comunicat de presa:
Pasionata de dulciurile raw-vegane, Laura Cosoi a invatat alaturi de Anca Alungulesei, gazda serialului online de bucatarie raw-vegana Mademoiselle Coco, cum sa prepare tiramisu raw vegan.
Prezentatoarea serialului a ales aceasta reteta special pentru Laura Cosoi, pentru ca stia despre pasiunea acesteia pentru cafea. “Imi place foarte mult cafeaua! Ma culc seara cu gandul la cafeaua de a doua zi dimineata!”, a marturisit actrita.
“O poveste spune ca aceasta prajitura a fost creata in timpul Primului Razboi Mondial. Atunci, femeile din nordul Italiei preparau aceste deserturi pentru barbatii lor, ca sa le ia atunci când plecau la razboi. Se pare ca prajitura trebuia sa le aminteasca de dragostea pe care le-o purtau, iar continutul puternic de cafeina le-ar fi dat energie pentru lupta. De fapt “tiramisu” inseamna ridica-ma”, explica Anca Alungulesei.
De la prezentatoarea serialului Laura Cosoi a aflat multe lucruri interesante si despre ingredientele “secrete” ale preparatelor din bucataria lui Mademoisele Coco. “Cacaua trebuie pusa in tiramisu cu dragoste!”, i-a indicat Anca Alungulesei actritei care a replicat ca ea este “toata numai dragoste!”.
Spune-ti parerea!