Uitati de retetele dificile si complicate, cu zeci de ingrediente pe care trebuie sa le masori; acest tort se realizeaza cu DOUA INGREDIENTE: trei oua si trei batoane de ciocolata (in total - 165 de grame de ciocolata).

Mod de preparare:

1. Incalzeste cuptorul la 170 de grade Celsius;

2. Separa galbenusurile de albusuri; pune albusurile intr-un bol mare si baga la frigider pentru a sta la rece pana cand esti gata sa le folosesti;

3. Adauga ciocolata maruntita (trebuie sa fie in bucati) la bain marie, apoi las-o cateva minute la racit; la final adauga galbenusurile si amesteca bine cu un tel;

4. Scoate albusurile din frigider si mixeaza-le foarte bine astfel incat sa se formeze o bezea;

5. Amesteca treptat bezeaua cu aluatul de ciocolata, folosind un tel;

6. Pune aluatul format intr-o tava de copt si baga la cuptor pentru 30-40 de minute;

foto prima pagina: captura Youtube

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: