si apropo daca stiti pe cineva care se ocupa cu ornamente si decoratiuni pt nunta din Oltenita sau Bucuresti........CASA DE PIATRA TUTUROR MIRESICILOR
si apropo daca stiti pe cineva care se ocupa cu ornamente si decoratiuni pt nunta din Oltenita sau Bucuresti........CASA DE PIATRA TUTUROR MIRESICILOR
De la: monallissada, la data 2009-03-01 17:46:47salut fetelor!cam cat costa in romania sa iti angazezi firma sa se ocupe de tot?sunt interesata sa vad cam care sunt preturile ca si eu am nunta anul asta in august dar nu in tara ci in irlanda de nord.si aici sunt sunt super scumpe.dar vroiam doar sa vad cam care este diferenta.iar traditiile sunt diferite fata de la noi:(( abia m-am obisnuit cat de cat cu ele.mersi mult si casa de piatra la cele care se marita.va poop
De la: a_m_rusu, la data 2009-03-24 14:38:30Buna ziua,PACHET STANDARD
Ma poate ajuta si pe mine cineva...Am nunta in iunie si caut sa inchiriez huse pentru scaune. Am cautat pe net, dar tot ce gasesc sunt firme care-si prezinta produsele. Are cineva vreo idee?
Multumesc.
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei