Setari Cookie-uri

10 metode care te ajuta sa te simti bine in 30 de secunde

Daca iti este greu sa-ti gasesti inspiratia, poti oricand sa pui in practica aceste metode care te ajuta sa te simti bine in jumatate de minut.

Ai o zi mai proasta? Te simti demoralizata, lipsita de energie si nu stii ce sa faci ca sa te simti mai bine? Afla ca exista cateva metode care te ajuta sa te simti bine in fix 30 de secunde, scrie psychologytoday.com. Fiecare metoda are efecte terapeutice si te ajuta sa alungi gandurile negative!

Nu exista o definitie universala a fericirii, insa orice stare de bine poate fi asociata cu fericirea; este important sa te relaxezi, sa fii impacata cu tine insati, sa te simti bine in propriul corp, sa uiti de toate problemele si sa zambesti, chiar si atunci cand lucrurile se complica.

Si, daca iti este greu sa-ti gasesti inspiratia, poti oricand sa pui in practica aceste metode care te ajuta sa te simti bine in jumatate de minut.

10 metode care te ajuta sa te simti bine in 30 de secunde

1. Respira adanc

Trage aer in piept si incearca sa numeri pana la 15. Este o metoda care te ajuta sa te eliberezi de stres si sa te simti bine. Daca vrei, poti sa tragi inca o data aer in piept si sa numeri pana la 15. In total, ai 30 de secunde in care ai reusit sa te simti mai bine.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

foto prima pagina: Kaponia Aliaksei, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.