Setari Cookie-uri

I-a fost teama ca prietena lui il va parasi. Asa ca barbatul a facut ASTA! Nu pot sa cred

Un barbat extrem de gelos a vrut sa se asigure ca prietena lui nu il va parasi niciodata, asa ca a recurs la cel mai tampit gest posibil.

You Pan, un barbat din China de doar 25 de ani, a ajuns sa faca ceva cu adevarat absurd din cauza geloziei - fiindu-i teama ca Yan Tai, iubita lui in varsta de 20 de ani, il va parasi pentru alt barbat a pus la cale un plan cu adevarat diabolic: sa o ingrase astfel incat niciun barbat sa nu o mai gaseasca atragatoare, informeaza Dailymail.

Frumoasa tanara cantarea 44 de kilograme in urma cu doar doi ani, cand l-a cunoscut pe You Pan. Dupa doar doi ani de relatie, femeia este acum de nerecunoscut.

Se pare ca gelozia l-a facut pe barbat sa isi doreasca sa o ingrase pe iubita lui; acesta a cheltuit o gramada de bani, hranind-o ca pe un copil cu foarte multe alimente la cele trei mese ale zilei. Mai mult, se pare ca Pan isi trezea iubita in timpul noptii pentru a o servi cu snack-uri.

In doar doi ani, Tai a luat in greutate foarte mult, ajungand sa cantareasca 89 de kilograme. Vazand ca este suficient de plinuta si ca acum barbatii nu mai intorc privirea dupa ea pe strada, tanarul a decis ca este momentul sa o ceara de sotie - asa ca a cumparat un buchet de trandafiri din ciocolata si i-a cerut mana. Extrem de fericita, femeia a acceptat din toata inima.

Citește și:

Once she was the ‘right’ weight (after two years of feeding), he proposed – with a chocolate bouquet.Posted by Metro on Wednesday, 15 April 2015

foto prima pagina: cuplu pe plaja, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.