De multe ori ne minunam de ce poate face Mama Natura.. insa acesta este unul dintre acele putine momente in care ramanem fara cuvinte. Iata ce a surprins acest pilot in timpul unei furtuni.

Atunci cand esti pilot si zbori atat de des lucrurile care se intampla in aer nu mai sunt o surpriza pentru tine. Asta credea Santiago Borja, fotograf si pilot de la Ecuador Airlines... asta pana cand a fost martorul unui eveniment de-a dreptul spectaculos. El zbura deasupra uneia dintre cele mai uimitoare furtuni vazute vreodata.

Fotograful a capturat aceste imagini incredibile din cabina de pilotaj a unui avion aflat la peste 11.000 de metri in aer, deasupra Oceanului Pacific, la sud de Panama.

Cu toate ca imaginea arata dintr-o alta lume, Borja marturiseste pentru BoredPanda ca nu este atat de usor sa fotografiezi o furtuna:

"Furtunile sunt foarte dificil de capturat si asta pentru ca fulgerul este atat de rapid, nu exista niciun trepied care sa te ajute si in interiorul cabinei sunt o multime de lumini care se reflecta in cadru." - a marturisit pilotul fotograf.

"Imi place atat de mult aceasta fotografie deoarece poti simti dimensiunea uimitoare a furtunii, poti simti puterea ei si, in acelasi timp, este minunat faptul ca poti zbura in jurul ei linistit, fara a o atinge." - a mai spus acesta.

Uitati-va la acest spectacol incredibil oferit de Mama Natura.

sursa imagini interior si prima pagina: Santiago Borja, Instagram

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: