se agata de tine si nici nu stie prea multe despre sex, asa ca tot ce ii spui tu ca e bine, ea asa crede.
bineinteles ca apreciez barbatii care iubesc o femeie si ii respecta dorinta de a ramane virgina pana la nunta. Am cunoscut cazuri in care ambii s-au casatorit virgini, cu toate ca au trait impreuna ani buni. I-am apreciat.
Cred ca toti iubitii si sotii femeilor de pe acest forum, si-ar dori sa te casapeasca bine.