Whitney Way Thore este o tanara care s-a luptat cu tulburari de alimentatie ani de zile; a fost foarte slaba, insa apoi a inceput sa ia in greutate. I-a fost destul de dificil sa isi mentina greutatea, iar dietele si curele de slabire extrem de dure i-au distrus organismul.

O afectiune numita sindromul ovarelor polichistice a facut-o sa mai puna inca 50 de kilograme la greutatea sa. Modul in care arata o facea sa se simta tot timpul deprimata, incat la un moment dat a refuzat sa mai iasa din casa deoarece toata lumea radea de ea.

Dar Whitney este o fata puternica si, cu ajutorul celor apropiati, ea a reusit sa isi invinga temerile si sa nu mai lase ca cei rai sa ii influenteze starea de spirit. Nu poate sa slabeasca, insa asta nu o impiedica sa se bucure de viata si sa isi continue pasiunea, dansul.

Tanara a creat o serie de clipuri pe Youtube, cu numele de A Fat Girl Dancing (o fata grasa danseaza), inspirand astfel multe femei care au probleme asemanatoare cu ale sale.

Whitney vrea sa reaminteasca tinerelor din lumea intreaga ca sunt frumoase asa cum sunt ele si nu cum le percepe societatea.

foto prima pagina: captura Youtube

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: