Setari Cookie-uri

Iti va frange inima! Scrisoarea gasita de parinti la cateva zile de la moartea fetitei!

Fetita de doar 12 ani a lasat o scrisoare de ramas bun.

Pe data de 5 ianuarie, micuta Taylor Smith, in varsta de doar 12 ani, a murit de pneumonie. La numai cateva zile de moartea sa, parintii tinerei au gasit o scrisoare de la ea... catre ea (din viitor). Scrisoarea trebuia deschisa in anul 2023, chiar de catre Taylor. Cum fetita a decedat, parintii au vrut sa afle ce este in acea scrisoare:

"Draga Taylor,

Cum este viata ta? Viata este destul de simpla acum (10 ani in trecut). Stiu ca iti scriu asa de tarziu, dar la mine este inca devreme. Deci, felicitari pentru faptul ca ai terminat liceul. Daca nu l-ai terminat, fa tot posibilul sa il termini. Ia acea diploma! Suntem deja la facultate? Daca nu, te inteleg perfect. E posibil sa avem motive intemeiate pentru asta.

Nu uita ca este ziua Allanei astazi. Implineste 11 anisori. Vaaai, 11 deja? Pe vremea mea, avea doar un an! Nu am ajuns la ziua ei de nastere, totusi, eram in Cranks, Kentucky pentru prima mea vacanta. M-am intors abia dupa sase zile acasa.

Citește și:

Cum este relatia ta cu DUMNEZEU? Te mai rogi la el? Citesti biblia? L-ai slujit pe Dumnezeu? Daca nu, pune-te pe treaba chiar acum. Nu imi pasa ce probleme ai in viata - fa-o acum! A fost batjocorit, torturat si crucificat pentru tine. Un om fara pacate, care nu a facut nimic gresit in viata lui.

Acum... ai mai fost in vacante? Ai iesit din tara pana acum? Sau ai zburat vreodata cu avionul?

Locuiesti singura? Daca suntem in facultate, in ce ne vom lua diploma? Acum eu vreau sa fiu un avocat! La Dollywood ai mai fost? Acum, cea mai tare atractie a lor este Wild Eagle! Este atat de amuzant! De asemenea, ma gandesc sa imi vand iPad-ul si sa imi cumpar un iPad mini. Nu uita sa spui copiiilor tai ca noi suntem mai batrane decat tableta.

Ei bine, cred ca asta e tot! Dar aminteste-ti... au trecut 10 ani de cand ti-am scris asta. S-au intamplat multe, atat bune cat si rele. Asa este viata... trebuie sa mergi mai departe orice ar fi!

Citește și:

Cu drag,
Taylor Smith!
"

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.