Parintii vad ca in fata casei parcheaza un Porsche nou nout. Se uita cu atentie… si vad ca din masina coboara fiul lor de doar 15 ani. Acestia s-au panicat imediat; in momentul in care a intrat in casa, tatal a inceput sa tipe:

De unde ai masina asta?

Foarte calm, baiatul a raspuns: “Am cumparat-o astazi.

Cu ce bani?!” – l-a intrebat mama foarte nervoasa. “Stim cat costa un Porsche.

Ei bine, asta a costat doar 15 dolari.” – a marturisit tanarul.

Parintii au inceput sa isi piarda cumpatul… tipand si mai tare, tatal a intrebat: “Cine dracu ar vinde o astfel de masina pentru 15 dolari?

Vecina noastra noua. Sta la cateva case distanta de noi.” – a spus baiatul. “Nu stiu cum o cheama. M-a vazut trecand pe langa casa ei cu bicicleta si a strigat la mine. M-am oprit si atunci m-a intrebat daca vreau sa cumpar un Porsche pentru 15 dolari.” – a adaugat acesta.

Doamne, Dumnezeule! Ce nebuna face asa ceva? Cine stie ce ganduri are cu tine, dragul meu.” – a spus cu lacrimi in ochi mama.

Tatal, destul de speriat, a decis ca trebuie sa afle ce se intampla cu adevarat. Acesta a iesit din casa si a inceput sa mearga pe alee pana la casa ei. Acolo era ea, foarte calma, uda florile. Barbatul a facut cunostinta cu ea, spunand ca este tatal copilului caruia i-a vandut masina pentru 15 dolari si i-a cerut sa ii spuna motivul pentru care a facut asta:

Ei bine, in aceasta dimineata am primit un telefon de la sotul meu. Credeam ca pleaca intr-o calatorie de afaceri, insa un prieten de-al lui l-a dat de gol si mi-a spus ca a fugit in Hawaii cu secretara lui si ca nu intentioneaza sa se mai intoarca acasa.

La telefon el mi-a spus ca are probleme cu colaboratorii si ca trebuie sa ii vand Porsche-ul si sa ii trimit banii primiti pe masina. Asa ca asta am facut.

foto prima pagina: cuplu in masina, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: