Mai multe
De la: adina_miha3la, la data 2009-02-06 12:34:53De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-05 08:45:43De la: adina_miha3la, la data 2009-02-03 23:26:27 |
||
|
Tycu Postat pe 7 Februarie 2009 09:50 |
||
|---|---|---|
De la: natallya, la data 2009-02-06 19:11:55 NU pune problema asa k in cazu asta tu esti hotu! Daca mi-o trag eu sau nu pana in ziua nuntii nu e problema ta, eventual a parintiilor mei, iar daca ei sunt de acord nu vad de ce sa ma faci in toate felurile.Pritenu ma accepta asa cum sunt si eu il accept asa cum este el, nu cred k virginitatea lui sau a mea ne impiedica sa ne iubim.Si cred k e cazul sa consulti un psiholog! Poti sa incepi sa ma cauti de pe acum, cand ma gasesti sa ma anunti si pe mine, poti sa treci si prin balta pe unde ziceai tu, ti-ar prinde bine niste aer curat.La 50 ani ai tai tre sa stai sa joci table in fata scarii nu sa stai pe mess sau sa-ti pierzi timpu pe net aberand.[/quote] Vezi ca vorbesti cu pacat !cand te-am facut eu in 'toate felurile'? poate invers .Te accepta prietenul asa cum esti ? ciudata acceptare; fii sigura ca n-o sa dureze toata viata iubirea asta !acum cat e sita proaspata, dar cand o sa rugineasca ..!!! -iubiri trecatoare din astea am mai vazut eu, importanteste daca te va accepta viitorul sot !!! Nu am 50 ani ,inca, dar sper sa-i ajung , si atunci vreau sa joc o tabla cu sotul tau , pe o banca pe faleza. ! In rest toate bune .
|
||
|
Tycu Postat pe 7 Februarie 2009 12:09 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-02-07 00:10:56De la: adina_miha3la, la data 2009-02-06 23:54:01De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-06 16:33:02 : sml-happy0065: Dar ce vad Doaaamne !!!!? chipul unui inger ?!!Tu esti Alinuta ?spune-mi ca visez ; -acest chip de inger al tau este ?in comparatie cu chipul meu de demon blestemat ; Adevarul sincer ?- esti frumoasa, foarte frumoasa . " Din spuma marii te-ai nascut, din coasta zeului Amor si o sa-ti pun chipul tau cel fraged ,fundal, p-al meu calculator !
|
||
|
|
||
|
Tycu Postat pe 7 Februarie 2009 12:22 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-07 12:22:47De la: alina_manuela, la data 2009-02-07 00:10:56De la: adina_miha3la, la data 2009-02-06 23:54:01De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-06 16:33:02 Mabucur ca-ti place, voi incerca sa te delectez tot timpul cu poze de-ala mele m-am gandit sa facem cunostinta, sa vedem cu cine vorbim
|
||
|
alina Postat pe 7 Februarie 2009 13:12 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-02-07 13:12:27De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-07 12:22:47De la: alina_manuela, la data 2009-02-07 00:10:56De la: adina_miha3la, la data 2009-02-06 23:54:01De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-06 16:33:02 "Delecteaza-ma Alina pune poza langa poza , poate-mi faci viata cea neagra ,ca sa se transforme-n roza.Lumineaza-mi incaperea , eu sa stau sa le privesc si te asigur p-acest forum , pe nimeni n-am sa jignesc.De nimeni nu vreau sa stiu,ca-s virgine, nevirgine,faca zau ele ce vor, eu ma gandesc numai la tine !Esti o floare intre flori , pentru tine e un dar ca buchetul ce-l aveai pana ieri in avatar .Ti-am spus tot ce simteam , asa-n cateva cuvinte , si-ti promit ca pe acest forum, am sa fiu cel mai cuminte.Si primeste de la mine , pentru tine NUMAI BINE !
|
||
|
Tycu Postat pe 7 Februarie 2009 14:29 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-07 14:29:37De la: alina_manuela, la data 2009-02-07 13:12:27De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-07 12:22:47De la: alina_manuela, la data 2009-02-07 00:10:56De la: adina_miha3la, la data 2009-02-06 23:54:01De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-06 16:33:02 Ooo faci versuri de abia astept sa vad cat de cuminte esti, ar fi pre frumos sa ceri si scuze fetelor pe care le-ai jignit nu?Vezi ca si mie mi-ai spus ca sunt o sa ajung o epava a societatii, dar atunci nu ne cunosteam prea bine, asa ca te iert
|
||
|
alina Postat pe 7 Februarie 2009 14:38 |
||
M-a cam luat valul si am inceput sa fac greseli, sa-mi fie rusine
|
||
|
alina Postat pe 7 Februarie 2009 14:40 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-02-07 14:40:02M-a cam luat valul si am inceput sa fac greseli, sa-mi fie rusine : sml-ashamed0001: Tu stapana ,tot ce-mi ceri pentru mine e porunca si umil in fata ta , in genunchi ea ma arunca,eu sunt mic nu mai sunt mare, si acum celor jignite in genunchi le cer iertare !M-am uitat prin albumul tau si nu inteleg.; pai cu un chip asa frumos te ascundeai dupa un buchet de flori ?!.Ma facusi sa ma uit in urma si de data asta confunzi;- nu tie ti-am spus "epava" ci unei tipe ce se lauda ca are un copil de un an si ii place sa schimbe barbatii ,si se luase de mine ![scrisurile erau unul sub altul] si asa ai facut confuzia !In rest,toate bune !P.S.ti-am pus poza cu pisicutele ca fundal in PC-ul meu .!
|
||
|
Tycu Postat pe 7 Februarie 2009 16:47 |
||
De la: Giusy, la data 2008-11-18 06:00:55eu am 17 ani traiesc o poveste de dragoste uimitoare el ma iubeste eu il iubesc el a mai avut o experienta de viata si nu este virgin si a avut si un copil dupa acre sarcina la femeia cu acre era nu a rezista si a murit copilu el are 24 de anu e o persoana trecuta prin viata si ne iubim (eu sunt problemanasoala sunt virgina si deocamdata sunt plecata in iatlaia la munca si el stye ca eu vreau sa fac dragoste nu sex dragi mei de pe acest forum dragoste faci cand iubesti si sexul e pt bani sau atractie fizica unde ramasesem aaa si el stie ca nu vreau sa fac dragoste sau sa ma cul cu un barbat pana in ziua casatoriei am o educatie si nu vreau sa imi bat joc de corpul meu)ok pt mine ca el nu mai este virgin nu este nici o problema dar pt o femeie cel putin asta simt si cred atunci cand te casatoresti porti o rochie alba de mireasa rochia semnifica puritatea ta ca persoana si eu nu intele mai fetelor nu va mai impracati in rochie alba daca nu sunteti virgine este pacat mai sunt si alte culori Dupa cum spui esti virgina deci nu stii despre ce vorbesti, dupa ce faci sex atunxi sa vii sa vorbesti, deocamdata nu esti in masura sa-ti dai cu parerea; deci conceptiile despre viata tine-le pt tine. In al doilea rand puritatea mea ca persoana nu tine de starea himenului(daca stii ce-i ala), si nu vii tu sa spui ca de ex. eu nu am dreptul sa port rochie alba de mireasa.Stii macar cum a inceput traditia rochiei albe de mireasa(sincer, ma indoiesc), pt ca asta e o traditie si nicidecum nu semnifica ce crezi tu.Aparitia primei rochii albe de mireasa a fost un act de REBELIUNE, de iesire din tipare asa ca e perfect potrivita cu statutul femeii de azi care iese din tipare.Tu du-te si mai traieste vreo 10 ani si atunci sa vii sa vorbesti despre lucruri pe care le stii si le-ai trait nu despre povesti nemuritoare cu printi si printese, sau crezi ca fat frumos al tau sta si te asteapta? Dar pe de alta parte probabil nu te-a interesat parerea noastra ai intrat doar asa ca sa spui si tu ceva sa creezi polemici.
|
||
|
alina Postat pe 8 Februarie 2009 14:46 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-02-08 14:46:07De la: Giusy, la data 2008-11-18 06:00:55eu am 17 ani traiesc o poveste de dragoste uimitoare el ma iubeste eu il iubesc el a mai avut o experienta de viata si nu este virgin si a avut si un copil dupa acre sarcina la femeia cu acre era nu a rezista si a murit copilu el are 24 de anu e o persoana trecuta prin viata si ne iubim (eu sunt problemanasoala sunt virgina si deocamdata sunt plecata in iatlaia la munca si el stye ca eu vreau sa fac dragoste nu sex dragi mei de pe acest forum dragoste faci cand iubesti si sexul e pt bani sau atractie fizica unde ramasesem aaa si el stie ca nu vreau sa fac dragoste sau sa ma cul cu un barbat pana in ziua casatoriei am o educatie si nu vreau sa imi bat joc de corpul meu)ok pt mine ca el nu mai este virgin nu este nici o problema dar pt o femeie cel putin asta simt si cred atunci cand te casatoresti porti o rochie alba de mireasa rochia semnifica puritatea ta ca persoana si eu nu intele mai fetelor nu va mai impracati in rochie alba daca nu sunteti virgine este pacat mai sunt si alte culori Foarte bine spus Alinuta ; asa Alinuta ;te-am lasat in locul meu ,vezi ce le spui ca asa ma chinuiam si eu !
|
||
|
Tycu Postat pe 8 Februarie 2009 15:31 |
||
|
VA MAI DAU ODATA MESAJUL MEU! ESTE CHIAR HILAR SA VEZI CE IDEI CRETINE AU UNII INCA, IN SECOLUL 21 ( RECTE MITICA MITICARU) ! PAREREA MEA: NU VA MAI ENERVATI PT EL ! CAND NE ENERVAM NE SUNT AFECTATI NEURONII SI DUPA CUM STITI SUNT SINGURELE CELULE CARE ODATA MOARTE NU SE MAI REFAC! CREDETI CA MERITA NENEA MITICA NEURONII NOSTRI MORTI? VA ROG NU-I MAI DATI APA LA MOARA ACESTU MITICA! ESTE DOAR UN MITICA! EL NU ARE NIMIC DE FACUT DECAT SA NE ENERVEZE SI SA NE JICNEASCA PE NOI PE FOR! IGNORATI-L!
|
||
|
kagome_grace Postat pe 9 Februarie 2009 19:51 |
||
| A dreptate Kagome...si eu mi-am propus sa nu-l mai bag in seama...NU MERITA...Pupici | ||
|
mihaelamitea Postat pe 9 Februarie 2009 20:04 |
||
|
buna... participam la un concurs al carei tema este ¨spune-i un altfel de te iubesc¨ Daca va intereseaza si va place poza noastra intrati pe linkul urmator si votati-ne ... poate mai furati vre-o idee ... pentru a vota nu trebuie sa iti faci cont... doar pui nota si codul de securitate si trimiti... e fosrte simplu... va asteptam pana pe 16 februarie http://www.askmen.ro/Spune_i_un_altfel_de_Te_iubesc-alin_si_roxana-idC147-idM421.html |
||
|
rocsanyk3 Postat pe 10 Februarie 2009 02:22 |
||
Mai Mitica daca nu mam casatorit virgina asta nu inseamna ca am facut trotuarul la colt de strada asa k lumea nu are de ce sa ma arate cu degetul si sa rada de mine dar in schimb de geniul de tine rade toata tara si tot globul pamantesc Dar te roggggggggggg mai ramai aici k atata timp cat accepti sa fii bufonul nostru e super
|
||
|
acular22 Postat pe 11 Februarie 2009 15:57 |
||
De la: acular22, la data 2009-02-11 15:57:16Mai Mitica daca nu mam casatorit virgina asta nu inseamna ca am facut trotuarul la colt de strada asa k lumea nu are de ce sa ma arate cu degetul si sa rada de mine dar in schimb de geniul de tine rade toata tara si tot globul pamantesc :sml-confused0067 De mine rad numai cele "patate" ca le-am "atins in adevar".Te asigur ca cele "curate " nu rad ! Nu este nicio diferenta intre a face trotoarul si a fii ,voit prin "alte paturi "
|
||
|
Tycu Postat pe 12 Februarie 2009 08:30 |
||
Pe zi ce trece...dai dovada de mai multa prostie, Mitica....!!!Ma intreb daca prostia ta are o limita...dar cred ca nu.
