Setari Cookie-uri

Video: Baga buchetele de conopida intr-un robot de bucatarie. Ce face apoi? Trebuie sa incerc si eu

Este cea mai buna reteta de blat de conopida pentru pizza pe care am vazut-o pana acum.

Este foarte dificil sa obtii un blat pentru pizza din conopida. In ultima perioada am tot cautat reteta perfecta, insa de fiecare data am gasit ceva care sa nu ma multumeasca - blatul realizat din conopida trebuie sa fie unul asemanator celui facut din faina si este necesar sa ramana "inchegat", si nu sa il mananci cu lingura.

Insa iata ca dupa multe cautari, am gasit ce aveam nevoie: cea mai buna reteta pentru pizza cu blat de conopida.

Cum faci pizza cu blat din conopida?

Ai nevoie de o conopida de dimensiuni obisnuite; rupe buchetelele si pune-le intr-un robot de bucatarie. Mixeaza pana cand conopida ajunge sa arate precum boabele de orez, apoi pune pe foc, intr-o tigaie antiaderenta. Acest pas este important deoarece trebuie sa iasa toata apa din ea. Amesteca din cand in cand, apoi las-o la racit.

Scoate conopida din tigaie si pune-o pe un servetel curat din material textil; strange servetelul foarte puternic pentru a scoate toata apa. Adauga conopida intr-un bol si amestec-o cu piper cayenne, parmezan ras, putina branza de capra, un ou, sare.

Citește și:

Adauga aluatul rezultat pe o tava tapetata cu hartie de copt si preseaza pentru a da forma, apoi bag-o la cuptor pentru 30 de minute. Imediat ce ai scos-o din cuptor, intoarce-o pe partea cealalta si adauga peste ea ingredientele de pizza: sos de rosii, mozzarella, pepperoni, oregano si parmezan ras. Baga din nou la cuptor pentru inca 10 minute.

Sfat: in cazul in care esti vegetarian, poti inlocui pepperoni cu legume: ciuperci, ardei, ceapa.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.