Intr-o zi de iarna, un zbor fusese anulat; o tanara se ocupa de cel putin 20 de oameni nervosi care isi doreau sa rezerve bilete la pentru urmatorul avion. Dintr-o data, un pasager furios si-a croit drum printre oamenii de la coada si a ajuns in fata ei.

El a aruncat biletul pe tejghea si a spus: "Vreau un bilet la urmatorul zbor... si trebuie sa fie la prima clasa."

Tanara a spus: "Imi pare rau, domnule. As fi fericita sa va ajut acum, insa trebuie sa ma ocup de ceilalti pasageri; stati la coada si aveti rabdare. Imediat ce ajung si la dumneavostra, sunt sigura ca putem face ceva pentru a rezolva aceasta problema."

Barbatul a ramas fara cuvinte... uitandu-se fix in ochii tinerei, el a intrebat aproape tipand astfel incat toti pasagerii din spatele lui sa il auda: "Fetito, ai idee cine sunt eu?"

Fara ezitare, tanara a zambit si a luat microfonul pentru a face un anunt public: "Doamnelor si domnilor, putina atentie, va rog..." - vocea ei s-a auzit in intreg aeroportul.

"Avem un pasager la Poarta 14... si nu stie cine este. Daca cineva il poate ajuta cu identitatea sa, va rugam veniti la Poarta 14."

"Sa te dau dracu!" - a raspuns barbatul.

Fara sa stea pe ganduri, ea a zambit si a spus: "Imi pare rau, domnule... va trebui sa stai la coada si pentru asta." Morala: Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni, ci sa stii sa dansezi in ploaie.

foto prima pagina: wavebreakmedia, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: