Setari Cookie-uri

Pentru toate mamicile din lume: NU SUNTETI SINGURE!

O mica scrisoare pentru toate mamicile din lume! Vreau sa stiti ca nu sunteti singure.

Voi incerca sa inchid ochii si sa ma odihnesc timp de cateva secunde… pana cand incepe din nou nebunia.

Ce pregatesti pentru cina? Poate ca ar trebui sa petreci mai mult timp cu copiii tai. Cand ai dat ultima oara cu aspiratorul? Chiar ar trebui sa te joci mai mult cu ei. Uita de cina… ce ai mancat la pranz? Cum se face ca nu poti tine livingul curat? Ar trebui sa faci ordine la haine!

Sunt multe de zis… care se tot repeta. In capul meu am o lista de lucruri pe care trebuie sa le rezolv si care se tot repeta. Este ca si cum totul se deruleaza mult prea repede prin fata ochilor mei si eu nu pot face nimic.

Timpul zboara…

Asadar… suntem obosite… si epuizate.

Nu sunt sigura cum asta a devenit povestea vietii mele si a multor alte mame.. de cand sunt mama am invatat sa apreciez cu adevarat momentele in care pur si simplu am cateva minute libere, stau pe scaun si incerc sa uit de tot si de toate. Si ce daca masina de spalat a terminat? Nu pot lasa rufele cateva momente in cuva?

Citește și:

Acele cateva secunde in care este liniste sunt momentele mele de rai.

Uneori, ma uit la oricine altcineva – mamele de la gradinita sau cele de la supermarket si ma intreb daca si ele sunt la fel de epuizate ca si mine…. Ma intreb daca sunt singura care simte asta.

Si adevarul este… daca sunteti obosite si epuizate din cauza acestui maraton la care v-ati inscris pe viata… atunci lasati-ma sa va reamintesc ca NU SUNTETI SINGURE!”

Sursa material: Rachel Martin.

foto prima pagina: Alexey Losevich, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.