Setari Cookie-uri

Iubitul gelos isi dorea ca ea sa fie plinuta. Cum arata aceasta tanara dupa ce s-a despartit de el?

Prietenul ei era foarte gelos, asa ca incerca sa o faca sa manance tot mai mult. Insa uite ce s-a intamplat la scurt dupa ce tanara s-a despartit de ea.

Cu totii iubim o poveste frumoasa, iar cand aceasta poveste implica fericire si o viata sanatoasa este si mai bine. Faceti cunostinta cu Christine Carter; pe parcursul ultimelor 16 luni, ea a reusit sa piarda 68 de kilograme. Tanara isi documenteaza aceasta "calatorie" pe Instagram.

In urma cu mai putin de un an, Christine, o tanara din Dallas, era foarte nefericita. Avand o inaltime de 1,65 m ea ajunsese ca cantareasca 124 de kilograme.

Christine avea un prieten abuziv, care o controla emotional si ii facea viata mizerabila. Obiceiurile ei alimentare erau auto-distructive, insa acest lucru nu il deranja pe iubitul ei, ci din contra; lui ii placea ca ea sa fie tot mai mare deoarece credea ca in acest fel nimeni nu se va uita la ea... iar tanara nu il va putea parasi niciodata.

Christine manca pentru a se simti mai bine; insa, din pacate, la scurt timp dupa o masa ea se simtea tot mai rau din cauza greutatii sale... apoi continua sa manance si mai mult. Acest lucru a dus la probleme majore de stima de sine:

Citește și:

"Eram plinuta.. si nu credeam ca merit ceva mai bun.. am plecat dintr-un loc in care eram grasa si fericita si am ajuns in situatia in care m-am vazut doar grasa." - a declarat tanara potrivit jumblejoy.

Obieciurile ei proaste au continuat... iar ea a ajuns la punctul in care nu mai putea urca nici cateva trepte fara a simti ca i se taie respiratia. In acel moment si-a dat seama ca este timpul sa faca o schimbare si sa inceapa o dieta.

Christine a apelat si la o interventie chirurgicala, unde 70% din stomacul ei a fost indepartat; insa ea nu s-a oprit aici. Acesta a fost doar inceputul pentru aceasta tanara; a urmat un nou stil de viata, sanatos, iar acum este complet transformata.

"Nu voi uita niciodata sentimentul pe care l-am avut cand am facut poza din partea stanga. M-am simtit pierduta, distrusa... fara niciun control asupra vietii mele.

Citește și:

Am stiut doua lucruri: voi avea o transformare uimitoare si acesta va fi cel mai greu lucru pe care il voi face in viata mea.

Ceea ce nu am stiut atunci este cata fericire poti simti. N-am stiut cum este sa te simti descatusat de toate lanturile care te leaga. N-am stiut fata pe care o voi intalni de-a lungul acestei calatorii." - este mesajul lui Christine la aceasta imagine.

"Nu cred ca m-a schimbat faptul ca am slabit, ci din contra - faptul ca m-am ingrasat. Pe masura ce kilogramele erau tot mai multe mi-am dat seama ca nu este in regula. Insa mi-era teama sa fac ceva in acest sens. Din fericire, am reusit sa imi gasesc curajul de a face marea schimbare." - a mai spus tanara.

sursa imagini interior si prima pagina: weightlosshero, Instagram

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.