Setari Cookie-uri

Nu ai nevoie de un barbat care sa se intoarca la tine. Meriti un barbat care nu va pleca niciodata!

Daca a plecat, lasa-l sa plece. Un barbat care iti stie adevarata valoare nu ar pleca niciodata de langa tine.

Tot timpul m-am intrebat de ce oamenii vin inapoi dupa ce au decis sa plece. Obisnuiam sa astept ziua in care el se va intoarce la mine pentru ca a realizat ca a gresit sau pentru ca isi va da seama ca viata lui nu va mai fi la fel fara mine. Insa apoi, mi-am dat seama ca acel el, daca m-ar iubi cu adevarat, nu ar pleca niciodata.

Mai bine decat toata suferinta asta... ar fi sa am pe cineva care nu ar pleca niciodata.

Cineva care nu ar da inapoi la cea mai mica problema, cineva care nu ma va parasi cand greutatile m-ar apasa, cineva care nu se va uita dupa o alta persoana care ii atrage atentia, cineva care ar alege sa ramana in fiecare zi.

Tu meriti pe cineva care nu pleaca atunci cand iti deschizi sufletul si ii spui toate secretele tale, toate lucrurile pe care le-ai facut, toate greselile care te apasa si pe care ti-ai promis ca nu le vei spune nimanui. Meriti pe cineva care nu pleaca atunci cand ii arati toate defectele care nu iti plac la tine si toate lucrurile pe care le urasti din trecutul nostru. Meriti pe cineva care nu va pleca niciodata... indiferent de cat de intunecata este calea ta.

Citește și:

Meriti pe cineva care nu pleaca atunci cand ii spui cat de mult il iubesti, cand ii spui ca vrei o familie alaturi de el si cand ii spui ca simti ceva ce nu ai simtit niciodata pana acum (incat nici nu poti descrie in cuvinte). Cand ii spui ca este special pentru tine, ca vrei sa iti petreci zilele doar uitandu-te la el iar noptile vrei sa dormi in bratele lui.

Meriti pe cineva care nu se teme de dragostea pe care o ai de oferit. Meriti pe cineva care nu pleaca in momentul in care isi gaseste o alta slujba sau face mai multi bani sau isi cumpara o masina mai frumoasa. Meriti pe cineva care nu pleaca atunci cand lui ii este bine... Meriti pe cineva care sa iti aduca aminte de cat de puternica esti atunci cand esti la pamant, cineva care va fi langa tine si va lupta alaturi de tine.

Meriti pe cineva care nu pleaca in momentul in care lucrurile nu mai sunt interesante, in momentul in care viata devine coplesitoare, in momentul in care esti obosita si simti ca nu mai poti.... Tu meriti pe cineva care nu te lasa atunci cand esti confuza si te tine de mana pana si in cele mai dificile momente ale vietii tale.

Citește și:

Meriti pe cineva care sa iti spuna "Nu vreau sa fii singura, sunt alaturi de tine."

Este posibil ca acum sa iti doresti ca acel cineva sa se intoarca la tine... insa, tu nu ai nevoie de asa ceva. Tu ai nevoie de cineva care nu va pleca niciodata. Cel care pleaca acum va mai pleca o data... si poate ca va mai pleca si a doua oara. Insa cineva care decide sa ramana langa tine in cele mai grele momente este de apreciat - si el este barbatul de care ai cu adevarat nevoie in viata ta.

foto prima pagina: JayAlvarrez, Instagram + captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.