Setari Cookie-uri

10 Idei creative pentru Zilele Pastelui

Pregateste-ti casa pentru Paste

Una dintre imaginile centrale ale Sarbatorii Pascale este lumina. Aceasta simbolizeaza Invierea dar si nazuinta catre bine si zile fericite. De aceea, poti plasa strategic prin toata casa lumanari si suporturi ca sa subliniezi discret importanta acestei sarbatori.

Ai la dispozitie o multitudine de lumanari de toate culori posibile, mai mari sau mai mici, parfumate sau nu. Lumanarile bloc costa 9, 99 lei si au o inaltime de 14 cm. Avanatajul lor cel mai mare, pe langa coloritul vesel, este acela ca ard pana la 45 de ore!

Poti opta si pentru unele de dimensiuni mai mici (pret 6, 99 lei) cu timp de ardere de pana la 30 de ore.
O nota aparte insa o vor da lumanarile clasice (pret 12, 99 lei/10 buc) asezate in sfesnice speciale. Poti alege unul cu totul si cu totul deosebit (pret 89, 99 lei) pe care il poti monta in orice forma vrei tu.


Daca vrei sa pui lumanarile clasice intr-un suport individual, folosete un sfesnic de sticla (pret 24, 99 lei). Pentru protectie, cupa pentru lumanare este confectionata din aluminiu.

Pentru lumanarile pastila (pret 14, 99lei/ 100 buc) , poti folosi suporturi potrivite lor ca sa eviziti accidentele neplacute. Acestea pot fi asezate in suporturi colorate de otel (pret 3, 99 lei) sau de sticla (pret 5, 99 lei).

Citește și:

Una dintre traditiile romanilor este ca in Vinerea Mare sa aduca flori la biserica iar preotul le va imparti la sfarsitul slujbei, dupa ce le-a sfintit. In cinstea acestei traditii, tu iti poti umple casa cu flori. Acestea pot fi asezate in vaze cu forme deosebite.

Din colectia Stockholm ai la dispozitie o vaza verde din sticla, cu diametrul de 30 cm si inaltimea de 20 de cm la pretul de 179 lei. Daca iti doresti un recipient mai inalt, din aceeasi colectie ai la dispozitie un vas de 40 cm la pretul de 129 lei.

Poti folosi si culorile mai indraznete din colectia Varlikt. Vaza lila deschis cu inaltimea de 16 cm este disponibila la pretul de 49, 99 lei iar cea cu un ton mai inchis dar cu inaltimea de 30 cm costa 69, 99 lei. Ca sa subliniezi cele doua nuante, poti aseza in ele crengi de liliac roz sau alb.

Daca iti plac florile de primavara si vrei sa te bucuri de prospetimea lor pentru un timp indelungat, pastreaza-le in ghivecele lor.

Citește și:

Poti alege intre soiuri diferite de narcise (pret 14, 99 lei) si branduse, zambile sau muscari (pret 9, 99 lei).


Implica-ti toata familia in activitatile pentru decorarea casei in spiritul sarbatorilor si lucrati ca o echipa pentru a va usura munca iar la final va veti simti cu siguranta mai bine si satisfacuti de roadele muncii voastre.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.