Setari Cookie-uri

10 Idei creative pentru Zilele Pastelui

Pregateste-ti casa pentru Paste

Sarbatorile Pascale sunt un prilej minunat pentru a-ti redecora apartamentul sau sa-l “accesorizezi” cu detalii in culori de primavara. Deschide-ti larg geamurile, lasa aerul de sarbatoare sa intre in fiecare coltisor al casei si apuca-te de treaba!

Renunta la vechiul tau covor de la intrare si inlocuieste-l cu unul in culori indraznete, fie turcoaz, fie roz. Investitia ta nu trebuie sa fie foarte mare. Gasesti covoare pentru usa din fir de plus la 15, 99 lei.



Daca iti place sa asortezi, inlocuieste-ti si perdelele(pret 44, 99) cu unele noi in aceleasi nuante.


Paturile tale trebuie sa beneficieze si ele de atentie pe care o acorzi celorlalte elemente de mobilier din casa. Daca te-ai plictisit de ele, nu trebuie sa le dai pe usa afara. Imbraca-le in hainute noi de primavara. Asternuturile de pat propuse de noi contin o husa pentru pilota si doau fete de perna pentru 59, 99 lei.

Citește și:

Toti avem in casa cateva lucruri pe care nu le mai folosim insa daca pe tine te leaga niste amintiri placute de ele, parca e mai mare pacatul sa le arunci ca si cum nici n-ar fi fost. Dar nici nu le poti lasa aruncate prin casa sau indesate in cine stie ce cutii. De aceea, poate a venit momentul sa-ti achizitionezi o etajera (pret 229 lei)sau un corp pentru depozitat (pret 179 lei). Acesta din urma disponibil in mai multe nuante, in functie de preferintele tale.

Probabil ca toti ne amintim de musamaua pentru “zilele bune” pe care bunica o punea pe masa de sarbatori. In preajma Craciunului, era acoperita cu Mosi Craciun strambi, globuri in culoarea vantului turbat si reni care aduceau suprinzator de tare a catei. De Paste, musamaua era decorata cu oua intr-o nuanta nedefinita si Iepurasi cu cautatura piezisa.

Sigur, erau colorate, minunate si miroseau atat de diafan a cauciuc!
Masa ta poate pastra un strop din culorile vesele ale copilariei fara sa para prea incarcata. Pentru asta, ai nevoie doar de cateva accesorii. Incepi intai cu fata de masa (pret 69, 99 lei) .

Citește și:

Aceasta trebuie sa protejeze blatul mesei si sa scoata in evidenta aranjamentele florale si bucatele de Paste. De aceea, alege o fata de masa subtila (pret 74, 99 lei), fara floricele, inimioare si frunzulite. Poti da o nota in plus de eleganta cu o fata de masa alba (pret 59, 99). Nu iti face griji din cauza petelor care vor aparea. Aceasta se spala foarta usor la masina si nu necesita inalbitor.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.