Setari Cookie-uri

Scrisoare dupa divort de la barbatul inselat: Mi-ai frant inima in bucatele si ai aruncat-o la cos

A fost inselat de sotia lui, partenera care i-a fost alaturi 14 ani din viata. Scrisoarea scrisa de el dupa divort a devenit virala pe internet.

Nu este nimic mai dureros decat un divort. Totusi, acest barbat a reusit sa treaca peste faptul ca a fost inselat de sotia sa si apoi parasit. El i-a scris o scrisoare celei care i-a fost alaturi 14 ani, in care ii spune ca tot timpul se gandeste la ea… in timp ce face sex cu femei perfecte:

“Draga Connie,

Stiu ca ne-a fost interzis sa ne contactam in aceasta perioada de gandire, dar nu mai puteam astepta.

In ziua in care ai plecat, mi-am jurat ca nu voi mai vorbi cu tine niciodata dar acela a fost baietelul din mine, ranit si lovit. Mi-ai frant inima in bucatele si ai aruncat-o la cos. Totusi, nu am vrut sa fiu primul care sa faca primul pas. In fanteziile mele, tu erai cea care se intorcea, rugandu-ma in genunchi sa te iert. Presupun ca barbatia mea avea nevoie de asta. Dar acum vad ca aceasta mandrie m-a costat o gramada de lucruri. M-am saturat sa ma prefac ca nu iti simt lipsa. Nu imi pasa de cat de prost cad acum in fata ta.

Citește și:

Nu imi pasa cine face primul pas atata timp cat unul dintre noi il face. Poate ca este timpul sa lasam inimile sa vorbeasca.

Asta spune inima mea: Nu este si nici nu va mai fi nimeni ca tine, Connie. Te caut cu privirea in ochii si sanii tuturor femeilor pe care le intalnesc, dar acele femei nu sunt ca tine. Nu, sunt complet diferite.

In urma cu doua saptamani, am intalnit o fata la Flamingos si am invitat-o acasa la mine. Nu spun asta pentru a te rani, ci doar pentru a iti arata cat de mult imi lipsesti. Era tanara, avea cam 19 ani. Avea un corp perfect, asa cum doar in reviste gasesti. Adica… un corp fara cusuri. Visul oricarui barbat, nu crezi?

In timp ce stateam pe canapea si ea imi facea sex oral m-am gandit… Uita-te la lucrurile pe care le-am facut importante in vietile noastre. Suntem atat de superficiali. Ce dracu inseamna un corp perfect? Asta o face mai buna la pat? Ei bine, in acest caz da… dar intelegi ce am vrut sa spun. O face o persoana mai sexy? Este ea la fel de sufletista si modesta precum Connie a mea? Ma indoiesc. Si niciodata nu m-as fi gandit la asa ceva in timp ce aveam parte de o partida pe cinste cu un top model. Nu stiu, poate ca am crescut si eu putin.

Citește și:

Mai tarziu, dupa ce m-am distrat pe cinste alaturi de ea, m-am trezit gandindu-ma: De ce ma simt atat de prost? Nu era de vina tehnica ei impecabila de a mi-o suge fara rusine, era altceva. Un sentiment de disperare. De ce ma simteam singur? Si apoi mi-am dat seama. Nu ma simteam bine pentru ca tu nu erai acolo pentru a privi. Intelegi ce vreau sa spun? Nimic nu mai este la fel fara tine. Doamne, Connie. Innebunesc fara tine. Si tot ce fac imi aminteste de tine.

Iti amintesti de Carol, mama singura cu care ne-am intalnit la Holiday Inn anul trecut? Ei bine, a trecut pe la mine saptamana trecuta cu o portie de lasagna. A venit cu scuza ca s-a gandit ca nu mananc bine fara o femeie in jurul meu. Nu am stiut ce vrea sa spuna pana mai tarziu... asta nu asta conteaza acum. Am baut cateva pahare de vin si urmatorul lucru de care imi amintesc… ne destrabalam in dormitor. Si ea este un monstru in pat. A fost de acord cu absolut tot ce i-am cerut eu… stii tu, ca o femeie adevarata care nu este tot timpul pe fuga. In timp ce era deasupra, a vazut oglinda de pe sertarul vechi primit de la bunica ta. Asa ca a luat oglinda si a pus-o pe covor; ea s-a asezat pe podea, eu m-am pus peste ea… a vrut sa vada totul. Si a fost incredibil, dar tot ma simt trist pentru ca ma gandesc doar la tine: De ce Connie nu a pus niciodata oglinda pe jos? Am avut acea oglinda acolo de mai bine de 14 ani si niciodata nu am folosit-o.

Citește și:

Sambata, sora ta a trecut pe la mine cu copia ordinului de restrictie. Vicki este doar un copil pana la urma, dar este foarte frumoasa si a fost o adevarata prietena pentru mine in aceasta perioada dureroasa. Ea mi-a oferit numeroase sfaturi despre tine si despre femei in general. Ea trage de mine ca sa ne impacam.

Deci, dadeam pe gat shot-uri de jeleu in baia fierbinte cu bule si vorbeam despre vremuri mai fericite. Iata ca aceasta tanara, sange din sangele tau, seamana perfect cu tine cand aveai 18 ani. Si asta ma face sa izbucnesc in plans. Si iata cum Vicki adora sexul anal… si eu iar ma gandesc la tine si la miile de momente in care ti-am cerut sa incercam asta, insa nu ai vrut. Dar vezi cum, chiar si acum, cand sunt in interiorul surorii tale, eu tot ma gandesc la tine? Pot atat de usor sa imi sterg lacrimile si sa o iau de la inceput. Nu imi este greu deloc.

Citește și:

De fapt, chiar cred ca sunt in stare de asta.

Cu drag, Dan.”

foto interior si prima pagina: barbat trist, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.