heeeeeelllllp!!!!

Subiect nou
Alege alt forum  
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
mimo_miru Avatarul lui mimo_miru

22 mesaje

Buna, ma numesc Miruna si am o problema.acum ceva timp am cunoscut un baiat.ne-am sarutat din prima oara knd ne-am cunoscut.am tinut legatura ,el pe atunci avea prietena.apoi am inceput sa vb din ce in ce mai des.a inceput sa se deschida de fata cu mine pt k a inceput sa aiba incredere in mine.m-am tinut dupa el cred ca 4 luni iar apoi ne-am combinat,dupa 2 luni ne-am desp fara motiv.m-am mai tinut umpic dupa el k sa ne impacam pt k eu deja incepusem sa-l iubesc.pt el am fost prima fata careia i-a spus k o iubeste.si ne-am mai impakt odata dar tot asa s-a terminat fara motiv.si vreau sa ma impac cu el..si stiu si simt si imi arata k ink ma iubeste si k tine la mine.ce sa fac?:-
Fosta membra Kudika.ro
miruna, cati ani ai?
Raporteaza abuz de limbaj
stem_29 Avatarul lui stem_29

2414 mesaje

De la: angelradios, la data 2010-08-18 09:08:52miruna, cati ani ai?

la asta ma gandeam si eu
Fosta membra Kudika.ro
Cand am citit titlul am crezut ca e ceva foarte foarte grav
Decat prost insotit mai bine singur
Fosta membra Kudika.ro
"m-am tinut dupa el cred ca 4 luni"

Fata nu mai fi asa disperata!
"Mi-a luat toata viata sa inteleg ca nu trebuie sa inteleg totul"-Rene Coty
Fosta membra Kudika.ro
De la: Barbie30, la data 2010-08-18 09:45:54"m-am tinut dupa el cred ca 4 luni"

parca vad un catelus tinandu-se in spatele lui, scotand limba de caldura si dand din coada bucuros ca stapanu' ii arunca o privire!
ce face dragostea din om!
Drumurile noaaastreee oaaaaree.......Se vor aaasfaltaaaa vreodaataaaa....
Fosta membra Kudika.ro
Geo,eu o vad putin si deghizata in urmaririle ei,se mai ascunde dupa cate un pom,ca vorba aia .......m-ai facut din om neom,te vanez si ma tin de-un pom...
Fosta membra Kudika.ro
De la: Barbie30, la data 2010-08-18 12:45:02Geo,eu o vad putin si deghizata in urmaririle ei,se mai ascunde dupa cate un pom,ca vorba aia .......m-ai facut din om neom,te vanez si ma tin de-un pom...

merge s-asa
Drumurile noaaastreee oaaaaree.......Se vor aaasfaltaaaa vreodaataaaa....

22 mesaje

16

22 mesaje

sincer as dorii niste sfaturi nu critici.multumesc.pt mine e o problema dar poate pt voi e un fleac.chear tin la baiatul asta si aveam nevoie de un sfat din partea cuiva dar se pare ca am ajuns unde nu trebuia.

22 mesaje

imi arata tot timpul.
Fosta membra Kudika.ro
Noi iti dam sfaturi la ce spui tu aici,nu avem de unde sa stim care e adevarul,daca te astepti sa primesti doar incurajari te inseli amarnic.Eu zic sa lasi baiatul in pace ca l-ai stresat destul si daca e sa simta ceva pentru tine o sa vina el singurel.

22 mesaje

el tot timpul ma suna,ma cauta,in fiecare seara vorbim chear daca vb toata ziua la telefon seara sigur mai vorbim o data.am fost la mare intr-o gasca unde era si el.erau 2 cupluri cu noi ar fi fost 3.ne-am purtat ca si cum am fi impreuna.ma tinea de mana,ma saruta,avea grija de mine,se purta ne asteptat de frumos.si totusi nu inteleg
Fosta membra Kudika.ro
Fosta membra Kudika.ro
Daca tu nu intelegi care ai toate datele problemei,cum vrei sa intelegem noi?

22 mesaje

in week-endu trecut el a fost plecat la cluj la concert.si nu l-am sunat ca stiam sigur ca se distreaza si nu vroiam sa-l deranjez.duminica m-a sunat de dim sa-mi zica la multi ani de sf maria.si el duminica dupa-amiaza pleca la oradea cu parintii lui.nu l-am sunat deloc,iar luni seara vad ca ma suna el.si ma intreba dc nu m-ai sunat?s-a intamplat cv?.nu mai vrei sa vb cu mine?era f ingrijorat.in seara aia mi-a zis k tine cu adevarat la mine.si el nu prea zice el mai mult arata

22 mesaje

nu inteleg dc nu vrea sa ne impacam daca tinem unu la altul si totu e ok.ce ar trebuii eu sa fac sa-l "comving" sa ne impacam?
Fosta membra Kudika.ro
E clar ca are un motiv,nu? Decat sa il disperi mai bine lasa-l in pace!

22 mesaje

nu trag de el sa fie cu mine.nu-i zic hai sa ne impacam,da dc nu ne impacam dar totusi hai.nu...nu-i zic nimic.suntem ca si impreuna dar ne oficial.in sensul ca ne vdm ne mai sarutam.se poarta ca si cum am fi impreuna.dar totusi nu suntem
Fosta membra Kudika.ro
E cam ca o frectie la piciorul ala de lemn al lui prigoana....

22 mesaje

:))..ok sa zicem k eu sunt disperata si asa si il caut si chestii..disperata de mine nu-l mai cauta.si el vine si ma suna.atunci disperata in ce se transforma?:))=)))
Fosta membra Kudika.ro
De la: mimo_miru, la data 2010-08-19 12:19:30:))..ok sa zicem k eu sunt disperata si asa si il caut si chestii..disperata de mine nu-l mai cauta.si el vine si ma suna.atunci disperata in ce se transforma?:))=)))

Intr-o "gasca" la care apeleaza cand se plictiseste sau cand are chef de o tavaleala!

22 mesaje

tavaleala nu are de unde sa primeasca.
Fosta membra Kudika.ro
De la: mimo_miru, la data 2010-08-19 12:22:51tavaleala nu are de unde sa primeasca.

Adica nu s-a intamplat pana acum nimic intre voi?

22 mesaje

ok sa zicem ca ai dreptate si ca de plictiseala ma suna pe mine.si atunci de ce imi arata ca tine la mine?

22 mesaje

nu.nu s-a intamplat
Fosta membra Kudika.ro
Sunt intrebari la care doar el poate sa raspunda,eu nu am de unde sa stiu ce e in capul lui si de ce procedeaza asa

22 mesaje

mz mult pt ajutor.daca se mai intampla ceva te anunt.multumesc.sa ai o zi buna

22 mesaje

alte sfaturi?
Fosta membra Kudika.ro
la 16 ani sentimentele nu sunt sedimentate, asaca baieti gasesti cu duiumul. parerea mea e ca se cam joaca cu tine, s ar putea sa aiba si un target (pe care de fapt il au toti baietii) si se asteapta sa i cazi in brate, adica sa te seduca si sa te abadoneze. faptul ca ti arata ca tine la tine e vrajeala. daca ai putina personalitate spunei ca nu vrei sa te mai deranjeze, lasa l pe el sa fie cel care se tine dupa tine, iar in final da i verde. ai de unde alege.
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-uluiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina: