De la: lilu_67, la data 2011-07-14 17:05:27
mie nu prea si am sa-ti spun de ce,prea scuipa in stinga si-n dreapta cu cuvinte jignitoare,daca si-ar fi spus povestea mai civilizat, probabil as fi felicitato ca are curajul de a creste copii alteia(daca am inteles eu bine)si nu exista nici o garantie ca copii aia vor fi fericiti linga ea sau in citiva ani nu va fi ea nevasta cu care ala sta pt copii,casa,etc.Viata este mult mai complexa si nu ofera garantii.![]()
In primul rand 创umeri创 si 创nari创 se srie cu un singur 创i创, nu cu doi...
In al doilea rand sunt sotia, nu amanta, iar asta nu-mi da dreptul sa fac pe nebuna si sa jignesc alte femei, fie ele si amante! Asta ma tot chinuiam sa explic, ca atata caz se face de bucata aia de hartie, care de fapt nu are nici o valoare, nu-ti ofera nici garantia ca vei detine statutul de创 sotie创 pana la moarte, nici ca sotul te va iubi pana la adanci batraneti si nici ca, daca apare alta in peisaj, tu - ca sotie - ai dreptul sa te duci si s-o iei p-aia de par si sa maturi cu ea pe jos!!!!!!!!

DOAMNA nu pot spune decat ca va admir!!da, da, ati citit bine, va admir: la veninul si rautatea de care dati dovada totusi ati gasit pe unul sa va suporte! in schimb compatimesc copii aia de nu-s ai dumneavoastra dar ii cresteti sunt convinsa ca ii veti contamina si pe ei cu rautatea si invidia de care dati dovada!
Promotia zilei pe Kuponiada.ro