Putem face aceasta reteta la micul dejun, pranz sau cina - cartofii, cascavalul si ceapa calita satisfac pana si cel mai pretentios gurmand.
Cine nu iubeste piureul de cartofi? Fie ca este vorba de o cina obisnuita in familie sau de o masa festiva, multe gospodine aleg sa serveasca piure de cartofi ca garnitura... insa de foarte multe ori fac mai mult decat trebuie. Piure-ul de cartofi amestecat cu ceapa calita, cascaval si putin bacon garanteaza o reteta de chiftelute delicioase.
Ingredientele necesare:
Mod de preparare: se pun la calit ceapa, usturoiul si baconul. Intr-un bol se amesteca piureul de cartofi cu oul batut, ceapa verde, patrunjelul maruntit si cascavalul, apoi se adauga si amestecul calit si faina.
Se ia o cantitate de amestec si i se da o forma in mana, apoi se pune in tigaie la prajit.
sursa imagine interior si prima pagina: Timolina, Shutterstock
Spune-ti parerea!