Setari Cookie-uri

Schimba-ti viata si fii fericit! Trebuie sa faci un singur lucru simplu

Un truc foarte simplu. Doar incearca-l. Si nu vei regreta.

Uita-te la viata ta in acest moment. Simti ca ceva nu este in regula? Poate ca nu iti gasesti motivatia sau ai impresia ca ai facut alegerea gresita? Majoritatea oamenilor sunt nefericiti, accepta sa traiasca in rutina de zi cu zi si nu fac absolut nimic pentru a schimba acest lucru.

Cand eram la facultate, camera mea de camin era un dezastru totul - la fel si viata mea. Eram deprimat mai tot timpul. Nu imi pasa si nici nu voiam sa fac ordine in jurul meu si, astfel, haosul s-a transformat incet incet intr-o depresie puternica.

In ziua in care am decis ca nu mai pot sta in mizerie, am inceput sa imi dau seama cat de nefericit eram. Asa ca am inceput sa fac curatenie - mai intai in camera si apoi in viata. Am inceput cu biroul; decizia a fost spontana, dar cred ca toate lucrurile corecte se intampla asta.

Aceasta actiune simpla a venit cu o schimbare in modul meu de viata. Nu pot spune ca o curatenie m-a facut mai fericit, insa era un inceput. Am inteles ca imi lipseste planul pentru viata, totul era neclar.

Citește și:

Cand mintea ta este intr-un haos total, se simte si la exterior. Asadar. daca nu iti schimbi obiceiurile, nu vei putea avea niciodata in viata ta ordinea de care ai nevoie.

Ce trebuie sa faci pe viitor

Acum, ca ai inceput sa ai grija cu rutina de zi cu zi, obiceiurile trebuie sa se schimbe si in ceea ce priveste munca ta, mancarea si chiar starea de spirit. Trebuie sa inveti sa traiesti sanatos, sa renunti la oamenii care te trag in jos, sa incepi sa faci lucruri care te intereseaza. Sa ai libertate.

Cum sa iei masuri:

Arunca o privire in ansamblu asupra vietii tale si imagineaza-ti-o precum o camera murdara. Ce este de aruncat? Totul este la locul lui? Exista cineva sau ceva care te impiedica sa te schimbi? Exista lucruri pe care iti doresti sa le faci, insa nu le faci? Dupa ce ti-ai raspuns la aceste intrebari, incepe sa faci ordine.

Incepe cu ceva simplu, cum ar fi curatenia generala prin casa; arunca lucrurile pe care nu le mai folosesti si care iti stau in cale.

Citește și:

Apoi, determina blocajele care te impiedica sa mergi mai departe: anumite persoane, frica, anxietatea. Poti face o lista cu toate aceste lucruri astfel incat sa realizezi ca aceste obstacole sunt in realitate si ca trebuie indepartate daca vrei sa evoluezi si sa fii fericit.

Ia-ti notite cu solutii posibile pentru fiecare problema. Teama, lenea si slabiciunea te pot impiedica sa faci schimbarile de care ai nevoie; de aceea trebuie sa faci si o curatenie generala in mintea ta.

sursa material: Joe Martino, adaptare BrightSide

foto prima pagina: Dubova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.