Setari Cookie-uri

Numaratoarea inversa: Voi fi singura de Craciun

Nu stiu cum am reusit sa fac minunea asta, pe cine am ranit, pe cine am mintit sau pe cine am barfit incat am ramas singura de Craciun. Da, stiu, suna ciudat sa vorbesc de acum despre Craciun, dar problema este ca eu inca de la inceputul lunii imi faceam planuri si puneam totul la cale pentru ca spiritul Craciunului sa ma gaseasca pregatita. Stiam deja ce voi face, unde voi merge si pe cine voi avea alaturi.

- In ajunul Craciunului voi decora bradul singura (abia astept) si voi indrazni sa intru in bucatarie: voi coace cozonac (sper sa imi iasa) si voi pregati delicioasele placinte cu mere si scortisoara ale mamei (deja i-am furat reteta);

- In dimineata Craciunului voi da o fuga la bunica, si ea este singura, exact ca mine.

- Seara o voi petrece citind (mi-am cumparat cateva carti despre cum sa te cunosti mai bine) si uitandu-ma la comedii. O baie cu spuma nu suna deloc rau;

- A doua zi de Craciun va fi ziua detoxifierii sufletului: imi voi face ordine in camera, voi arunca tot ce imi aminteste de cel pe care il vedeam alesul, voi rupe toate pozele, voi sterge toate mesajele si… voi fi libera.

Nu imi este frica de Craciun, multe femei sunt in aceasta situatie. Trebuie sa invat sa pretuiesc timpul petrecut singura si sa nu ma mai astept ca cei din jurul meu sa imi influenteze deciziile si viata. Eu sunt eu, tipa egoista, imatura, sensibila, vesnic indragostita, cu defecte si ar trebui sa ma iubesc si sa ma conformez cu propria persoana.

Craciun Fericit tuturor.

Alina



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.