Kudika
4 Martie 2016

Crema de zahar ars LA BLENDER? Mai simplu de atat nici ca se poate.

Crema de zahar ars este unul dintre acele deserturi pe care le asociezi cu eleganta. Multi spun ca este destul de dificil sa pregatesti o astfel de delicatesa acasa, insa specialistii de la Allrecipes au gasit o varianta minunata pentru cea mai buna crema de zahar ars - si o prepari la blender.

Aceasta prajitura pufoasa FARA coacere este perfecta pentru primavara si vara

Iata cat de usor este!

Ingredientele necesare:

- 2/3 cani de zahar alb;
- o cana (414 ml) de lapte condensat;
- 2 cani de smantana dulce;
- o cana de lapte;
- 5 oua;
- 2 lingurite vanilie.

Cum se prepara:

1. Incalzeste cuptorul la 170 grade Celsius;

2. Intr-o mica cratita, incalzeste zaharul la foc mediu; amesteca treptat pana cand zaharul se dizolva si incepe sa devina maroniu.

3. Toarna zaharul caramelizat pe fundul unei tavi de cuptor (este important sa acopere fundul tavii uniform);

4. Intr-un blender amesteca laptele condensat, smantana, laptele, ouale si vanilia. Porneste blenderul timp de un minut, apoi adauga totul peste zaharul caramelizat;

5. Pune tava intr-o tava mai mare, cu apa in interior (un sfert din tava sa fie acoperita cu apa) si baga la cuptor pentru 50-60 de minute.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

foto prima pagina: captura Youtube

Cum sa faci cele mai pufoase si mai gustoase clatite din lume?

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: