Ai o zi mai proasta? Te simti demoralizata, lipsita de energie si nu stii ce sa faci ca sa te simti mai bine? Afla ca exista cateva metode care te ajuta sa te simti bine in fix 30 de secunde, scrie psychologytoday.com. Fiecare metoda are efecte terapeutice si te ajuta sa alungi gandurile negative!

Cum sa fii fericita in cuplu: 9 sfaturi de la specialisti

Nu exista o definitie universala a fericirii, insa orice stare de bine poate fi asociata cu fericirea; este important sa te relaxezi, sa fii impacata cu tine insati, sa te simti bine in propriul corp, sa uiti de toate problemele si sa zambesti, chiar si atunci cand lucrurile se complica.

Si, daca iti este greu sa-ti gasesti inspiratia, poti oricand sa pui in practica aceste metode care te ajuta sa te simti bine in jumatate de minut.

10 metode care te ajuta sa te simti bine in 30 de secunde

1. Respira adanc

Trage aer in piept si incearca sa numeri pana la 15. Este o metoda care te ajuta sa te eliberezi de stres si sa te simti bine. Daca vrei, poti sa tragi inca o data aer in piept si sa numeri pana la 15. In total, ai 30 de secunde in care ai reusit sa te simti mai bine.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Kaponia Aliaksei, Shutterstock

Vrei o viata fericita? Descopera aceste rezolutii pentru 2018!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: