Setari Cookie-uri

Este unul dintre actorii de top de la Hollywood, insa povestea lui de viata este cea mai trista pe care ai auzit-o pana acum

Acela care pierde bani, pierde mult. Acela care pierde un prieten, isi pierde mult mai mult. Acela care isi pierde credinta, pierde toate.

Acest barbat pe care il vedeti in metrou este Keanu Reeves.

foto interior si prima pagina: captura Youtube

El provine dintr-o familie cu probleme. Tatal lui a fost arestat din cauza problemelor cu drogurile cand el era doar un copil, avea 12 ani atunci; mama lui a fost striperita. Familia lui s-a mutat in Canada, iar el a avut mai multi tati vitregi.

Si-a privit iubita murind. Se pregateau de nunta, iar ea a avut un accident de masina. Tanara era insarcinata, iar copilul nu a putut fi salvat. Inca de atunci, Keanu incearca sa stea departe de relatii si nu nu vrea nici copii.

Este SINGURUL actor de la Hollywood care nu are o casa. El spune “Locuiesc intr-un apartament, am tot ce imi trebuie, de ce sa aleg sa stau intr-o casa goala?”

Unul dintre cei mai buni prieteni ai sai a murit din cauza unei supradoze de droguri – este vorba despre River Phoenix (fratele lui Joaquin Phoenix). In acelasi an, tatal natural al lui Keanu a fost din nou arestat.

Citește și:

Sora lui mai mica a avut leucemie. Acum este complet vindecata, iar el a donat 70% din banii primiti de pe urma rolului sau in Matrix spitalului in care a fost vindecata sora lui.

Intr-un an, de ziua lui, a intrat intr-un magazin de dulciuri, si-a cumparat un tort si a inceput sa il manance singur. Toate persoanele care au intrat si l-au recunoscut au fost poftite la masa lui si servite cu o bucata de tort.

Nu are garzi de corp si nu poarta haine scumpe.

In momentul in care a fost intrebat de ce este trist mai tot timpul, el a raspuns: “Trebuie sa fii fericit pentru a trai, eu nu sunt!

sursa 9gag

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.