Crema de zahar ars este unul dintre acele deserturi pe care le asociezi cu eleganta. Multi spun ca este destul de dificil sa pregatesti o astfel de delicatesa acasa, insa specialistii de la Allrecipes au gasit o varianta minunata pentru cea mai buna crema de zahar ars - si o prepari la blender.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!

Iata cat de usor este!

Ingredientele necesare:

- 2/3 cani de zahar alb;
- o cana (414 ml) de lapte condensat;
- 2 cani de smantana dulce;
- o cana de lapte;
- 5 oua;
- 2 lingurite vanilie.

Cum se prepara:

1. Incalzeste cuptorul la 170 grade Celsius;

2. Intr-o mica cratita, incalzeste zaharul la foc mediu; amesteca treptat pana cand zaharul se dizolva si incepe sa devina maroniu.

3. Toarna zaharul caramelizat pe fundul unei tavi de cuptor (este important sa acopere fundul tavii uniform);

4. Intr-un blender amesteca laptele condensat, smantana, laptele, ouale si vanilia. Porneste blenderul timp de un minut, apoi adauga totul peste zaharul caramelizat;

5. Pune tava intr-o tava mai mare, cu apa in interior (un sfert din tava sa fie acoperita cu apa) si baga la cuptor pentru 50-60 de minute.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Aceasta prajitura pufoasa FARA coacere este perfecta pentru primavara si vara
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: