Dupa o relatie de 2 ani si jumatate cu prietenul meu, am decis sa ne mutam impreuna. Si inainte petreceam 99% din timp impreuna, dar eu aveam si casa mea, unde imi tineam o parte din lucruri, unde mai ramaneam uneori peste noapte, unde puteam pleca atunci cand lucrurile nu mergeau prea bine etc
Ei bine, de cand am facut acest pas, de 2 luni, mi se pare ca lucrurile s-au schimbat dramatic! Am senzatia ca il sufoc si uneori si eu ma simt sufocata de prezenta lui. Petrece tot mai mult timp cu amicii (ah, unde sunt vremurile de la inceputul relatiei, cand la orice invitatie raspundea cu "sa vorbesc mai intai cu prietena mea" :) ), am inceput sa ne petrecem weekendurile separat, iar seara, cand ne vedem acasa, vine ursuz, se aseaza la televizor si acolo ramane...Parca nici un moment nu e suficient de bun pentru a vorbi : dimineata e grabit sa ajunga la munca, dupa program vrea sa se relaxeze si eu il deranjez cu "agitatia mea" din casa, iar inainte de culcare "trebuie sa se odihneasca, si nu are chef de certuri la 12 noaptea".
Culmea este ca am vrut sa plec de cateva ori, si sa rup relatia, si nu m-a lasat. Tot el mi-a zis "hai sa ne rezolvam problemele, e o perioada mai dficila, nu e usor dar o sa trecem si peste asta". Perioada dificila se refera la niste probleme majore pe care le am eu la serviciu. Probabil ca si eu vin acasa cu stresul de afara..
Nu e asa usor sa renunt la 2 ani si jumatate. Si va rog sa ma credeti ca aveam o relatie foarte frumoasa inainte, eram cei mai buni prieteni, confidenti, nu faceam nimic unul celalalt, am vazut zeci de locuri frumoase din lume, impreuna. Ne respectam si avem incredere maxima unul in celalalt. Nu e un om rau, e sincer si deschis, a aparut in viata mea dupa un lung sir de tipi duplicitari, si asta m-a facut sa il apreciez.
As avea mare nevoie de cateva sfaturi din partea voastra. E normal sa ne racim asa? (presupun ca nu) E doar o faza, se poate depasi?

bine zis bine gandit!
E cam frig pe linga voi
no comment !
Promotia zilei pe Kuponiada.ro