Setari Cookie-uri

Video: Cea mai importanta LECTIE DE VIATA oferita prin cel mai tare tutorial despre machiaj

Puterea machiajului este incredibila, insa puterea ta este mai presus de orice.

Iata un alt tip de tutorial video pentru machiaj. O tanara a hotarat ca este timpul sa ne ofere cea mai importanta lectie de viata prin intermediul unui clip in care ne invata cum sa ne machiem si, cel mai important, cum sa avem mai multa incredere in noi:

Buna, dragelor. Am avut o gramada de cereri de cand am inceput acest canal pe Youtube, in care va ofer sfaturi despre cum sa va machiati zilnic.

Adaugati pe pleoape un plus de optimism; este vorba despre perspectiva pe care o aveti asupra lumii. Insa, trebuie sa fiti atente si sa nu puneti prea mult optimism deoarece veti ajunge sa fiti dezamagite in ceea ce priveste asteptarile voastre mult prea mari.

Imi place sa liniez optimismul si cu putin ceva ce eu numesc “Ma doare in fund de venituri” pentru ca cu cat imi pasa mai mult de rezultatul final si cu cat ma concentrez mai mult asupra procesului in care sunt, cu atat sunt mai fericita. De asemenea, imi place sa imi fac si un contur cat eye cu tus negru; in acest fel, toate persoanele pe care le intalnesc vor sti ca am cinci pisici si ca iubesc pisicile si ca daca si tu ai pisici atunci, automat, devenim cele mai bune prietene.

Citește și:

Acum trebuie sa iti aliniezi, sa dai forma si sa iti intelegi gandurile. Daca gandurile tale sunt negre, deprimante… ghici ce se va intampla? Va trage in jos fata ta frumoasa…. Si te va face urata.

Apoi trecem la urmatorul pas: estomparea. Trebuie sa te asiguri ca totul este aranjat si frumos blenduit deoarece trebuie sa te asiguri ca toate aspectele din viata ta, intelectual, emotional, fizic si spiritual, sunt in perfect balans.

Fizic – ai grija de corpul tau? Mananci sanatos si faci exercitii fizice?

Intelectual – iti stimulezi constant creierul si inveti zilnic lucruri noi?

Emotional – iti cunosti sentimentele si te asiguri ca esti multumita de ceea ce ai?

Spiritual – esti in legatura cu filozofia ta asupra vietii? Stii in ce consta sensul vietii tale?

Urmeaza bunatatea – cred ca foarte multe dintre noi uitam cat de important este sa avem bunatate in noi… sau poate ca tindem sa folosim mult prea multa. Dar… va imaginati cum ar fi daca toata lumea ar purta de grija tuturor? Cat de tare ar fi? Insa asigurati-va ca folositi aceasta bunatate intr-o cantitate mica… deoarece tot vad pe strada tot felul de fete care sunt mult prea bune din motive cu totul gresite… si ele ajung sa ofere totul lor… si ajung cu nimic.

Citește și:

Spre sfarsit, unul dintre pasii finali este ceea ce spui. Vorbesti intr-un fel de care sa fii mandra? Barfesti prea mult? Esti prea insultatoare?

Ultimul pas – stima de sine. Te simti foarte nesigura? Increderea in tine si modul in care ai grija de propria persoana au o legatura importanta cu viata ta si cu relatiile pe care le ai cu cei din jurul tau. Daca vii dintr-un loc nesigur si urat, nu vei fi o persoana foarte amuzanta pentru ceilalti. Asigura-te ca ai grija de tine.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.