Setari Cookie-uri

Cum faci detoxifierea dupa Paste

Un festin de trei zile isi poate pune amprenta asupra siluetei tale, si chiar asupra sanatatii, cand exagerezi cu mancarea si bautura.

Este important sa iti faci un plan de detoxifiere pentru zilele de dupa sarbatori, mai ales daca ajungi sa mananci mai mult decat ti-ai propus.

An de an, dupa Postul de dinaintea Pastelui, cei mai multi dintre noi uita de prudenta si prefera sa manance si sa bea de parca toate bunatatile ar disparea de pe fata pamantului. Din acest motiv, organismul acumuleaza grasimi inutile si, implicit, toxine, care ajung sa provoace tot felul de probleme de sanatate: tulburari digestive, oboseala, balonari, constipatie, hipertensiune.

Asa se face ca iesim din sarbatori obositi, iritati, lipsiti de energie si cu o stare de apatie generala, cand ar fi mult mai simplu sa petrecem frumos si cumpatat, si sa ne scutim astfel de toate aceste neplaceri. Chiar daca ai casa plina, ai pregatit un meniu copios si nu poti sa nu stai la masa cu cei dragi, aminteste-ti ca nu e musai sa termini singur toata tava de friptura si ca vor mai fi ocazii sa inchini un pahar de vin si dupa Paste.

Citește și:

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: oua fierte, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.