|
||
|
mihaelamitea Postat pe 12 Februarie 2009 12:30 |
||
Draga Adina prostia nu are limite e infinita asa ca Mitica nu mai are scapare
|
||
|
acular22 Postat pe 12 Februarie 2009 15:25 |
||
Draga Mitica de tine nu radem doar noi fetele rele ci toata lumea asta mare!!!!!!!!!! Toti membri familiei mele rad de tine si toti prietenii mei rad de tine si abia asteapta sa vada cu ce 'idei inteligente'ne mai uimesti 'GENIULE' Si cred k nu sunt singura de pe acest forum care discuta despre aceasta tema cu familia sau prietenii asa k ai devenit vedeta Si taman tu cel care te laudai pe un alt forum k ai violat o fata in tinere si ca daca ai putea ai intra in patul fiecarei si ai incepe cu Ardealul,tu esti ala care vine sa ne dea sfaturi Si apropo de Ardeal,ARDEALUL se distreaza acum de tine te rogggggggggggg mai ramai aici k ne faci sa radem in fiecare zi!!!!!!!!!!!!
|
||
|
acular22 Postat pe 12 Februarie 2009 15:40 |
||
De la: adina_miha3la, la data 2009-02-12 12:30:08Pe zi ce trece...dai dovada de mai multa prostie, Mitica....!!!Ma intreb daca prostia ta are o limita...dar cred ca nu.: sml-happy0086: Stiu ca te-am "atins in adevar" asa am eu obiceiul, spun omului adevarul in fata . E corpul tau faci ce vrei cu el !
|
||
|
Tycu Postat pe 12 Februarie 2009 15:43 |
||
De la: acular22, la data 2009-02-12 15:40:03Draga Mitica de tine nu radem doar noi fetele rele ci toata lumea asta mare!!!!!!!!!! Draga acular, ma bucur ca rad "fetele rele " , dar e mai rau ca rad si"mamaligile" lor . Nu conteaza ca si cine rade de mine,ca sunt tot cei legati la ochi si "cele cu experienta " !; dar nu te intrebi de tine la spatele tau cati au ras, si subantelesuri catre sot"uite si asta pe cine a luat " cati au fost ? E mai rau cand lumea rade de "cinstea " unei femei, decat de prostia unui barbat , mai bine vedeta in asa idei , decat vedeta prin mai multe paturi !.Tu ai grija de sotul tau,fai toate voile,poarta-te frumos cu el, iubeste-l si multumeste-i Domnului ca te-a luat "experimentata " ca altul nu te lua .A avut el motivele lui, sau ai tinut secret si el nu a observat, ca e ciudat ca un barbat sa nu-l intereseze de unde are nevasta-sa atata Genialitate in"experienta "! Cu violul s-a intamplat de mult si asta e personal , nu are legatura cu subiectul forumului,dar nu inteleg ce e cu Ardealul[!!][??]Fii cinstita, sotul tau stie ce scrii aici, si tot asa gandeste ca tine,sau scrii cand e el la piata ????!
|
||
|
Tycu Postat pe 13 Februarie 2009 11:11 |
||
Mai dusule cu pluta de Mitica in primul rand stii ce inseamna sa fii civilizat?Dupa cum ai dat dovada cred k nu Sa-ti mai spun ceva daca nu mam casatorit fecioara asta nu inseamna k mam bagat in patul la handralai ca tine si nici nu mam dus sa strig in gura mare ce am facut in viata mea intima asa ka din nou ai dat gres!Nimeni nu ma vorbeste pe la spate k nu mam maritat virgina si nici sotului meu nu nu ia spus nimeni vorbe de ocara despre mine desi ne stim de cand eram copii si aproape toti prietenii pe care ii avem sunt comuni pentru amandoi si pana si rudele noastre si parintii nostrii se cunosc de cand erau ei copii asa k ce vorbesti tu sunt doar mizerii!Si pe sotul meu cand ma luat de nevasta nu fecioria meu la interesat si dragostea ce ne leaga si reptectul si intelegerea,increderea si grija pe care o avem unul fata de altul!Dar tu nu stii ce inseamna toate astea si nici nu vei stii vreodata!Ai avut tupeul mizerabil sa pretinzi de la viata o femeie fecioara cand tu esti patat din nastere!Saraca femeie o compatimesc sincer!Si de tine nu pot decat sa rad la fel cum face toata lumea de altfel!Si ai cumva impresia ka noi fetele astea rele suntem mai putin femei?Ai impresia k nu stim sa gatim si toate cele si sa le facem pe plac sotilor doar pentru ka nu am fost fecioare?Esti intradevar un geniu dar al prostilor si al mitocanilor!!!!!!!!!! Si barbatii nostrii sunt in adevaratul sens al cuvantului BARBATI asa cum nu o fii tu NICIODATA!!!!!!!!
|
||
|
acular22 Postat pe 13 Februarie 2009 19:29 |
||
Ce tare ai fost, Acular22! Bravo...
|
||
|
mihaelamitea Postat pe 13 Februarie 2009 19:35 |
||
De la: acular22, la data 2009-02-13 19:29:05Mai dusule cu pluta de Mitica in primul rand stii ce inseamna sa fii civilizat?Dupa cum ai dat dovada cred k nu: sml-happy0044: Tu vorbesti de civilizatie ? ai dat tu dovada de asa ceva ?!;ha, ha ! [ma facusi sa rad]; hai sa citim prin urma ! Problema aici, nu e viata ta intima si relatia ta in familie,asta va priveste personal, problema e ca voi faceti niste confuzii, si din pacate si multi barbati fac asta .;- nu mai confundati virginitatea cu dragostea si intelegerea in familie;-nu au nicio legatura.Virginitatea inseamna respectul tau fata de corpul tau , de Dumnezeu si cel mai frumos cadou pe care -l faci viitorului sot, dar din pacate, unii barbati nu cunosc asta, si daca vad ca sunt iubiti de neveste , pentru ei ajunge.Intr-ofamilie poate sa fie dragoste ca in "Romeo si Julieta ,daca a lipsit virginitatea ,putin valoreaza.;-dragostea in familie la inceput e infocata, apoi devine o rutina,si ai grija sa nu apara reprosurile de la el,eu am vazut multe, multe cazuri ,familie ideala nu exista .Si de unde stii tu ca eu nu sunt "BARBAT" ????? P.S.- aici m-am referit in general si nu la cineva anume .In rest toate bune .
|
||
|
Tycu Postat pe 14 Februarie 2009 11:50 |
||
Mitica, am si eu o curiozitate...sotia ta sau prietena ta a fost virgina?
|
||
|
mihaelamitea Postat pe 14 Februarie 2009 20:14 |
||
De la: adina_miha3la, la data 2009-02-14 20:14:21Mitica, am si eu o curiozitate...sotia ta sau prietena ta a fost virgina? DA,pai altfel o luam?; eu in casa nu am nimic la second hand , si pana acum sunt singurul la ea, asta o face si faptul ca e foarte credincioasa, ea e cu biserica .
|
||
|
Tycu Postat pe 15 Februarie 2009 09:11 |
||
Ti-as spune ceva Mitica...dar nu vreau sa te jignesc! Daca nu vrei sa fii jignit si judecat de noi...te rog stai in banca ta si nu mai judeca femeile...altfel vei suporta consecintele...
|
||
|
mihaelamitea Postat pe 15 Februarie 2009 15:21 |
||
De la: adina_miha3la, la data 2009-02-15 15:21:35Ti-as spune ceva Mitica...dar nu vreau sa te jignesc! Daca nu vrei sa fii jignit si judecat de noi...te rog stai in banca ta si nu mai judeca femeile...altfel vei suporta consecintele... Asculta mai adina , ti-am raspuns la intrebare corect,nu te-am jignit cu nimic ,dar cred ca te-ai sculat cu fata in jos ,sau te-ai certat cu al tau sau folosesti "iarba "de nu mai judeci,daca ai chef sa te iei de oameni , cu mine nu-ti merge!
|
||
|
Tycu Postat pe 15 Februarie 2009 20:24 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-15 20:24:45De la: adina_miha3la, la data 2009-02-15 15:21:35Ti-as spune ceva Mitica...dar nu vreau sa te jignesc! Daca nu vrei sa fii jignit si judecat de noi...te rog stai in banca ta si nu mai judeca femeile...altfel vei suporta consecintele... Pai bine mai Mitica iti privesti sotia ca si cum ar fi un obiect, cum vine asta cu mana a doua?Dar cu barbatii la mana a doua cum este?Sau cu cel mai frumos cadou pe care si EI il pot face sotiilor lor- virginitatea(hai ca stii ce inseamna).Nu e frumos ce spui si nici corect, iar esti misogin.
|
||
|
alina Postat pe 15 Februarie 2009 23:02 |
||
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-15 20:24:45De la: adina_miha3la, la data 2009-02-15 15:21:35Ti-as spune ceva Mitica...dar nu vreau sa te jignesc! Daca nu vrei sa fii jignit si judecat de noi...te rog stai in banca ta si nu mai judeca femeile...altfel vei suporta consecintele... mai Mitica...sa stii ca nu m-am trezit nici cu fata la cearceaf...nici nu m-am certat cu logodnicul meu ( din pacate pt tine) si nici nu folosesc iarba... Tu ai facut lucruri rusinoase...tu esti cel murdar...nu noi...stii tu despre ce vorbesc daca ai constiinta... Sotia ta este femeia careia i-ai luat cu forta virginitatea...ea este cea pe care ai violat-o in tinerete si ai fost obligat sa fii cu ea ca sa nu te denunte...stii ca esti un violator, un criminal??? Cine stie cati violatori mai sunt in lumea asta nepedepsiti ca tine...Mi-e sila...Si cu asta...am spus tot...nu-ti voi mai raspunde de acum...nu voi mai scrie nimic la referitor la aceasta tema...
|
||
|
mihaelamitea Postat pe 16 Februarie 2009 11:53 |
||
De la: alina_manuela, la data 2009-02-15 23:02:58De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-15 20:24:45De la: adina_miha3la, la data 2009-02-15 15:21:35Ti-as spune ceva Mitica...dar nu vreau sa te jignesc! Daca nu vrei sa fii jignit si judecat de noi...te rog stai in banca ta si nu mai judeca femeile...altfel vei suporta consecintele... Nu, stimata alinuta,nu-mi privesc sotia ca un obiect, eu tocmai o laud . Barbati la mana a doua nu exista, [avantajul barbatilor], clasificarea asta numai la femei se face.[dezavantajul lor] ; daca asa a lasat Dumnezeu lumea ?!!!! -Stimata Alinuta te rog si eu,umilul tau servitor , sa le spui acestor "fete" ca adina_miha3la si altele sa nu se mai lege de mine ca moraliceste nu au dreptul, si sa nu ma faca sa le zic eu niste "vorbe" oltenesti de n-o sa le convina .in rest , toate bune .
|
||
|
Tycu Postat pe 16 Februarie 2009 13:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ai mei sunt divortati - mama nu vrea sa o invit pe iubita tatalui la nunta | 54 | De la: nattysor 8 Ianuarie 2010 17:55 |
| Marturii-bratra rosie cu charm | 2 | De la: anageo25 14 Septembrie 2011 20:44 |
| cel mai bun tort de nunta | 26 | De la: lif3_dr3am 19 Decembrie 2009 19:03 |
|
|
||
| cum sunt prostite fetele crestine sa devina musulmane | 137 | De la: Dindirel 22 Mai 2015 00:43 |
| ziua nuntii | 1 | De la: railia22 20 Noiembrie 2009 22:18 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.